- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Bende seni bebeeeegiiiiimmmmm❤Seni seviyore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni bebeeeegiiiiimmmmm❤Seni seviyore
Bizde tatlımNevreste @Regen_ Evva Oriana @Mavim25 @Gizemm0 Jenna16 ASSOSyal @Blue_Perii @HanimKelesimiGetir @MiniMiniMinnakk Merayyy alsem @Chocolita @-cantanem- @Elif Eylul HAbibte @jnci @LaylonCorap H M Z Z P
ve daha aklima gelmeyip yazamadiklarm. Seviyorm sizi kızlar. Bu siteye uye olduğum için ve sizleri gormeden de olsa taniyip dertlestigimz icin her konuda destek oldugumuz icin sansli hissediyorm iyiki tanimisim sizleri hep varolun hep mutlu olun inşallah
Bende seni yavrum seviyorum sevilelim sevdirelimNevreste @Regen_ Evva Oriana @Mavim25 @Gizemm0 Jenna16 ASSOSyal @Blue_Perii @HanimKelesimiGetir @MiniMiniMinnakk Merayyy alsem @Chocolita @-cantanem- @Elif Eylul HAbibte @jnci @LaylonCorap H M Z Z P
ve daha aklima gelmeyip yazamadiklarm. Seviyorm sizi kızlar. Bu siteye uye olduğum için ve sizleri gormeden de olsa taniyip dertlestigimz icin her konuda destek oldugumuz icin sansli hissediyorm iyiki tanimisim sizleri hep varolun hep mutlu olun inşallah
Hani banlanmak istemiyordun,burada kalacaktınNevreste bu topiğin zıttını mı açsam ben? Bi de sevmediklerimizi etiketleyelim bakalım noluyo?
Yaaa inşallaaah seni sevıyorummmOriana sampiyonummmm
Beni unutmuşsun. Aylavyu beybiNevreste @Regen_ Evva Oriana @Mavim25 @Gizemm0 Jenna16 ASSOSyal @Blue_Perii @HanimKelesimiGetir @MiniMiniMinnakk Merayyy alsem @Chocolita @-cantanem- @Elif Eylul HAbibte @jnci @LaylonCorap H M Z Z P
Sorun yok bebegim sevgimiz karsilikliAjkm seni etiketlememisim seviyorm seni
Subliminal mesaj mi veriyore sen ? Sondaki emoci dunki teklifini hatrlattiBende seni yavrum seviyorum sevilelim sevdirelim
O geceden beri bak ne dinliyorum şuandaBirileri şokopop izliyooo açacam ben seyhan müzik
Sen de seviliyorsun canımNevreste @Regen_ Evva Oriana @Mavim25 @Gizemm0 Jenna16 ASSOSyal @Blue_Perii @HanimKelesimiGetir @MiniMiniMinnakk Merayyy alsem @Chocolita @-cantanem- @Elif Eylul HAbibte @jnci @LaylonCorap H M Z Z P
Ben açar kenara çekilirim milleti banlatırım.Hani banlanmak istemiyordun,burada kalacaktın
Etiketledigimi sanmistim unutmusum canm benm seviyorm seniiiBeni unutmuşsun. Aylavyu beybi
Evet dün nerde kalmıştıkSubliminal mesaj mi veriyore sen ? Sondaki emoci dunki teklifini hatrlatti