- 28 Haziran 2011
- 61.667
- 154.819
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde tatlımNevreste @Regen_
Evva
Oriana @Mavim25 @Gizemm0
Jenna16
ASSOSyal @Blue_Perii @HanimKelesimiGetir @MiniMiniMinnakk
Merayyy
alsem @Chocolita @-cantanem- @Elif Eylul
HAbibte @jnci @LaylonCorap
H M Z Z P
ve daha aklima gelmeyip yazamadiklarm. Seviyorm sizi kızlar.Bu siteye uye olduğum için ve sizleri gormeden de olsa taniyip dertlestigimz icin her konuda destek oldugumuz icin sansli hissediyorm iyiki tanimisim sizleri hep varolun hep mutlu olun inşallah
![]()
Bende seni yavrum seviyorum sevilelim sevdirelimNevreste @Regen_
Evva
Oriana @Mavim25 @Gizemm0
Jenna16
Merayyy
H M Z Z P
ve daha aklima gelmeyip yazamadiklarm. Seviyorm sizi kızlar.Bu siteye uye olduğum için ve sizleri gormeden de olsa taniyip dertlestigimz icin her konuda destek oldugumuz icin sansli hissediyorm iyiki tanimisim sizleri hep varolun hep mutlu olun inşallah
![]()
Hani banlanmak istemiyordun,burada kalacaktın
Beni unutmuşsun. Aylavyu beybiNevreste @Regen_
Evva
Oriana @Mavim25 @Gizemm0
Jenna16
Merayyy
H M Z Z P
![]()
Sorun yok bebegim sevgimiz karsilikliAjkm seni etiketlememisim seviyorm seni![]()
Subliminal mesaj mi veriyore sen ? Sondaki emoci dunki teklifini hatrlattiBende seni yavrum seviyorum sevilelim sevdirelim![]()
![]()
![]()
![]()
O geceden beri bak ne dinliyorum şuandaBirileri şokopop izliyoooaçacam ben seyhan müzik
![]()
Sen de seviliyorsun canımNevreste @Regen_
Evva
Oriana @Mavim25 @Gizemm0
Jenna16
Merayyy
H M Z Z P
![]()
Ben açar kenara çekilirim milleti banlatırım.Hani banlanmak istemiyordun,burada kalacaktın![]()
![]()
Etiketledigimi sanmistim unutmusum canm benm seviyorm seniiiBeni unutmuşsun. Aylavyu beybi
![]()
Evet dün nerde kalmıştıkSubliminal mesaj mi veriyore sen ? Sondaki emoci dunki teklifini hatrlatti![]()
![]()