Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sancısı olunca durduk yere çığlık atıyodu yüz ifadesinden de belliydi bi yerinin acıdığı dr bir iki basit masaj hareketi gösterdi gazını çıkardık sonrasında ağlamaz oldu rahatladı
ben kullandım canım iyi geliyo.karnına ve ayaklarının altına masaj yaparak sürüyodum.sonrada ısıtılmış bez koyuyodum karnına ayağınada çorabını ısıtıp giydiriyodum.sab simplex diye bi damla kullandık biz o iyi geldi en çok.acı elma yağı kullanan varmı aranızda?varsa gaz sancısını gideriyomu?
çok azda toz şeker atın yemeklere oda gaz giderici etkiye sahip
bizde rahattık ama gün geçtikçe gazıda artıyor çaresiz kalıyorum bazen ne yapıcam diye...
fönü ılık ayarda ayaklarına karnına tutuyorum genelde rahatlatıyor salıyor hemen kendini yawrum
çekicez böyle napalım zincoda işe yarıyomu yaramıyomu anlamadım. rezenede içtim off kalıcı çözüm lazımm yokmu tecrübesi olan???
nefisem neymiş bu karışımın adı bizede söle bizde alalım
geceler bitmek bilmiyor.hergece saat11 de ağlamaya başlıyorsabah 5 olunca yorulup uyuyor.gaz sancısını nasl hafifletebilirim kızlar yardım edin lütfen
bi gaz giderici kullan metsil mesela
evet canım metsil gaz ilacı her bebekte farklı gaz ilacı faydalı oluyo veya olmuya haftaya çarşamba 3 ayımız bitiyo bakalım ne olacak bitecek mı bu işkence