- 13 Ocak 2020
- 44.414
- 166.846
- 33
HanimKelesimiGetir ben de seviyom abla seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni herkes yazmıştı ama bende kızları unutmayalım diye ekledim seni ayırmam ki ben biliyorsun bunuBeni örseledin ayırdın
Geç kaldın etiketlendikNevreste Jenna16 E Elif_Eylul H M merve Kukrim Evva WunderLost X xnobodyx @alsem @ASSOSyal HAbibte HanimKelesimiGetir @isabel C Calcifer @Blue_Perii yasminsay JES @-cantanem- ve yazamadığım diğerleri hepinizi seviyoreeee
Nevreste Jenna16 E Elif_Eylul H M merve Kukrim Evva WunderLost X xnobodyx @alsem @ASSOSyal HAbibte HanimKelesimiGetir @isabel C Calcifer @Blue_Perii yasminsay JES @-cantanem- ve yazamadığım diğerleri hepinizi seviyoreeee
Yaaa canmmisinz siz
Olmaz. Klasım sarsılırBide sen söylesen sevdiğini ne olur ki
Kendi düşen ağlamamalıAğlicam. sevgi topiğinde ağlatılan var heeeelp
Teşekkür ederim kukrim.Bende seni seviyorum
Peki.Olmaz. Klasım sarsılır
Kendi düşen ağlamamalı
Ben de seni seviyorum canımNevreste Jenna16 E Elif_Eylul H M merve Kukrim Evva WunderLost X xnobodyx @alsem @ASSOSyal HAbibte HanimKelesimiGetir @isabel C Calcifer @Blue_Perii yasminsay JES @-cantanem- ve yazamadığım diğerleri hepinizi seviyoreeee
Yok artıkSende olmasan etiketleyen yok Cansın
Ich liebe dichTi amo
Herkes defalarca etiketleyebilir gazozcu bozma kızıGeç kaldın etiketlendik
Oysaki ben seni ayrı sevmiştimNevreste Jenna16 E Elif_Eylul H M merve Kukrim Evva WunderLost X xnobodyx @alsem @ASSOSyal HAbibte HanimKelesimiGetir @isabel C Calcifer @Blue_Perii yasminsay JES @-cantanem- ve yazamadığım diğerleri hepinizi seviyoreeee
Love you yasooIch liebe dich