50 lira... Bir aycık olsun 50 lira elektrik faturası görsem ağlarım... Sevinçten.
İlave: Bu arada kayıp-kaçak bedelini giydiriyorlar, bakın bi faturaya.
50 çok olmuş bence.
bizim de bu ay 53 tl geldi. bizde akşamdan akşama geliyoruz eve.
fırını çok çalıştırıyorum , her gün tost mak. çalışır. hergün 1.5 saat yürüme bandı çalışıyor. iyi gelmiş hatta bizim
5 kişilik hanemizde
haftada en az 4,5 kere çamaşır makinesi açılır.
Bu ay 78 tl ödedik.
Aynen yorumlara bakınca bir enayi benim galiba
diye hissettim, özellikle bu yıl 100 ün altını henüz görmedim
Geçici olarak buradayım diye bu kulusturu kullanıyorum. İlk isim degistirmek olacak.Hergün çamaşır bulaşık ve ütü çalışıyo
evdeyim ışıkta gece 2-3e kadar yanıyo
haftada 3günde fırın çalışır tv hep açık
enfazla 50 lira geliyo
Buzdolabından dolayı senin öyle geliyo değiltirsen 20 lira anca gelir
istanbul :)Hangi il kardeş
Biz iki kişi halimizle hiçbir ay 100ün altını göremiyoruz. En iyi ihtimalle bir iki kez 80-90 filan gelmişti galiba.
Hele yaz gelince daha bi coşarız. Alıştık artık hissetmiyoz
4,5 şoktan sanırım 4 buçuk olarak okuyorum
4 buçuk kere nasıl çalışıyor ki makine diye hala gülüyorum kendime
Senin il neresi canım
Geçici olarak buradayım diye bu kulusturu kullanıyorum. İlk isim degistirmek olacak.
istanbul :)
Dermişim ki 4 tam program bir yarım çalışıyoruz 5.nin sıkma programı çalışmıyor
İstanbul
Devlette bizi görecek mii ye döndü durum
50 lira ödeyenle 120 ödeyen bir mi, Ayrıcalık talep edicem
Aynı sey bızım ıcınde gecerlı cnm. Şaşırıyorm hıcbırsey yapmadıgımız halde 50tl gelmesıne.keytle fln da kullanmıyorum. Inceledık faturayı 20tl den fazlası dagıtım bedelı dıye bısey .harcadıgımız enerjı 30tl bıle degıldı. Haram zıkkım olsun fazla odedıgmız faturalarSabah 8den akşam 5e kadar evde yokum. Televizyon izlemiyorum. Fırın,ütü,duzlestiriçi gibi ısıtıcı aletlerini çok nadir kullanıyorum. Günde en fazla 2 saat ışıklar yanıyor. Ayda ortalama 4 5 kez çamaşır makinesi çalışıyor. Tablet ve telefonu çoğunlukla is yerinde şarja takiyorum. Eve gelince gerek olmuyor. Ve bütün bunlara rağmen 50 lira elektrik faturasi geliyor.
Cimriligini parasini filan gectim bunun bi açıklaması var mıdır ? Kullanımıma göre gelen fatura normal mi ? Geçen ay 10 gün evde yoktum mesela. O zamanda aynı fatura geldi. Acaba diyorum birileri kaçak mi kullanıyor ? Kaçak çekseler daha fazla gelirdi heralde. Sizlere ne kadar geliyor bu zikkim ?
Not: Saçma sapan ortalama buyuklukte bir ilcede yaşıyorum.
Gözünü sevdiklerim ayrıcalık tanımasınlar, ama bu kadar da yazmasınlar yeter ki...
Buranın elektrik şirketi meşhurdur, Akdeniz-Antalya Türkiye'nin en pahalı elektriğini kullanıyor. Aslında daha yazarım da neyse. Haberlere kadar çıktık komple.
Faceden fatura paylaşıp arkadaşlarla "Size ne kadar kaçtı?" diye muhabbet çeviriyorduk en son
Akdeniz Elektrik'e isyan diye aratın, bulursunuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?