bence her şeyi fazlasıyla düşünmüşsünüz. kim bilir ne kadar mutlu olacak.
Sence balık mı köfte mibaşka öneri de olabilir tabi ki
Kızlar 7sinde sevgilim doğum günü var ama ben o gün nöbetçi oldugum için 6 nisanda kutlayacagm.evde kutlayacagim ilk başbaşa olacagz sonra arkadaşlarla bowlinge filan gideriz büyük ihtimalle.
ilk olarak başbaşa bi yemek düşündüm romantik bi yemekmenü olarak
tarhana çorbası (cok sever)
balık veya köfte (etrafı patlicanla kapatilan kurdan batirilandan)
salata pilav sarma meyye suyu kola meyve salatası tabi ki pasta
pastayi resimli düşündüm ama küçük bi pastaya yaparlar mı bilmiyorum
Balık iyi olur ama kokuyu evden nasıl uzaklastiracagz o yüzden köfte daha iyi olur diye düşündüm.
heryere mum filan koyacağım başka napabilirim öneri bekliyorum Canlarım :-*
Bence kofte balik evde yapcakmisiniz ikiside kokar.bence zor olmazsa sizin icin dolma yada karniyarik yapabilirsiniz.hatta bir gun onceden hazirlarsiniz ki kutlayacaginiz gun masayi ve kendinizi hazirlarsiniz sadece.nacizane fikrim:-x
yahu dısardan alsana :)))) o sırada kendını bakıma sok :))))))))
Olmaz kendi ellerimle yapmam lazımarkadaşlarım yardım edecek zaten yapabilirim diye düşünmekteym
ben bole zamanlarda cok heycanlanıp elım ayam karısıo bırnırıne yok hedıye yok temızlık yok yemek :))))) ayyy cok heycanlı
Evet beni de simdiden sardibide ne giysem derdi var yaaa :'( ne giyebilirim sizce
ben pileli tül etekleri sevıyorum :)
Bence yemekten önemlisi pastayı sen yapsan daha iyi olur küçükte olsa :)
Köfteli patlıcanla kapatılan Kürdan batırılan yemekten kastın islim kebabı sanırım:) bence iyi fikir balıkla uğraşma hiç canım bol şans şimdiden :)
Kapaliyim ama ben
Pastayı da sen yaparsan bence mükemmel..
Geçen sene ben yapmıştım pastayi.hem evimde fırın yok hazir kek alip üzerine kre. Santi yapacagm en fazla :'(
O zamansa hazır alın. :)) Şartlar uygunsa sizin yapmanız çok hoş olurdu ama daha fırın yok adam şoka uğramasın ev yapımı pastayı görünce.
Bak simdi kafam karıştı kendim mi yapdam
Siz bilirsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?