Severek ayrıldım boşanıyorum.

O da bizi hapse sokacak bir durumdu yani hep büyük hatalar
Hala aşk diyebiliyorsunuz ya şaşırıyorum.. Adam belli ki suçlu. Evlenmeden önce de hata yapmış ve siz tüm bunları bile bile evlenmişsiniz. Aşk bu kadar mı mantığı kaybettiriyor yahu? Şu hikayede üzüldüğüm bir tek aileniz oldu. Çünkü siz bile bile ateşe atlamışsınız. Aileniz eminim evlenmemeniz için çok çabalamıştır baktılar kızları vazgeçmiyor mecbur evi bile düşmüşler mutlu olun diye. Ne diyeyim ki gidin terapi, psikolojik destek alın. Bu haliniz normal değil, bu kadar mantıktan uzaklaşıp aşk demeniz hala, eşinizin manipülasyonlarına gelmeniz... Lütfen destek alın.

Ben demiştim ki atlattık bundan sonra büyük şeyler olmaz sonra bir baktım yine batagiz
atlattığınıza büyük şeyler olmayacağına dair işaretler nelerdi?

hadi tanıştığınızda gençtiniz, hatta belki çocuktunuz, hataları oldu, affettiniz. herkesin hayatı süt liman olmuyor belki ailesi yol göstermedi belki çevresi kötüydü. belki karakteri zayıf.

tamam eyvallah

ama

"bundan sonra olmaz" demek için bir sebep lazım bir çaba görmek lazım

siz adamla resmen zorla evlenmişsiniz
baba parasıyla adamı koca yapmışsınız

bunları yapıp nasıl "bundan sonra olmaz" diyebiliyorsunuz?

adam işe girerdi
çalışırdı 3-5 sene düzen kurardı, birikim yapardı, evliliğinizi düğününüzü karşılardı, size kendini ispat ederdi siz de geçrkten akıllandığına daha hata yapmayacağına o zaman ikna olurdunuz

siz de işinizi gücünüzü düzene koyardınız evlenirdiniz
o zaman tamam "bundan sonra olmaz"denirdi

sizde öyle bişey yok ki
illa evlenmek şart çünkü zorla evlenmişsiniz resmen
e boşanın zaten bu belliymiş, bir de babanıza Allah sabır versin.

Kocanın borcu bir milyon, senin de kafan bir milyon.
Anlaşır giderdiniz negzel.
Şu drama queenliğe bir alışamadım.
Ne yiyip ne içiyorsunuz.
Adam borç takmış hala seviyorumlar shshs
Yazık babanıza ki sizin gibi bir kızı olmuş.
Maddi manevi safi zararsınız.

Son düzenleme:
seni sevmeyen biri için hem kendini hem aileni harcamışsın! Seni gerçekten sevseydi babana kalmadan evini barkını kurardı. Belli ki kendinden çok emin. Kızı ve ailesi benim gibisini bulamaz her şeye tamamlar diyordur. Neyse yeter artık kendini ve aileni şu asalaktan kurtar. Seviyorum seviyorum da diyip durma. Böylesi evlat olsa sevilmez

280 bin borcum var hesapladım sinirim bozuluyor bunların hakikaten nasıl bir iç dünyaları var anlamış değilim. Bu kafadan istiyorum ben de

Yat kalk, böyle bir baban olduğu için dua et. Başka da bir şey demiyorum çünkü sinirlerim bozuldu.

Şu kumar illeti beni benden alıyor. Burada sürekli konu açılıyor. Çevremden oynayanları duydukça ağzım açık dinliyordum. Maalesef benim de başıma geldi.

İlk şokla olgunlukla karşıladım. Ama sonra borcun miktarı, bu zamana kadar çabalarımı vs düşündükçe her gün ilmek ilmek soğuyorum. İşin kötüsü de kandırılmak ve manipüle edilmek ve en kırıcı olanı da aptal yerine konulmak.

Ben yine de anlayamıyorum o kadar sevdim ama o hata yaptı ama yine de kapıma geldi evden kovuldu diye gitti.Bana kalbim diyor ama nasıl bu kadar kolay gidebiliyor.Benim sevgim bunu hak etmedi.Kapida beklese gitmese karımla son bir kez konuşmadan gitmeyeceğim dese belki yine de dönerdim.O kadar koşulsuz sevdim ki.Ben gittim ama o kadar hala canım yanıyor ki.

Döner miydin sacmalama güzelim ve önüne bak. Kumar oynayan bundan kurtulamaz. Babana yazık ailenin sözünü dinle. “Kalbim” demekler hep boş laf esas olan davranışlardır. Kapida yatmaktan bahsetmiyorum. Sen bu adama nasıl çocuk yapacaksın kime güveneceksin babam bakar mı diyeceksin ? Aile olmak başka bisey aşk başka bisey. Sen aşık olmuşsun ama o adam aile olacak kıvamda değil

Üüfff yoruldum bu kadinlarimizin, kizlarimizin Hindistan dizilerine baglayip les gibi adamlara prens muamelesi yapmasindan. Tamam aski herkes ariyor, istiyor ama bu kadarda degil. Adam yapmadigini birakmamis canim kardeşim. Daha ona olan askim bilmem ne. Bu kadarda degil ya! Önune bak dunyadaki tek erkek o degil.

Hıkayeye bilerek gir..Sonra neden bunları yaşıyorum de..Kumarbaz zevkine 1 mılyon borç yapsın..Ha kumarbazlar şizofren değil..Seni kaybetme pahasına zevkınden vazgeçmıyor..Adam gayet tuturlı..Evlenmedende pis işler yapmış hala da yapıyor. Sıkıntı sende.Çok sevıyorum kalbım acıyor cümlende.Sen elmayı sevıyorsun elmanın sen umrunda degılsın.Elma en azından sana zarar vermez...Bence sen içinde bulunduğun durumun farkında hala degılsin.Üçünce defa da batıracagı kazık daha büyük olacak.Sen iyi misin?Adamın seni kaybetdip kaybetmemek umrunda olsa kumara bulaşmaz..Senin kendıne biçtiğin değer bu mu???Lütfen silkelen ve kendıne gel..

Babana üzüldüm sadece.. belli olan bişeyi diretip aileleri üzüyosunuz sonra da ayrılınca da ağlıyosunuz. Ben babanın verdiği emeğe üzüldüm sadece..

Yazık o ailenize, insanları zarara sokup koştur koştur giderken bir kere bile düşünmemişsiniz ne derler ne düşünürler; neymiş herif beni hiç sevmemiş de ondan gitti diyormuş, ailenize duymadığınız kendini kanıtlama ihtiyacını şimdi elin batakçı faydasız herifine duyuyorsunuz içten içe, utanmasanız sokak ortasında seni seviyorum diye haykıracaksınız. Başınızı yakmalara doyamamışsınız, çok yazık.

İçimdeki acı da geçmiyor sanki onsuz nefes alamıyorum o nasıl bu kadar yazmadan durabiliyor anlamıyorum zaten ailesini seciyordu her konuda ben hep onu seçtim. Denildiği gibi ben kendimden çok onu sevdim ama o karısını geri almak için bile bir git dendi gitti.Hem şaşkınım hem de nasıl beni bu kadar sevmez diyorum. O kadar inanmıştım ki ben de sevgisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…