Sevgili Günlük!

Nikinik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
3.418
15.911
208
Bedenimle barisik degilim her yedigim lokmada her giydigim kiyafette ayni mutsuzlugu yasiyorum. Kilolar verip geri aliyorum. Her aksam ayni dusuncelerle kukuman kusu gibi oturup dusunuyorum kararlar aliyorum ama uygulama sifir...
Artik buna bir dur demek istiyorum. Gunlugumu hergun vicdan azabi gibi gelip buraya yazmak icin actim. Tam olarak nasil bir yol izlerim liste mi paylasirim ,kilo mu paylasirim, burayı dert kosesi mi yaparim bilmiyorum onu da zaman gösterecek. Yarin baslangic kilosu paylasarak basliyorum...

17 kasim 2021 84.7
22 kasim 2021 82.5

Son düzenleme:
Başlamışsın ya geriside gelicektir eminim

Hayırlı ve gönlüne göre olsun

84.7 ile gune basladim. Bi kac gun aralikli oruc yapip kendimi kisitlamaya calisacagim. Cok odemim var odem caylari ve hafif sporlarla destekledim bugun bi kac gune odemimi atip gercek kilomu gorurum diye dusunuyorum

Odemleri attim da geldim günlük giden 2.2 kalan cok olsun basladik ya aralikli orucla devam biraz spora biraz da kalori hesabi ekledik mi tadindan yenmez sanki

Sevgili gunluk gelemediysem de seni unuttum sanma Dış mihraklarin olumsuz etkilerine ragmen kilo verebilmek beni sevindirdi. Bu ara cok gelen giden oldu disari da cok ciktim ama bi sekilde dengeledim şükür 80.8 ile yola devam bir dahaki mesajimda 80lerden kurtulmus olmak umidiyle

Başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…