- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Ay sadece saçma sapan bir ilişkiden çıktım kendime gelebilmek için kendi kendime yazacağm. Kimseden yorum beklediğimden değilSonra sonra
Niye diyecekti edecekti diye yazıyorsun ki demişti yazmıştı diye yazsan daha güzel bir akış olurüniversite 3. Sınıftayken Facebook üzeri görmüştüm onu. Sene 2012. Bir arkadaşımdan görüp beni eklemişti. Ben de o da 20 yaşındaydık.. O zamanlar sevgilisi vardı. Aysun.. Öyle bir dikkatimi çekmişti ki. Yakışıklıydı, merhametli, kedilerle çok ilgilenen biraz da ağzı iyi laf yapan biriydi. Onunla hiç konuşmamıştık. Ama benim bir fotoğrafıma yorum yapmıştı. O zaman ilk defa ondan bana bir ileti gelmişti. Perdeler de güzel demişti hala dün gibi. Ben bana söylediğini biliyordum. Ki yıllar sonra bana söylediğini ifade edecekti ..
Sonra bir baktım ortadan kaybolmustu. Ortak arkadaşımıza sordum. Facesini dondurduğunu söylemişti bana. Ama daha sonra beni geri ekleyecekti. Çünkü sevgilisi beni silmesini engellemesini söyleyecekti..
Uzun bir zaman sonra beni eklemişti. Daha dün gibi.. Yine hiç konuşmayacaktık. Sonra bir gün Ali abiyi nerden tanıdığımı soracaktı ilk defa bana yazacaktı yani. Ali abi de onun kuzeniydi.
Ondan sonra gece migren ağrım tuttuğu için facede aktif görecekti beni. Bana hayırdır seni bu saatlerde hiç acık görmemiştim bir sorun mu var diye soracaktı. Ben de migrenim tuttu uyuyamadım diyecektim. İlk konuşmamız böyle başladı.
Bilmem öyle geliştiNiye diyecekti edecekti diye yazıyorsun ki demişti yazmıştı diye yazsan daha güzel bir akış olur
İyi bakalım dökün içiniziBilmem öyle geliştiöyle yazayım
Telefonunuzun not kısmına yazsaydınız o zaman. İlgi çekmek için kırk takla atıp hiçbirini yapmamış gibi davranan insanlara benziyorsunuz.Ay sadece saçma sapan bir ilişkiden çıktım kendime gelebilmek için kendi kendime yazacağm. Kimseden yorum beklediğimden değil
Ay niyeTelefonunuzun not kısmına yazsaydınız o zaman. İlgi çekmek için kırk takla atıp hiçbirini yapmamış gibi davranan insanlara benziyorsunuz.
Yorum beklemiyorum kendi kendime yazıyorum diyorsunuz. Konu açarsanız yorum da gelir merak da edilir.Ay niyeburda istediğimiz her konuyu açamıyor muyuz ♀ içimi dökmek istiyorum sadece ne var ki bunda
Yorum beklemiyorum kendi kendime yazıyorum diyorsunuz. Konu açarsanız yorum da gelir merak da edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?