Sevgili günlük….

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.232
1.104
83
32
üniversite 3. Sınıftayken Facebook üzeri görmüştüm onu. Sene 2012. Bir arkadaşımdan görüp beni eklemişti. Ben de o da 20 yaşındaydık.. O zamanlar sevgilisi vardı. Aysun.. Öyle bir dikkatimi çekmişti ki. Yakışıklıydı, merhametli, kedilerle çok ilgilenen biraz da ağzı iyi laf yapan biriydi. Onunla hiç konuşmamıştık. Ama benim bir fotoğrafıma yorum yapmıştı. O zaman ilk defa ondan bana bir ileti gelmişti. Perdeler de güzel demişti hala dün gibi. Ben bana söylediğini biliyordum. Ki yıllar sonra bana söylediğini ifade edecekti ..
Sonra bir baktım ortadan kaybolmustu. Ortak arkadaşımıza sordum. Facesini dondurduğunu söylemişti bana. Ama daha sonra beni geri ekleyecekti. Çünkü sevgilisi beni silmesini engellemesini söyleyecekti..
Uzun bir zaman sonra beni eklemişti. Daha dün gibi.. Yine hiç konuşmayacaktık. Sonra bir gün Ali abiyi nerden tanıdığımı soracaktı ilk defa bana yazacaktı yani. Ali abi de onun kuzeniydi.
Ondan sonra gece migren ağrım tuttuğu için facede aktif görecekti beni. Bana hayırdır seni bu saatlerde hiç acık görmemiştim bir sorun mu var diye soracaktı. Ben de migrenim tuttu uyuyamadım diyecektim. İlk konuşmamız böyle başladı.

Niye diyecekti edecekti diye yazıyorsun ki demişti yazmıştı diye yazsan daha güzel bir akış olur

Sonra bir gün ondan bir şey isteyecektim o da tabi yaparım diyecekti. Sonra o şeyi yerine getirdiğini söyleyecekti. Ona karşı büyülenmiş gibiydim. Onun o tavrı, karakteri, merhameti beni çok etkilemişti. Tabi yüz yüze hiç görüşmemiştik ama bilmiyorum çok etkilenmiştim işte…
Ona bir gün onu Allah için seni seviyorum yazacaktım. O da faceden çıkma konuşalım biraz diyecekti. Sonra konuşmaya başladık. Beni tanımak istediğini fakat eski ilişkisinde aldatıldığını söyleyecekti bana. Ben de onu anlayışla karşılayacaktım. Her gün konuşuyorduk. Birbirimizde numaramız yoktu. Ama bir gün..
Bir gün bir kızın ona sürekli yorumladığını gördüm. Sene 2013. Kızın lösemi olduğunu az bşr zamanı kaldığını en azından son zamanlarında yanında olmak istediğini söyledi. Beni sildi heryerden engelledi. Çünkü sevgilisi öyle istemişti. Öyle çok kötü olmuştum ki. Çok zoruma gitmişti. Keşke baştan söyleseydin demiştim sadece.
Evet kız gerçekten hastaydı. Çünkü birden bire ortadan kayboldu. Benim eski sevgilim de engelimi geri açmıştı. Hiç yazmadım ona. O süre zarfında. Askere gittiğini öğrenecektim arkadaşımdan. Ve arkadaşımdan numaramı istediğini öğrenecektim. Askerdeyken hic bana mesaj atmadı bekledim…
Sonra askerde olduğu için ona yazmıştım bir keresinde. Benim ona karşı hislerim olduğunu biliyordu. Bana ümit vermek isemediğini söylüyordu.

Daha sonra aslında sevgilisi olduğunu öğrendim. Kendisi bana sevgilim var demedi hiç. Ona sorduğumda da sen kim oluyorsun da bana bu soruyu soruyorsun demişti. Evet ben kimdim ki.. Ama ona karşı hislerim olduğunu biliyordu. Ben olsam sevgilim olsa biri bana sürekli duygularından bahsediyor olsa söylerdim hayatımda biri olduğunu demiştim. Sevgilisi çok güzel bir kızdı gerçekten.. sonra bir daha yazmadım ona. Zaten yazamazdım da.. Sene 2014 üniversite bitti. O sürekli aklımın bir köşesindeydi. Hayatıma birileri girdi mi? Evet.. Biriyle konuşmaya çalıştım ama ötesi gelmedi. Çünkü onu unutamadım. Sonra 2014 Temmuz ayında bana yazdığını gördüm. Ben de o sıra Profilinde geziyordum. acaba bildirim mi gitti diye ödüm kopmuştu. İnternetten araştırdığımda öyle bir şeyin mümkün olmadığını görmüştüm. Sürekli bana yazmaya başlamıştı artık.
Ama bu böyle sürmezdi.. ben de benim onunla arkadaş gibi konuşamayacağımı ve bir daha bana yazmasını istemediğimi söylemiştim…

Ay sadece saçma sapan bir ilişkiden çıktım kendime gelebilmek için kendi kendime yazacağm. Kimseden yorum beklediğimden değil
Telefonunuzun not kısmına yazsaydınız o zaman. İlgi çekmek için kırk takla atıp hiçbirini yapmamış gibi davranan insanlara benziyorsunuz.

2014 Temmuz 22de çıkmaya başladık. Bana tamam o zaman seni seneye ailenden isteyeceğim demişti. Allahım böyle bir mutluluk olamazdı. Ayaklarım yerden kesiliyordu resmen. Dualarım karşılık bulmuştu. Bu bir mucizeydi benim için. Çünkü o kadar dua etmiştim ki beni sevsin bana gelsin diye. Sonunda rabbim kabul etmişti dualarımı. Belki de 2 yıl boyunca dualarımı kabul etmemesinin bir sebebi vardı…
22 temmuzda benim öğretmenlik için kayıtlarım başlamıştı. O da bunu biliyordu. Gittiğim yerde ondan telefon, mesaj bekledim. O gün benim işim bittikten sonra mesaj atmıştı nasıl geçti diye.
Gün boyunca ondan mesaj beklerdim. Facede sabaha kadar açık görürdüm ama gündüz bana yazınca açık kalmış hesabım derdi..
Beni bu durum çok şüphelendirmişti. Ben de fake bir hesaptan ona yazdım bir gün cevap verdi bana. Ben evliyim demişti. Daha sonra anladı ben olduğumu hakaret küfür ederek ayrılmıştı benden. Aslında yanlış bir şey yapmıştım ama haklı olduğumu sonradan anlayacaktım.
Benden ayrıldı. Bir iki kez iletişim kurmaya çalıştım ama beni istemediğini söyledi. 18 gün boyunca çok acı çekmiştim. Bu süre zarfında eski sevgilisinin profiline girdim. Onun gönderilerini beğendiğini gördüm. Yani benden sonra yine onunla iletişime geçti…
18 gün içerisinde Ali abiyle iletişime geçip onun adresini aldım. Bir mektupla bir hediye gönderdim ona. Kendimi açıklamak için..
Ali abi benim eski sevgilime durumu anlatınca da bana yazdı. Ben zaten sana yazacaktım. Hediyeye gerek yoktu dedi. Öyle barıştık. Tabi o olaydan sonra aslında küfürbaz biri olduğunu öğrendim. Böyle biriyle yıllarca neden birlikte oldum hiç bilmiyorum ama bırakamadım. Sürekli git gel olması beni ona daha çok bağlıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…