Severek evlenenler ama kocası birtektaş bile almayanlar sebebini merak edenler buraya

aselnaz789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
61
0
96
Gaziantep
Arkadaşlar ben şuan çok kötü ağlıyorum.nedeni tabiki(olaya asla maddi veya gösteriş budalalığı olarak bakmayın,manevi olarak duygusal olarak bakın) birtektaşı bile 5 yıllık evliliğimiz boyunca haketmediğim veya layık olmayışım.biz severek evlendik.hemde benim ailemin tüm vazgeçirme çalışmalarına,yıldırma çalışmalarına rağmen,ailemi dinlemeyerek,aşkımı seçerek,çokkkk severek evlendim.SEVGİMDEN ZERRE AZALMADI ONA.HALA ÇOOOK SEVİYORUM.AMA SERZENİŞİM HEP İÇİME ATTIĞIM KIRGINLIĞIM ÖFKEM.eşime 2 çocuk verdim.kızımı kaybettim.nice yıldönümleri,doğumgünleri,bayramlar,hamilelikler,d oğumlar,vs geride bıraktık.hiç birindemi layık değildim tekbirtaşına.hep hayalim olduğunu bilmesine rağmen.acaba ben öldükten sonramı aklı başına gelip:bu benim eşimin hep hayaliydi diyecek.varmı benim gibi olan.lütfen paylaşın.sizlerde ANLATIN

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim çok üzüldüm .hiç dile getirdinmi bu istegini..
erkeklerin çogu bu olaylara maddi yaklaşır benimkide öyle mesela ilk zamanlarda çok güzel hediyeler alıyodu ama son zamanlarda boşvermeye basladı biraz ocak ayında doğum günüm vardı baktım doğumgünümün olduğu gün bu sadece bi çiçek ve yemekle geciştirmeye calışıyo söyleye söyleye elmaslı yakutlu bi yüzük aldırdım kendime:

Bence bu kadar psikopata bağlanma.Ruh halin bozulmuş bir yüzük için ,değer mi?

ben mesela o güne kadar ima da bulundum ama baktım tınlamıyo o gün dışarda dolaşıyosuz dedim ben kendime hediye yüzük alacagımaldım.
baktın olmuyor kendi kendine hediye al.tabi biraz kendini avutmak gibi oluyor ama .....

Parası yoktur adamın ?
Bu kadar mesele yapılır mı yahu bir taş mı sana kendini kıymetli hissetirecek.
Tak koluna zorla aldır rahatla yani bu kadar psikolojini etkiliyorsa..

tatlım sorun yüzük değilki.taksam ne olur takmasam ne olur.ama eşimin tutumu tınlamayışı umursamayışı beni kahreden.ne zaman TEKTAŞ sözü duysam elimde değil kahroluyorum

Parası yoktur adamın ?
Bu kadar mesele yapılır mı yahu bir taş mı sana kendini kıymetli hissetirecek.
Tak koluna zorla aldır rahatla yani bu kadar psikolojini etkiliyorsa..

maaşını yazmam etik olmaz.ama şöyle söyleyeyim pırlanta set bile alabilir istese.üstelik bende kamudayım.657 yim.

şöyle düşün birde hani sana deger vermediğinden değilde odunlugundan düşünemediğinden almıyordur.biliyorsunki erkek ve kadın beyinleri çok farklı çalışır. bunu o kadar önemsediğini farketmiyo olabilir.

özel hiçbir günü önemsemez.ya unutur ya hediyeye fırsatı olmaz.ben ne bayramını unuturum onun ne seyranını.örneğin en yakında sevgililer günümü vardı,ben ona cep telefonu aldım.o koca bir HİÇÇÇ.

Belliki sizin çok istediğiniz birşey var ortada ve maddi durumu iyi olmasına rağmen almayışını size ve isteklerinize değer vermiyor olarak görmenizdir..

Acaba bunun için onunla hiç tartıştınız mı ? Cunku erkekler dayatmalardan nefret ediyor ve siz istediniz inat ettiniz diyede almanın bir anlamı yoktur diye düşünüyor.

Hani bu konuyu hiç açmazsanız belki alacaktır zamanlar diye düşünüyorum.. Belki hiç açmıyorsunuzdur ama imada bulunuyorsunuzdur ve almıyordur hala..

Ama belliki evliliğinize baya yol almışsınız.Ikı cocugunuz var..Bu yüzden bu isteğinize biraz farklı bakın olmaz mı ?

Mesela tek taşınızı kendiniz alın onun kartıyla ya da kendi maaşınızla.. Ama aldıktan sonrada
kendim aldım diye başına kakmayın.

Netice ne olursa olsun senin paran benim param yoktur..

Yani sonuç olarak bunu kafanızda ve yüreğinize büyütmek birtek size zarar verir.Kendinizi mutlu edecek bir yol bulun olur mu ?

Tatlım parası da var diyorsun.
Ne duruyorsun burda çık git al tektaşını gel.
Niye aldın derse 5 yıldır senin almanı bekliyorum gittim kendim aldım dersin.
ne küs ne kavga et hayalindeki tektaşa kavuş.
ve son bir not..
bu da benim hikayem evlenme aşamasındayken yazmıştım :))

Üfürükten Prenses: Bir Kızın Pırlanta İle İmtihanı

şimdi nerede tek taş setin dersen bankada kasada duruyor ,takmak aklıma bile gelmiyor

kendi nasıl alayım.gururuma yediremem

kendi nasıl alayım.gururuma yediremem

Allah Allah ne gururu..
Hiç gidip kendine kıyafet almıyor musun ne bileyim şahsına özel alışveriş yapmıyor musun?
Ne kadar kasıyorsun kendini.
iki çocuk doğurdum eşime güzel bir eşim bu benim hakkım de al.
eşin bu konularda yetersiz olabilir ne olacak sen tektaştan mahrum mu kalacaksın.
evlilikte gurur mu olur ya,saçmalama..

senin yerinde olsam burada vakit kaybetmezdim şimdi pırlanta seçiyordum kendime..
bu kadar üzülecek ne var,eşinin sevgisini pırlantayla hediyeyle kıyaslama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…