Severek evlenenler ama kocası birtektaş bile almayanlar sebebini merak edenler buraya

Mesele bence tektaş yada hedıye falan değil..
Mesele özel oldugunuzu hıssetmek .. hıssettıren bır eşe sahıp olmak..
Konu sahıbı arkadasın esı onu degersız oldugunu hıssettırmıs , oda bundan yakınıyor...
Özel gun takıntım yoktur ama ne bılıyım mesela dogum gunumde evde bana yemek hazırlasa bıle bu bana deger verdıgını gosterır ..
hanımefendı de bunlara hasret ..

bıde nedır ya bu tektaş çok cırkın duruyor parmaklarda soylıyeyım..
bır kadının parmagına alyans kadar yakısan baska bır takı bılmıyorum ben

yapı meselesi bu tamamen üzülmene gerek yok bence bukdar benimde yıllardır hayalim cok romantik bir evlenme teklifi alsam tektasımı sevdiğim adam taksa vs idi onada sadece evlenme teklifi edeceginde unutamayacagım bir teklif olsun demistim.tektaş kısmı oldu ama veris sekli ceketimden telefonumu verirmisindi..hiç romantik birisi değil bende ondan beklemiyorum zaten artık romantiklik :) diyecegim şu ki tektaşım geldi ama bence hayal edecek kadar fazla abartmışım alttarafı bir yüzük diyorum.sevdiğimle mutlu olmadıktan sonra tektasım olmus olmamıs banane.sende öyle okaadar değerim yokmu diye düsünme demekki eşinin huyu bu fazlasını bekleyemezsinki kendin al zaten istedign halde almadıysa simdiden sonra alsada kendin aldıgından farkın olacagını sanmıyorum.. onun bu durumunu kabullenmelisin ben nişanlımın 1gül getirip cok pahalıymıs ama aldım bitaneme diyecek kadar romantiklik düsmanı birisi oldugunu simdiden kabullendigim gibi

İma etmeyin..Açıkça söyleyin..Erkeklerin büyük çoğunluğu açıkça söylemedikçe anlayamayabiliyorlar...:)

kesinlikle katılıyorummm arkadaslarımızla beraberken mac izlerken nisanlıma ben maç dısında birsey sordum aniden bagırdı tabi dalgınlıktan yapmıstır..bende eve geldgimde surat yaptım ''sen neden tripyapıyorsun?''dedi, ''düsün bakalım bu seferde sen bul buseferde sen tahmin et'' dedim ertesigün aramıs ama hayatım derbi mactı sende eglenmişsindir sanıyordum sadece derbi izliyorum onuda mı izlemeyeyim dedi..acıkca söylemeden o cok farklı anlıyor işin özeti

pintinin tekiydiii bendeee en sonundaa boşadım..

Maddi durumu olmadığı için almadı nişanlım, hiç lafını da açmadık. Biraz kızıyorum zaten insanlardaki bu tektaş takıntısına. Ama gözüm de kalmıyor dğil, imkanım olsa ben de isterim

Yaa bende de vardı o takıntı ama bakardım incelerdim. Alsak ne güzel olur derdim, o zamanlar erkek arkadaşımdı, şu an sözlüm kendisi. Güler geçerdi.
Bende birkaç aydan sonra hiç lafını etmemey başladım.
O konusunu açarsa da aman aşkım yaa çok pahalı, iyi ki o zamanlar almadık boşuna masraf falan dedim. İstemiyor gibi yaptım.
Meğerse benim adam biri isteyince böyle emre itaat gibi algılıyor ve yapmıyormuş. Hani ben dedim de aldı durumuna gelmemek için sanırım.
Konuyu kapattığımdan beri almadığı şey kalmadı.
3 tane tektaşım var. Belki sizin adam da böyle bir avuntu bekliyordur almayalım canım pahalı işte değmez tarzı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…