Çocuk Hastalıkları Sevgili bebekleri gaz sancısı çeken anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sancısı olunca durduk yere çığlık atıyodu yüz ifadesinden de belliydi bi yerinin acıdığı dr bir iki basit masaj hareketi gösterdi gazını çıkardık sonrasında ağlamaz oldu rahatladı

sancısı olunca durduk yere çığlık atıyodu yüz ifadesinden de belliydi bi yerinin acıdığı dr bir iki basit masaj hareketi gösterdi gazını çıkardık sonrasında ağlamaz oldu rahatladı

yani aciklarmisin ,nasil masaj hareketi,saat yönune dogru cevirirkmi yoksa daha degisik bi hareketmi,aciklarsan sevinirimm,biz cok cekiyoruzda

Gaz sancısı çeken bebek bazen taş kesilir kendini kasar
bazende uyuyamaz çılıklar atar ağlar bir türlü susmaz uyumaz

acı elma yağını ben ayak altına ve göbeğin dış kısmına karnına sürdüm,

ama asıl zinco gaz damlası bize çok iyi geldi
ve anne olarak sen de rezene çayı içersen bebekte gaz sancısı olmaz
veya olsa da azalır

acı elma yağı kullanan varmı aranızda?varsa gaz sancısını gideriyomu?
ben kullandım canım iyi geliyo.karnına ve ayaklarının altına masaj yaparak sürüyodum.sonrada ısıtılmış bez koyuyodum karnına ayağınada çorabını ısıtıp giydiriyodum.sab simplex diye bi damla kullandık biz o iyi geldi en çok.

Ağlarken ayaklarını topluyorsa ve ıkınıp zorluyorsa kendini anlıyorumki gaz sancısı var...
ılaçsız bi çözüm tavsiye edin nolur o masaj hareketi neymiş ki..
Rezene içmeye başladım bende iki gün rahattı ama bu gün yine çok ağladı yavrum.. Bu arada gaz yapan nohut fasulye gibi yiyecekleri pişirirken içine patates atarsanız gazını alıyormuş bilginize.

çok azda toz şeker atın yemeklere oda gaz giderici etkiye sahip
bizde rahattık ama gün geçtikçe gazıda artıyor çaresiz kalıyorum bazen ne yapıcam diye...
fönü ılık ayarda ayaklarına karnına tutuyorum genelde rahatlatıyor salıyor hemen kendini yawrum
çekicez böyle napalım zincoda işe yarıyomu yaramıyomu anlamadım. rezenede içtim off kalıcı çözüm lazımm yokmu tecrübesi olan???

3 ayin gecmesini beklicez arkadasim tam kesin bi care yok ne yazikki,dun bitki caylarindan olusan bi karisim varmis kucuk sisede satiyorlar,ondan aldim beslemeden önce 10cc kadar onddan iciriyorum,sonra besliyorum ,birazda olsa ise yaradi,altdan pek gaz cikarmazdisimdi habirekaydirigubbakcemile3 gazini cikarmasi birazdaha kolaylasdi diyebilirim,

geceler bitmek bilmiyor.hergece saat11 de ağlamaya başlıyorsabah 5 olunca yorulup uyuyor.gaz sancısını nasl hafifletebilirim kızlar yardım edin lütfen

geceler bitmek bilmiyor.hergece saat11 de ağlamaya başlıyorsabah 5 olunca yorulup uyuyor.gaz sancısını nasl hafifletebilirim kızlar yardım edin lütfen

canim yanliz deilsinn bizde ayni yiz,3 ay gecene kadar sabretmemiz lazim,ya sabir.ama tabi hafifletmek icin sirtina hafif hafif pit pit vurabilirsin karnina yag ile masaj yapabilirsin,karnina sicak havlu koyabilirsin ,bitki caylarindann verebilirsin ,sirtini sivazlayabilirsin,ama cikmayincada cikmiyor bu gaz lmaz:bayagi ugrastiriyor yada doktoruna danis,sana gaz icin ilacda verebilir,

evet canım metsil gaz ilacı her bebekte farklı gaz ilacı faydalı oluyo veya olmuya haftaya çarşamba 3 ayımız bitiyo bakalım ne olacak bitecek mı bu işkence

Gaz sancısının geçtiğini çıldırmışçasına ağlamalrın kesilmesinden kolayca anlayabilirsin.Ben sab simplex damla diyorum başka bişi demiyorum.

3 uncu aydan sonrada ,gazini beslenirken arada cikartmaliyiz yoksa geregi kalmiyorda kendisimi cikarabiliyor,cunki gazini cikarmak bayagi uzun suruyorda,gazi cakarilip tekrar beslenmeye gecesiye bu sferde uyya kaliyor ,

evet canım metsil gaz ilacı her bebekte farklı gaz ilacı faydalı oluyo veya olmuya haftaya çarşamba 3 ayımız bitiyo bakalım ne olacak bitecek mı bu işkence

bak bakalim insallah kesin gecer gaz probleminiz,ne guzel atlattin artik,bizim daha,1,bucuk ayimiz var offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…