Sevgili Anneler Hamilelik Psikolojisi Hakkinda Tecrübeleriniz???

beatiful kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
199
0
38
Meraba Arkadaşlar Ben Evliyim Ama Daha çocuğum Yok Kismetse Ilerde Inşallah. Sevgili Anneler Tecrübelerinize Dayanarak Size Bişey Sormak Istiyorum. Hamilelik Psikolojisi???
Hamileyken Nasil Davranişlar Sergilediniz Nasil Bi Psikoloji Içerisindeydiniz? çevrenize Yansittiklariniz Yada çevrenizden Hissettikleriniz Neler Oldu? Tecrübelerinizi Ve Hissetiklerinizi,düşüncelerinizi Paylaşirsaniz Sevinirim.
Benim En çok Merakettiğim Konulardan Biridir???

canim valla ben hic bi fark anlamadim sadece gobegim cikti fark o
ne mide bulantisi ne bas donmesi ( allaha sukur ) nede asermesi ama bazen cok cabuk sinirleniyorum
bazen diyorum biraz naz yapiyim kocise diye onuda yapamiyorum
bu benim hamisligim herkezinki farkli oluyor

canım ben o kadar sıkıntı çektim ki mide bulantıları kusmalar bi de çalışıyorum ister istemez sıkıntı içinde oluyo insan ve doğal olarak sinirli. eşimide bezdirdim arkadaşlarımıda. zor ama herkesin aynı olmuyo sanırım. yerimseniben

canım bende aşırı gerginlik oluyor bazen ağlıyor bazen gülüyorum bazen sinirli oluyorum ruh hali gebeliğin getirdiği şeyler 2,5 yıl sonra bebeşime kavuştum 15 haftalık hamişim şimdi ona iyi bir gelecek verebilecekmiyim,isteklerini karşılayabilecekmiyim gibi düşüncelere kapılıyorum ama bunların hepsi geçici birde iş hayıatımın bitmesinde korktum hamile kalmadan önce birgün hamiş kalırsam mutlaka işi bırakırım diye düşünürdüm ama hamile kalınca ona iyi bir gelecek verememenin endişesi ile işimi kaybetme korkusu başladı ne bileyim hamile kalınca düşüncelerim değişti ama araştırmalarıma göre bunların geçici bir dönem olduğunu duydum

canım bende aşırı gerginlik oluyor bazen ağlıyor bazen gülüyorum bazen sinirli oluyorum ruh hali gebeliğin getirdiği şeyler 2,5 yıl sonra bebeşime kavuştum 15 haftalık hamişim şimdi ona iyi bir gelecek verebilecekmiyim,isteklerini karşılayabilecekmiyim gibi düşüncelere kapılıyorum ama bunların hepsi geçici birde iş hayıatımın bitmesinde korktum hamile kalmadan önce birgün hamiş kalırsam mutlaka işi bırakırım diye düşünürdüm ama hamile kalınca ona iyi bir gelecek verememenin endişesi ile işimi kaybetme korkusu başladı ne bileyim hamile kalınca düşüncelerim değişti ama araştırmalarıma göre bunların geçici bir dönem olduğunu duydum

Aynı hisleri bende yaşadım, hamileyim ve yaşıyorum da :) kimseye de birşey diyemiyorum :) öyle kendi kendime düşünüp kendi kendimi teselli ediyorum geçicekse ben beklerim 6 ay daha :)

Son olarak ben o kadar gergindim ki doktorum passiflora verdi :) Şimdiiiii süperim :teytey:

BEN HAMİLELİK BOYUNCA ÇOOK AMA ÇOOK DUYGUSALDIM VE 26 GÜNÜMÜZ VAR GENE AYNIYIMM HEP AGLADIM EŞİMDE İNANILMAZ ANLAYIŞLIDIR :nazar: AMA BEN O NE DERSE HEP YANLIŞ ANLAYIP AGLAMAYA BAŞLIYORDUM ODA BEN AGLAYINCA ÇOOK ÜZÜLÜYOR NERDEYSE ODA AGLAYACAK DURUMA GELİYORDU AMA AGLAMAMDA ÖYLE BÖYLE DEGİL ÇOCUK GİBİYİM
HATTA BİR TANE ÖRNEK VEREYİM BİGÜN EŞİME SIRTIMI KAŞI DEDİM ŞİMDİ OLMAZ AZSONRA DEDİ VE ABARTISIZ BEN 1 SAATTEN FAZLA AGLADIM İŞTE ÖYLE BEN ÇOK DUYGUSALLAŞMIŞTIM DAHA DOGRUSU DEMEK GEREKİRSE EŞİME ŞIMARIYORUM HERHALDE :teytey:

tatlım benim çok mutlu bir evliliğim ve sorunsuz bir hamileliğim oldugu için psikolojik olarak herhangi bir anormallik yaşamadım ama bebeğimin dogumu yaklaştıkça heyecanlanıyorum o kadar

