• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek kullandığımız ürünler NEDEN kaldırılır NEDEN?

MissWitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
201
96
28
30
Ya kızlar çok severek kullandığım ürünler zaten nadir bide katalogtan kaldırılmasına sinir oluyorum :KK34: Avondan severek kullandığım rujum vardı 1 yıl kadar hiç değiştirmemiştim o derece bayılmıştım. Ama kalktı aynı rengide bulamıyorum sinir oluyorum. Bide scentini parfüm harikaydı kokusuna bayılıyordum. Onuda bitirdim yine yok yok. Avon temsilcilerine soruyorum yok duymadım görmedim diyolar. Sinir oluyorum yaa :KK34:

Bu durum diğer markalarda da oluyor. Bi parfüm vardı lancom un ama kaldırdılar. La roch un fondotenini kaldırdılar güneş kremim falan bir sürü şey. Ne zaman tam aradığım gibi bişey bulsam kaldırılıyor. Bence bilerek yapıyorlar.

Avon bunu sık sık yapıyor malesef... Ben de biotherm in fondotenini çok beğenerek kullanıyordum, çok uzun süredir piyasada yok malesef...

genelde çok satmayanı kaldırıyorlar. parfümlerde de fiyat marjını karşılamıyorsa, yani çıkış fiyatını yanlış hesaplayarak markete soktularsa sonra geri çekiyorlar maalesef

Meybiline tekli farlardan gold olanı vardı ve inanılmaz güzel bir fardı su ile hafif islatip surunce gece makyaji sade surunce gunduz makyajinda iyi oluyordu satilmiyor diye kaldırılmış diyolar ama makyajla ilgili evde makyaj yapan insanlar bile kullaniyordu birakin salonlari

Meybiline tekli farlardan gold olanı vardı ve inanılmaz güzel bir fardı su ile hafif islatip surunce gece makyaji sade surunce gunduz makyajinda iyi oluyordu satilmiyor diye kaldırılmış diyolar ama makyajla ilgili evde makyaj yapan insanlar bile kullaniyordu birakin salonlari

Siz söyleyince hatırladım, golden rose'un altın rengi eyeliner ı vardı, müthiş ötesi bir şeydi.. Akşam makyajında kullanırdım, süper olurdu farın altına...

Pyhris in meyve özlü maskesi pko yüzünden azan sivilcelerime birebirdi kaldırılmış

Back