- 14 Ekim 2020
- 39
- 27
Herkese merhabalar. Okumadığım yazı soru kalmadı ama derdimi anlatacak birini bulamadığımdan buraya yazıyorum detaylıca. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :) Geçtiğimiz ay düzenli ilişki yaşadıktan sonra adetime 5 gün kala (ayın 8inde, ama normal adet dönemim 15inde olması lazımdı) ilişki esnasında lekelenme yaşadım (açık pembe, bazen pıhtılı kahverengine yakın ancak ped değiştirmeyecek kadar yoğunlukta ve ağrılı 3 gün sürdü). Daha sonra bunu adet olmuş gibi kabul ederek ayrı takvimine ekledim. Araştırdım ve implantasyon kanamasi olabilir sandım 1.5 hafta arayla 2 test yaptım negatif sonuç verdi, beta hcg yaptırdım ardından o da negatifti. Daha sonra düzenli korunmasız ilişkim devam etti ancak şuan lekelenmeyi adet olarak baz alırsak 7 gün adet gecikmesi yaşıyorum. Normalde asla gecikmez 28-30 günde olurum. Göğüslerim aşırı hassas ve uçları dokununca acıyo, şiş gibi (hatta bunu eşim de farketti) bacak ağrılarım var ve aşırı duygusalım :') Evde test yapsam sonuç çıkar mi? Yada ne yapmalıyım? Bana fikir verebilir mısınız lütfen :)