Teşekkürler Arkadaşlar Yorumlariniz Için Benimde Güzel Bi Evliliğim Var Mutluyum Ama Eşim Sinirli Bi Insan Bazen Olur Olmadik şeylere çok çabuk Sinirlene Biliyo Bazen Olur Ya Insanlik Hali Gergin Falan Oluyorum Ama O Hemen Benden çok Geriliyo Sinirleniyo Benim Gerginliğimi Yanliş Anlayip Sinirleniyo Falan Anlamiyo Bazen Beni.
Bende Geçen Gün Ya Ben Hamile Kalsam Benim Psikolojim Farklilaşsa Sen Beni Alttan Almicanmi Ozaman Beni Anlayişli Karşilamicanmi Diye Sordum?
Hamilelik Psikolojisini Bu Yüzden Sizden öğrenmek Istedim

Meraba Arkadaşlar Ben Evliyim Ama Daha çocuğum Yok Kismetse Ilerde Inşallah. Sevgili Anneler Tecrübelerinize Dayanarak Size Bişey Sormak Istiyorum. Hamilelik Psikolojisi???
Hamileyken Nasil Davranişlar Sergilediniz Nasil Bi Psikoloji Içerisindeydiniz? çevrenize Yansittiklariniz Yada çevrenizden Hissettikleriniz Neler Oldu? Tecrübelerinizi Ve Hissetiklerinizi,düşüncelerinizi Paylaşirsaniz Sevinirim.
Benim En çok Merakettiğim Konulardan Biridir???

Merhaba Canım Cok Merak Ettıysen anlataım Ben hamılelık psıkolojının bu kadar kotu oldugunu ılk hamılelıgımde anlamamıstım cunku ılk hamılelıgım gayet rahattı Suan ıkıncı hamılelıgım ve Sankı benden sınırlısı benden streslısı benden alınganı ve hassası yok gıbı :KK43: ınanırmısın her gece ıkı saat boyunca aglıyorum durduk yerde kızıma yemek yedırmek ıstıyorum yemedıgı zaman anında gozyaslarım bıde hungu r hungur esım bana ıkı defa seslendı amann korusun kendını artık :KK43: ınan cok kotu bı durumdaım ve nasıl atlatacam bılmıyorum doktora danıstım hamılelık stresıdır ılk aylarda olur gecer dedı esımle bosanmadan bı gecse :) cunku baya huzurum kacıo en ufak bır seyde tartısıp aglıyorum esım ne yapacagını sasırıo acıl hastaymısım gıbı gece saat kac olursa olsun hadı doktora gıdelım dıo :KK43: cok uzuyorum kendımııı bazen dıyorum ılk hamılelıgım bole kotu gecseydı herhalde ıkıncı cocugu dusunemezdım

Saolun Arkadaşlar Eşimide Bu Konuda Bilgilendirmeliyim Ben Ozaman Yavaş Yavaş Normaldede Duygusal Bi Insanin Hamileliğimde Eklenirse Bende Herşeye Ağlarim Artik Vay Eşimin Haline Vey:)

:) Esınden ıntıkam alır Gıbı bı Durumun mu var =)) Kız Ins cok Rahat bı hamılelık Gecırırsın de Esınde Senden cekmez=))

:) Esınden ıntıkam alır Gıbı bı Durumun mu var =)) Kız Ins cok Rahat bı hamılelık Gecırırsın de Esınde Senden cekmez=))

YOK CANIMCIM NEDEN KOCAŞİMDEN İNTİKAM ALMAK İSTİMKİ SADECE U KONUDA BİLGİLENMEK VE KOCAMIDA BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM ÇÜNKÜ İNSAN GERÇEKTEN HASSA OLUYO DUYDUĞUM KADARIYLA İNSAN EMİNİMKİ SEVGİ ŞEVKAT VE ANLAYIŞ BEKLER YANİİİ

Moralin Her şeye Bozuluyor Ne Kadar Yüksek Tutmaya çalişsan Moralini O Bozulmak Için Hep Bir Sebep Buluyor ...

X