- 21 Ağustos 2022
- 1.744
- 5.922
- 88
- 33
- Konu Sahibi Bilgehan24
-
Hala aşk diyebiliyorsunuz ya şaşırıyorum.. Adam belli ki suçlu. Evlenmeden önce de hata yapmış ve siz tüm bunları bile bile evlenmişsiniz. Aşk bu kadar mı mantığı kaybettiriyor yahu? Şu hikayede üzüldüğüm bir tek aileniz oldu. Çünkü siz bile bile ateşe atlamışsınız. Aileniz eminim evlenmemeniz için çok çabalamıştır baktılar kızları vazgeçmiyor mecbur evi bile düşmüşler mutlu olun diye. Ne diyeyim ki gidin terapi, psikolojik destek alın. Bu haliniz normal değil, bu kadar mantıktan uzaklaşıp aşk demeniz hala, eşinizin manipülasyonlarına gelmeniz... Lütfen destek alın.O da bizi hapse sokacak bir durumdu yani hep büyük hatalar
atlattığınıza büyük şeyler olmayacağına dair işaretler nelerdi?Ben demiştim ki atlattık bundan sonra büyük şeyler olmaz sonra bir baktım yine batagiz
280 bin borcum var hesapladım sinirim bozuluyorKocanın borcu 1,5 milyon, senin de kafan bir milyon.
Anlaşır giderdiniz negzel.
Şu drama queenliğe bir alışamadım.
Ne yiyip ne içiyorsunuz.
Adam borç takmış hala seviyorumlar shshs
Yazık babanıza ki sizin gibi bir kızı olmuş.
Maddi manevi safi zararsınız.
Döner miydinBen yine de anlayamıyorum o kadar sevdim ama o hata yaptı ama yine de kapıma geldi evden kovuldu diye gitti.Bana kalbim diyor ama nasıl bu kadar kolay gidebiliyor.Benim sevgim bunu hak etmedi.Kapida beklese gitmese karımla son bir kez konuşmadan gitmeyeceğim dese belki yine de dönerdim.O kadar koşulsuz sevdim ki.Ben gittim ama o kadar hala canım yanıyor ki.
Hıkayeye bilerek gir..Sonra neden bunları yaşıyorum de..Kumarbaz zevkine 1 mılyon borç yapsın..Ha kumarbazlar şizofren değil..Seni kaybetme pahasına zevkınden vazgeçmıyor..Adam gayet tuturlı..Evlenmedende pis işler yapmış hala da yapıyor. Sıkıntı sende.Çok sevıyorum kalbım acıyor cümlende.Sen elmayı sevıyorsun elmanın sen umrunda degılsın.Elma en azından sana zarar vermez...Bence sen içinde bulunduğun durumun farkında hala degılsin.Üçünce defa da batıracagı kazık daha büyük olacak.Sen iyi misin?Adamın seni kaybetdip kaybetmemek umrunda olsa kumara bulaşmaz..Senin kendıne biçtiğin değer bu mu???Lütfen silkelen ve kendıne gel..8 yıldır ilişkimiz vardı.Yaptıgı hatalar çok büyük olsa da çok sevdim.Babamin karşısında durdum evlendik.Babam evimizi kurdu bizi evlendirdi.Gelinin babası olarak ev düzmede hep arkandamdaydi.Biz hiç borcsuz bir evliliğe adım attık.Sonra 8 ay sonra 1 trilyon borç yapmış.Onu söyledi.İnancımı kaybettim çünkü evlenmeden önce de çok büyük hatalar yapmıştı.Simdi de bana sormayarak borca batmış.Bir insan karısını hiç mi dusunmez?Ben de babamlarin desteğiyle gitmeyi seçtim.Ama içimde öyle bir sızı var ki.Severek ayrılmaya inanmıyordum.Ama ben severek ayrılıyorum.Bu acı geçer mi?Onu o kadar seviyordum ki her seyimdi.Her şeyde onu korudum.Ama o beni koruyamadı.Su an bile belki de beni suçluyor kendi hatasını düşünmeden...Diyor belki sevmedi gitti ama o kadar sevdim ki aslında içim şu an çığlık atıyor.Ben her şeyden önce sevgimize inanmıştım.Bir daha beni üzmez dedim.Ama artık geri de dönüşü yok çünkü ilk hatasında da beni babam kurtardı.Bunda da babam aldı beni getirdi artık biliyorum onlar da yaşlandı üçüncü olsa ve tekrar hata yapsa babamın ölümü bu üzüntüden olacak.Ve bunu yapamam.
