Başlamışsın ya geriside gelicektir eminimBedenimle barisik degilim her yedigim lokmada her giydigim kiyafette ayni mutsuzlugu yasiyorum. Kilolar verip geri aliyorum. Her aksam ayni dusuncelerle kukuman kusu gibi oturup dusunuyorum kararlar aliyorum ama uygulama sifir...
Artik buna bir dur demek istiyorum. Gunlugumu hergun vicdan azabi gibi gelip buraya yazmak icin actim. Tam olarak nasil bir yol izlerim liste mi paylasirim ,kilo mu paylasirim, burayı dert kosesi mi yaparim bilmiyorum onu da zaman gösterecek. Yarin baslangic kilosu paylasarak basliyorum...
Hayırlı ve gönlüne göre olsunBedenimle barisik degilim her yedigim lokmada her giydigim kiyafette ayni mutsuzlugu yasiyorum. Kilolar verip geri aliyorum. Her aksam ayni dusuncelerle kukuman kusu gibi oturup dusunuyorum kararlar aliyorum ama uygulama sifir...
Artik buna bir dur demek istiyorum. Gunlugumu hergun vicdan azabi gibi gelip buraya yazmak icin actim. Tam olarak nasil bir yol izlerim liste mi paylasirim ,kilo mu paylasirim, burayı dert kosesi mi yaparim bilmiyorum onu da zaman gösterecek. Yarin baslangic kilosu paylasarak basliyorum...
Başlamışsın ya geriside gelicektir eminim
Cook tesekkur ederim guzel dileklerinizle motivasyonumu bir ust seviyeye tasidiginiz icinHayırlı ve gönlüne göre olsun
Yaaa bende teşekkür ederimCook tesekkur ederim guzel dileklerinizle motivasyonumu bir ust seviyeye tasidiginiz icin
Harikasıınnn84.7 ile gune basladim. Bi kac gun aralikli oruc yapip kendimi kisitlamaya calisacagim. Cok odemim var odem caylari ve hafif sporlarla destekledim bugun bi kac gune odemimi atip gercek kilomu gorurum diye dusunuyorum
Tesekkur ederimKolay gelsin bende bugun başladım
1.58 56.800 kilomTesekkur ederimbol eksilerin olsun insallah. Boyun kilon kac
Cok da fazlan yokmus canim kac kilo vermek istiyorsun1.58 56.800 kilom
Yılbasına kadar 53 olmak istiyorum asıl hedefim eski kilom 49 a ulaşmakCok da fazlan yokmus canim kac kilo vermek istiyorsun
Başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsınSevgili gunluk gelemediysem de seni unuttum sanmaDış mihraklarin olumsuz etkilerine ragmen kilo verebilmek beni sevindirdi. Bu ara cok gelen giden oldu disari da cok ciktim ama bi sekilde dengeledim şükür 80.8 ile yola devam bir dahaki mesajimda 80lerden kurtulmus olmak umidiyle
Tesekkur ederimBaşarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?