Gazozu cokmu içtin akşam dan smdiye enerji gelmiş canimAhey ahey aheyyyy
Nevreste @Jenna16 @Elif Eylul H M merve @kukrim27 Evva WunderLost @Amanita @alsem ASSOSyal HAbibte @HanimKelesimiGetir @isabel @Calcifer Blue_Peri @yasminsay @JES @-cantanem- ve yazamadığım diğerleri hepinizi seviyoreeee
Bende sizi seviyorum canlariiimNevreste @Regen_ Evva @Oriana @Mavim25 @Gizemm0 @Jenna16 ASSOSyal Blue_Peri @HanimKelesimiGetir @MiniMiniMinnakk @Merayyy @alsem @Chocolita @-cantanem- @Elif Eylul HAbibte @jnci @LaylonCorap H M @Dermabebak
ve daha aklima gelmeyip yazamadiklarm. Seviyorm sizi kızlar.Bu siteye uye olduğum için ve sizleri gormeden de olsa taniyip dertlestigimz icin her konuda destek oldugumuz icin sansli hissediyorm iyiki tanimisim sizleri hep varolun hep mutlu olun inşallah
Ah periimm canim arkadasim akil yoldasim bende seni cok cok seviyorum amaaNevreste ,@HanimKelesimiGetir , @Elhan , @yasminsay @Elif Eylul @-Adel- @MaviKuplik @minik kalp0753 @kahvesevmemben Tenceresiz kaldim anne @Yasnaz H M @KurkmantoluS @HayatSevinceGuzel ASSOSyal @Canfeb @alsem HAbibte @deynepnaz @ZuhalYildizi @Elalis @-cantanem-
Canlariiiiiiiiim ben sizi çok seviyorum kuzucuklarim iyiki varsinizzz
Demem sen deSeni seviyorum de bana barışalım
Gülüm seviyom seni, takipteyim giderine gurbanAaa samdan au lavyu senle de görüşemedik
Gazozu içsem de içmesem de enerjikim yerinde benimGazozu cokmu içtin akşam dan smdiye enerji gelmiş canim
Dedim sayfaları geri al okuDemem sen deEna hibbik habibte
Bende dedim arapçaylaDedim sayfaları geri al oku
Ciğerimin kosesiiiAh periimm canim arkadasim akil yoldasim bende seni cok cok seviyorum amaa
Ben arapça bilmiyor türkçe sole banaBende dedim arapçayla
Ben bilmiyor türkçe sen ne diyor ben anlamıyorBen arapça bilmiyor türkçe sole bana