- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 488
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam direk o yakiyorHiç bilmiyorum ki. Eski bir model. Markası filan da yazmıyor.
Sabah 8den akşam 5e kadar evde yokum. Televizyon izlemiyorum. Fırın,ütü,duzlestiriçi gibi ısıtıcı aletlerini çok nadir kullanıyorum. Günde en fazla 2 saat ışıklar yanıyor. Ayda ortalama 4 5 kez çamaşır makinesi çalışıyor. Tablet ve telefonu çoğunlukla is yerinde şarja takiyorum. Eve gelince gerek olmuyor. Ve bütün bunlara rağmen 50 lira elektrik faturasi geliyor.
Cimriligini parasini filan gectim bunun bi açıklaması var mıdır ? Kullanımıma göre gelen fatura normal mi ? Geçen ay 10 gün evde yoktum mesela. O zamanda aynı fatura geldi. Acaba diyorum birileri kaçak mi kullanıyor ? Kaçak çekseler daha fazla gelirdi heralde. Sizlere ne kadar geliyor bu zikkim ?
Not: Saçma sapan ortalama buyuklukte bir ilcede yaşıyorum.
haftada 5 kere camasır makınası calısıyor
ve halıyle utu
hergun gunde 1 kere bulasık makınası
2-3 gunde bı fırın
esımın ısı geregı 3 pc 4 tel sureklı prızde sabaha kadar
antrenın ısıgını acık bırakıp uyuruz
tv de hep calısır
hergun yer supururum
bıze 90-100 gelıyor
bılgısayar muhendıslıgı okudu3 pc 4 tel mi
Eşiniz ne iş yapıyor
Sabah 8den akşam 5e kadar evde yokum. Televizyon izlemiyorum. Fırın,ütü,duzlestiriçi gibi ısıtıcı aletlerini çok nadir kullanıyorum. Günde en fazla 2 saat ışıklar yanıyor. Ayda ortalama 4 5 kez çamaşır makinesi çalışıyor. Tablet ve telefonu çoğunlukla is yerinde şarja takiyorum. Eve gelince gerek olmuyor. Ve bütün bunlara rağmen 50 lira elektrik faturasi geliyor.
Cimriligini parasini filan gectim bunun bi açıklaması var mıdır ? Kullanımıma göre gelen fatura normal mi ? Geçen ay 10 gün evde yoktum mesela. O zamanda aynı fatura geldi. Acaba diyorum birileri kaçak mi kullanıyor ? Kaçak çekseler daha fazla gelirdi heralde. Sizlere ne kadar geliyor bu zikkim ?
Eğer indirimli elektrik kullanarak tasarruf etmek isterseniz mesaj atabilirsinizBeyaz eşyaların enerji sınıfı çok etkiliyor,buzdolabı ve çamaşır makinemi eskidikleri için değiştirdim,şimdi 50 tl.kadar az geliyor. Birde hiç kullanmasanda gelen sabit bir ücret var maalesef.
indirimli elektrik kullanmak isterseniz faturanın fotoğrafını çekip özelden mesaj atabilirsinizSabah 8den akşam 5e kadar evde yokum. Televizyon izlemiyorum. Fırın,ütü,duzlestiriçi gibi ısıtıcı aletlerini çok nadir kullanıyorum. Günde en fazla 2 saat ışıklar yanıyor. Ayda ortalama 4 5 kez çamaşır makinesi çalışıyor. Tablet ve telefonu çoğunlukla is yerinde şarja takiyorum. Eve gelince gerek olmuyor. Ve bütün bunlara rağmen 50 lira elektrik faturasi geliyor.
Elektrik faturalarında indirim almak isteyenler lütfen özelden mesaj atınızvergi vergi vergi
Elektrik faturalarınızi daha az ödeme yapmak isterseniz faturanın fotoğrafını çekip özelden bana mesaj atabilirsinizHaftada 2 kere çamaşır makinası çalışır.
2 günde 1 bulaşık makinası.
Fırın ayda belki 1 defa taş çatlasa 2.
Ütü her haftasonu mutlaka yapılır.
Süpürge haftasonları.
Tost makinası,TV, saç kurutma, ketıl
bunlar hep var..
Ayda 110-130 arası gidip geliyor
Elektrik faturalarınızi daha az ödemek isterseniz faturanın fotoğrafını çekip özelden bana mesaj atabilirsinizOrtalama 50 geliyor.. Sizden daha çok kullanıyorumdur, çalışmıyorum evdeyim, ne ütüsü bitiyor ne çamaşırı..
Neden bu kadar geliyor açıklaması basit aslında
Doğudaki hırsızlar..
O her odasında kliması olan vatan hainleri var ya hani kaçakçılar!
Allah soracak hesabını, devlet soramıyor madem
Elektrik faturalarınizi daha az ödemek isterseniz faturanın fotoğrafını çekip özelden bana mesaj atabilirsinizBizede su 80 90 geliyo cok ya vergiler cok fazla
Milleti salak sanıyorlar halen dahaNe alaka tek akilli senmisin resim atcakmisiz