Sevgili günlükçüğüm,
Dün ve ondan önceki akşam baya bir tempolu geçti. Adım sayılarım falan tavan. Bugün o yüzden biraz vücudum dinlenmek istemiş olacak ki öğlen uyandım. Bir de son uyku uyuyabildiğim zamanlar ya her geç uyandığımda şükreder oldum
Bugün rutin işlerimle sürdüreceğim ama ders çalışma olayını gerçekten artık arttırmalıyım ona üzülüyorum. Şu epoksilerde bir türlü kurumuyor o da can sıkıcı hazır deyip kaldıramadım köşeye bir türlü.
Merkür retrosunda karar alıp uygulamak sancılı oluyormuş ivit. Hediyeliklere de o zaman bir anda yapmaya karar vermiştim
Eşimin ablası gitti. Etrafımda bazı insanların düşüncelerine ve yaptığı tepkilere söylediği sözlere falan kızıyorken buluyordum kendimi. Fakat bir anda şu aklımda belirdi. O insanların aslında en büyük sorunu kendileriyle. Ben he he deyip önüme bakıyorken onların zihin işleyişleri hiç bir zaman değişemiyor. Bu aslında onlar için üzücü bir şey. Bir de şu erkekler geç olgunlaşıyor olayı takribi kaç yaşı buluyor ya? Eşim ve eski eşimde öyleydi ailesinin yanında bir tuhaflaşıyor gerçekten
Ya da aslında kendini kötü hissediyor da bana çaktırmıyor da olabilir. Öyle huyu vardır çünkü.
Neysem saat olmuş zaten 2 buçuk, geleyim bugünün işlerine.
-Şimdi yürüyüşe çıkıp zikirimi tamamlayacağım. (21/9)
-Sonracığıma yemek yapayım.
-Sonracığıma kitap okuyup ders çalışayım.
-Sonracığıma bir duşa girip saçlarımı düzleştireyim, yüzüme maske yapayım.
-Sonracığıma epoksileri mıncırayım kuduruysa diğerlerini yapayım.
Ruh halim, fiziksel halim ve sağlık durumum,
-Stabilim. ( kedilerimi çok aşırı özledim )
-86 kg yum.
-Sağlık durumum iyi.
E yeter Allah bereket versin. Yarın görüşürüzz