Babana üzüldüm sadece.. belli olan bişeyi diretip aileleri üzüyosunuz sonra da ayrılınca da ağlıyosunuz. Ben babanın verdiği emeğe üzüldüm sadece..8 yıldır ilişkimiz vardı.Yaptıgı hatalar çok büyük olsa da çok sevdim.Babamin karşısında durdum evlendik.Babam evimizi kurdu bizi evlendirdi.Gelinin babası olarak ev düzmede hep arkandamdaydi.Biz hiç borcsuz bir evliliğe adım attık.Sonra 8 ay sonra 1 trilyon borç yapmış.Onu söyledi.İnancımı kaybettim çünkü evlenmeden önce de çok büyük hatalar yapmıştı.Simdi de bana sormayarak borca batmış.Bir insan karısını hiç mi dusunmez?Ben de babamlarin desteğiyle gitmeyi seçtim.Ama içimde öyle bir sızı var ki.Severek ayrılmaya inanmıyordum.Ama ben severek ayrılıyorum.Bu acı geçer mi?Onu o kadar seviyordum ki her seyimdi.Her şeyde onu korudum.Ama o beni koruyamadı.Su an bile belki de beni suçluyor kendi hatasını düşünmeden...Diyor belki sevmedi gitti ama o kadar sevdim ki aslında içim şu an çığlık atıyor.Ben her şeyden önce sevgimize inanmıştım.Bir daha beni üzmez dedim.Ama artık geri de dönüşü yok çünkü ilk hatasında da beni babam kurtardı.Bunda da babam aldı beni getirdi artık biliyorum onlar da yaşlandı üçüncü olsa ve tekrar hata yapsa babamın ölümü bu üzüntüden olacak.Ve bunu yapamam.
Yazık o ailenize, insanları zarara sokup koştur koştur8 yıldır ilişkimiz vardı.Yaptıgı hatalar çok büyük olsa da çok sevdim.Babamin karşısında durdum evlendik.Babam evimizi kurdu bizi evlendirdi.Gelinin babası olarak ev düzmede hep arkandamdaydi.Biz hiç borcsuz bir evliliğe adım attık.Sonra 8 ay sonra 1 trilyon borç yapmış.Onu söyledi.İnancımı kaybettim çünkü evlenmeden önce de çok büyük hatalar yapmıştı.Simdi de bana sormayarak borca batmış.Bir insan karısını hiç mi dusunmez?Ben de babamlarin desteğiyle gitmeyi seçtim.Ama içimde öyle bir sızı var ki.Severek ayrılmaya inanmıyordum.Ama ben severek ayrılıyorum.Bu acı geçer mi?Onu o kadar seviyordum ki her seyimdi.Her şeyde onu korudum.Ama o beni koruyamadı.Su an bile belki de beni suçluyor kendi hatasını düşünmeden...Diyor belki sevmedi gitti ama o kadar sevdim ki aslında içim şu an çığlık atıyor.Ben her şeyden önce sevgimize inanmıştım.Bir daha beni üzmez dedim.Ama artık geri de dönüşü yok çünkü ilk hatasında da beni babam kurtardı.Bunda da babam aldı beni getirdi artık biliyorum onlar da yaşlandı üçüncü olsa ve tekrar hata yapsa babamın ölümü bu üzüntüden olacak.Ve bunu yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?