Çocuk Hastalıkları Sevgili bebekleri gaz sancısı çeken anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım nefisem çarşambaya 6 gün var ama biz halen aynıyız dediğin gibi besle ardından gaz çıkar diyene kadar diğer beslenme saati geliyo. ne zaman bitecek bu işkenceeee

biz 4. 3 ayı devirmek üzereyiz ama gazımız hala tam olarak geçmiş değil maalesef:(
hiç bişeye inanmıyorum artık ne ilaç ne masaj ne bitkiler sadece zaman gerekiyor.zamanla azalıyor şimdi çok az kaldı bizim ama tam bitmedi gece uykuda kıvranıyor bazen hala.
gazını çıkarın diyolar ama bu gaz çık çık bitmiyor gazlı bebeklerin çok değişik bağırsak sistemi oluyor sanırım buda ancak zamanla düzene giriyor.kızım bi günde 100 den fazla gaz çıkarırdı abartısız.ne uyku ne düzen hiç bişey kalmadı bende.şimdi ikinciyi yap diyolar bi 5 sene geçmesi lazım rahat diyorum ikinciye bile kararsızım gaz yüzünden.

Oğlum 6 aylık oldu ama hala bitmedi gaz sancıları,geçen hafta yine acillik olduk,yavrum ağlamaktan helak oldu.Doktor zinco ya devam et diyor ama hiçbir faydası olmuyor.

kızlar ben kızımı 3ay emzirdim günde bir yemek kaşığı nar tanesi yiyordum çekirdekleriyle kk kulübünde okumuştum bende çok faydasını gördüm hiç gaz sorunu yaşamadık bi deneyin isterseniz ben bebeğime vermedim kendim yedim narı bi deneyin isterseniz:emir_bebek:

bende kızımda her söylenileni denedim.ancak sanırım son denediğim fayda etti yada 3 ayı doldurduğu için gazı azaldı.pestil alıyorsunuz parlak olmayan kısmına ılık zeytinyağı sürüp bebeğin karnına koyuyorsunuz ve biz bezle sarıyorsunuz.pestil kendiliğinden 3-4 saat sonra dökülüyor.ozaman alıyorsunuz karnından.ancak pestil yumuşak olacak sert ise buharda yumuşatın.3-4 günde bir yapın

Arkadaşlr biz wind salbe diye bi alman merhemini kullandık burda eczanelerde satılıyor doktora yazdırabilirsiniz eğer bitkiler diğer şuruplar etki etmiyorsa bence bunu mutlaka deneyin biz çok zor geçirdik o dönemleri faydasını göreceksiniz

Dilemin ve arkadaslar cocuk ilk 5 dakka gazini cikarmiyorsa ugrasmayin burada cok iyi bir cocuk dr u bana oyle dedi cikaracagi varsa zaten dikledigin anda gak yapiyor bazen memede bile cikariyor ama cikarmayacaksa istedigin kadar ugras cikmiyor ustten cikan gazdan bahsediyorum biz nurse harvey kullaniyoruz tamamen bitkisel ve cok iyi geliyor onun disinda yemeklerime bol kimyon katiyorum ve rezene kimyon cayi iciyorum bazen ama bazi gunler ne yapsan gecmiyor bu arada aci elma yagini bizde aldik ama biraz fazla kacirsan epilepsi oluyormus ilerde cocugun bu riske degmez

bende kızımda her söylenileni denedim.ancak sanırım son denediğim fayda etti yada 3 ayı doldurduğu için gazı azaldı.pestil alıyorsunuz parlak olmayan kısmına ılık zeytinyağı sürüp bebeğin karnına koyuyorsunuz ve biz bezle sarıyorsunuz.pestil kendiliğinden 3-4 saat sonra dökülüyor.ozaman alıyorsunuz karnından.ancak pestil yumuşak olacak sert ise buharda yumuşatın.3-4 günde bir yapın
Mrb benim bebeğim henüz 1.5 aylık ve gaz sancimiz çok fena bu bahsettiğiniz pestil ilaç mı yoksa kışın çerez ile yemek için yapılan üzüm tatlısı mı merak ettim

sancısı olunca durduk yere çığlık atıyodu yüz ifadesinden de belliydi bi yerinin acıdığı dr bir iki basit masaj hareketi gösterdi gazını çıkardık sonrasında ağlamaz oldu rahatladı
Slm. Ben dilek. 35 gunluk bebegim var ve surekli ikiniyo gaz sancisi cekiyo siz nasil cikardiniz gazini bebeginizin. Gaz ilacimi kullandiniz

Slm. Ben dilek. 35 gunluk bebegim var ve surekli ikiniyo gaz sancisi cekiyo siz nasil cikardiniz gazini bebeginizin. Gaz ilacimi kullandiniz

rezene çayı
metsil damla
ayaklarına sıcak su torbası
bide karın merhemi alman markası baby salbe diye buda en iyi geleni:ssz:

Back