Mrb benim bebeğim henüz 1.5 aylık ve gaz sancimiz çok fena bu bahsettiğiniz pestil ilaç mı yoksa kışın çerez ile yemek için yapılan üzüm tatlısı mı merak ettimbende kızımda her söylenileni denedim.ancak sanırım son denediğim fayda etti yada 3 ayı doldurduğu için gazı azaldı.pestil alıyorsunuz parlak olmayan kısmına ılık zeytinyağı sürüp bebeğin karnına koyuyorsunuz ve biz bezle sarıyorsunuz.pestil kendiliğinden 3-4 saat sonra dökülüyor.ozaman alıyorsunuz karnından.ancak pestil yumuşak olacak sert ise buharda yumuşatın.3-4 günde bir yapın
Slm. Ben dilek. 35 gunluk bebegim var ve surekli ikiniyo gaz sancisi cekiyo siz nasil cikardiniz gazini bebeginizin. Gaz ilacimi kullandinizsancısı olunca durduk yere çığlık atıyodu yüz ifadesinden de belliydi bi yerinin acıdığı dr bir iki basit masaj hareketi gösterdi gazını çıkardık sonrasında ağlamaz oldu rahatladı
Slm. Ben dilek. 35 gunluk bebegim var ve surekli ikiniyo gaz sancisi cekiyo siz nasil cikardiniz gazini bebeginizin. Gaz ilacimi kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?