Sevgili Anneler çok Korkuyorum.sizin Tecrübelerinizden Bilgi Almak Istiyorum.

E

EU2

Ziyaretçi
sevgili anneler.doğumuma 2 hafta kaldı ama bir biilgiyi yeni öğrendim.hamilelikte kolanın bebeğe çok zararı oluyomuş.bebekte anomalilelere ve asit yanıklarına sebep oluyomuş.bende hamileliğim boyunca çok kola içtim.korkmaya başladım.inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.sizlerden benim gibi hamileliği boyunca kola içenlerin bebekleri nasıl.İnşallah sorunlu doğmamışlardır.

cnm ben 5 mayısta dogum yaptıımm fakatt cook kola içmedimm ama içtimde cook degil alaha sükr bebişimm gayett iyiii vvee saglıklııı

canım içini rahat tut bende yeni hamişim içmemek için direniyorum ama 1-2 defa dayanamadım içtim
umarım bebeğin sorunsuz doğar ayrıca bi sorun olsaydı kontrollerde belli olmazmıydı

ben 21 ocakta doğum yaptım..arasıra yani haftada yada 2 haftada 1 bardak içiyordum yaz sezonunda..çok canım çekerse de eşimden 1-2 yudum alıyodum..Allah a şükür bebeğimde herhangi bişey yok..
sen nereden aldın ki bı bilgiyi?
içini rahat tut..bişey olmaz Allah ın izniyle..içmemeye çalış..çok canın çekerse arasıra iç..

Canım merak etme bende arada sırada içiyordum Allaha şükür bebişim iyi

canım sıkma tatlı canını bende ıctım cok degıl ama arada ıctıgım oldu korkma aslan gıbı gı oglum var

bisi olmaz icini rahat tut arkadasim.ama tabi abartmamakta fayda var

canım ben normalde de kola sevmem içmedim de ama
öyle abartıyorlar ki herşeyi benim eblam da cok kola içer hiç bebeği de dogdu gayet saglıklı
öyle günde litrelerce tüketmiyorsan dert etmene degmez

arkadasım zararlı oldugunu nasıl bilmiyordun yaaaa...
dogumuna 2 hafta kalana kadar içmişsin zaten
bundan sonra moralini bozmaman daha önemli
içine rahat tut
bişi olmaz

Canim Merak Etme Allah O Güzel Meleği öyle Güzel Koruyoki.bilemden Içtiğin Için Birşey Olmaz.ben Hamile Olduğumu Bilmeden önce Astim Ilaci Kullanmiştim çok Korktum.bana Bilmeden Içtiğin Için Birşey Olmaz Allah Onu Korur Dediler.bende Inandim.bebeğim Doğdu şuan 3.5 Aylik.maşallah Sağliğida çok Iyi

valla canım ben geçen hafta doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklı okadar çok içtimki
en sonunda gazoza döndüm
her akşam bi bardak gazoz içtim
şükür bebişim iyi canım

aslinda kola kafein acisindan bebege zararli ama iste insan icicek dendimi onu tercih ediyor sanirim hamileyken birkac defa ictim ama dr uyardigi icin biraktim kompostolara gectim benim dr soyle demisti bazen bilmeden bebege zararli seyler yapilabiliyormus ama vucut mekanizmasi bilmeden yaptigin seylerden bebegi korumaya aliyormus ben ilk 3 ay bilmeden sacimi boyadim solaryuma girdim ama kizim dogdu 1aylik masallah turp gibi ama artik ogrendin bence icme ben dogumdan sonra bile icmiyorum cunku bebege sutle gecip pisik oluyormus

X