- 18 Temmuz 2022
- 3.488
- 23
Arkadaşlar merhaba,bugun saygıdeğer eşimin doğum günü,geçen sene bilmem hatırladınız mı pasta yapmıştım eliyle mahvetti pastayı .bu sene yapmadım.ama hediye sipariş ettim internetten ,bugun yine kendisini ispat etmeseydi gidip götürecektim,bunumla 1 hafta olur konuşmuyorum,para istedim kızım için mont alacaktım vermedi parayı,guya kendisi alacakmış,engelledim bunu.dedesi verdi parayı gittim aldım.yatakları da ayırdım şundan yani ben yerde yatıyorum.neyse fotoğrafını whatsap durumunda paylaştım.ama kendisine birşey demedim.neyse demin aynaları siliyordum kızım gelip bana seslendi anne beni giydir babam bizi gezmelere götürüyor,sordum beni de mi? Cevabında hayır dedi.neyse çocukları giydirdim gittiler onunla bana teklif bile etmedi.ben de sipariş ettiğimi gidip almam artık.bu kaçıncı bana karşı saygısızlığı ?birisi bana saygısız bir hareket yaptığında kendimi kötü hissediyorum .bugun bir daha anladım bizimkinin AİLE olmadığını…boşuna sürdüyorum bunu gerçekten.annesine de söyledim .o beni suçluyor inat ediyorsun falan.modum düştüğü için buraya yzdım lütfen siz de sözlerinizle beni üzmeyin.