Sevgili elektrik faturası

Prizde fiş bırakmayın bana geçenlerde evde olmadığım halde 70 gelmiş şok oldum k.annemde dururm aksama kadar sonra prizler çektim ki 40 50 indirdim şükür oda fazla da

Herkese aynı geliyor kullanan da kullanmayanda. Haksızlık bu.. Nice evde olmayan insanlar var ne faturalar ödüyor kul hakkı bu..

biz de daha dün akşam bu konuyu konuştuk ayrıntılı fatura falan oluyorsa iste bu ne dedim eşime. ben bazen 2 hafta istanbula gidiyorum yine aynı. evdeyiz yine aynı. sinir bozucu gerçekten.

Yeni çıkan yasayla Artık kayıp-kaçak bedeli faturalarda yazmıyor

Yeni çıkan yasayla Artık kayıp-kaçak bedeli faturalarda yazmıyor

haftada 5 kere camasır makınası calısıyor
ve halıyle utu
hergun gunde 1 kere bulasık makınası
2-3 gunde bı fırın
esımın ısı geregı 3 pc 4 tel sureklı prızde sabaha kadar
antrenın ısıgını acık bırakıp uyuruz
tv de hep calısır
hergun yer supururum
bıze 90-100 gelıyor

Kendi gözlemim : teli ne zaman dışarıda bir yerde şarj etsem çok çabuk bitiyor. Bereketsiz oluyor
Şarjları evde doldurun belki olumlu farkeder

3 pc 4 tel mi
Eşiniz ne iş yapıyor

Beyaz eşyaların enerji sınıfı çok etkiliyor,buzdolabı ve çamaşır makinemi eskidikleri için değiştirdim,şimdi 50 tl.kadar az geliyor. Birde hiç kullanmasanda gelen sabit bir ücret var maalesef.
Eğer indirimli elektrik kullanarak tasarruf etmek isterseniz mesaj atabilirsiniz
indirimli elektrik kullanmak isterseniz faturanın fotoğrafını çekip özelden mesaj atabilirsiniz

Elektrik faturalarınızi daha az ödeme yapmak isterseniz faturanın fotoğrafını çekip özelden bana mesaj atabilirsiniz

Elektrik faturalarınızi daha az ödemek isterseniz faturanın fotoğrafını çekip özelden bana mesaj atabilirsiniz

Bu ay elektrik faturası 125 TL geldi. Faturayı inceledim az önce kullanım tutarı 66.69 TL gerisi sırf vergi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…