Bir süredir giremedim foruma bu mesaj nasıl güzel geldi :) Ben de iyi ki tanımışım seni seviyorum :)Ben başta beni fark edip aralarına girmeme vesile olan sultanım seviyorumNevreste
Sonra da naifliğiyle kalbimi ısıtan @Jenna16 seviyorum
Gerçekten komşum gibi hissettiğim @-cantanem- seviyorum
Kardeşim gibi hissettiğim @Evva seviyorum
Çok sıcak kanlı hissettiğimBlue_Peri seviyorum
Samimi içten bulduğum @Minik Meleklerim seviyorum
Enerjisine bayıldığım @H M seviyorum
Hobilerimizin benzediği @Calcifer seviyorum
Yorumlarına hasta olduğum @benneyanginlargordum seviyorum
Hem saygı hem sevgi duyduğumElhan seviyorum
Mizahını hoş bulduğum @HAbibte seviyorum
Neşeli bulduğum @kukrim27 seviyorum
Az denk gelsek de tatlı bulduğum @Sabr-Sukur-Dua seviyorum
Bayadır denk gelmediğim yine yüksek enerjili kadın @Elalis seviyorum
Geri dönüşüm işlerini ben gibi seven maharetli kadın @HanimKelesimiGetir seviyorum
Sempatik bulduğum @Merve seviyorum
Kitap kurdu @_Reyyan seviyorum
Hoş sohbetli E Elif_Eylul seviyorum
Düzenli kitap okumama vesile olankitapzede seviyorum
Bdv de genelde benzer fikirlerde olduğumuz elektra vardı kullanıcı adını değiştirdi sanırım bilen varsa söylesin onu da seviyorum
@teolog8579 @Oriana @alsem @Chocolita sizleri de seviyorum
Unuttuklarım varsa affola
Bir süredir giremedim foruma bu mesaj nasıl güzel geldi :) Ben de iyi ki tanımışım seni seviyorum :)
Bende seni çok seviyorum canımGenel olarak herkesi severim unuttuklarım varsa onları da seviyorumdur
Zipzip-
Gulumse24
Tabii ki E Elif_Eylul
VeElhan
birmuhendisanne
Bi tanecikNego ve Bonus
Ennnn sevdiklerimdenFeslegen Kokulu Nane
sonngulen
Hepiciğinizi çoook seviyorum
Bende seni cok seviyorum canim ❤❤Genel olarak herkesi severim unuttuklarım varsa onları da seviyorumdur
Zipzip-
Gulumse24
Tabii ki E Elif_Eylul
VeElhan
birmuhendisanne
Bi tanecikNego ve Bonus
sonngulen
Tatlım benim yaaa, ben de seni çok seviyorum ❤❤❤❤❤Genel olarak herkesi severim unuttuklarım varsa onları da seviyorumdur
Zipzip-
Gulumse24
Tabii ki E Elif_Eylul
VeElhan
birmuhendisanne
Bi tanecikNego ve Bonus
sonngulen
Cansın sen....Ben de seni se-vi-yo-rum....
Ya biz seni nasıl seviyoruz bir bilsenO zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
@Evva @Amanita @Murpyy @Sohrabeczhnm @oblomowka1
@Storycan @Glnkymn @teolog8579 @benneyanginlargordum @Yasnaz @H M
@JES @Lexacommander @Rya3592
❤seviyorum sizleri
Yaa canım benim çok haklısın
Senii yiyeyim çok hoşuma gitti bu bildirimNevreste ,@HanimKelesimiGetir , Elhan , @yasminsay E Elif_Eylul @-Adel- @MaviKuplik @minik kalp0753 @kahvesevmemben @Minik Meleklerim @Yasnaz @H M @KurkmantoluS HayatSevinceGuzel @ASSOSyal @Canfeb @alsem @HAbibte @deynepnaz @ZuhalYildizi @Elalis @-cantanem-
Canlariiiiiiiiim ben sizi çok seviyorum kuzucuklarim iyiki varsinizzz
Ahh amin ablacım sağlık güzellik şans hep bizimle olsunŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum.Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
@Lilimam
Nevreste
@Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
@kukrim27
@Evva
@Merve
Blue_Peri
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
HayatSevinceGuzel
@H M
birmuhendisanne
H hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu.Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Hatıra hatıra dedin başımın etini yedin al sana bir hatıra oku oku beni hatırla nurellamYaa ne kadar güzel bir başlıkNevreste
Senii yiyeyim çok hoşuma gitti bu bildirimben de seviyorum minnoşum bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkürleeerr şaka şaka
Ahh amin ablacım sağlık güzellik şans hep bizimle olsunsenii seviyorummm
Hahaha ya deliHatıra hatıra dedin başımın etini yedin al sana bir hatıra oku oku beni hatırla nurellamponçik süratli sebek
Hele bakın kim gelmiiiiiiişYaa ne kadar güzel bir başlıkNevreste
Senii yiyeyim çok hoşuma gitti bu bildirimben de seviyorum minnoşum bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkürleeerr şaka şaka
Ahh amin ablacım sağlık güzellik şans hep bizimle olsunsenii seviyorummm
Bi de benim, caktirmadan, uzaktan sevdiklerim var, çok muhabbetimiz geçmese de yorumlarini begendiklerim
nomunomuchua 3nity Idrakyollariiltihabi MissCherryBlossom Bibibella filmdelisi S Spizella D damdan Laale
Hatirlayamadiklarim mutlaka vardir, hatirladikca yazarim
Eses07, GangstaWalk, H M arkadaslarimin ismine etiket yapilmadi, niye bilmiyorum
Evet gerçekten çok özel bir topik olduNe güzel heryer kalp, öpücük , gülen yüzler dolu:)
Etiketlenenler de extra şanslı:)