• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sevenseas kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
merhabalar tavsiye üzerine 1 yaşındaki kızıma sevenseas vit.aldım fakat ölçüsü nedir sizler nasıl ve ne kadar veriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirima.s.

1 yaş için benim bildiğim kadarıyla erken.dr.lar 2 yaşından önce tavsiye etmiyorlar..
ama bende 1,5 yaşında başladım..
1 tatlı kaşığı yaklşık olarak 2 ml veriyorum..
üzerinde tam ölçüsü yazıyor ayına göre...
ama yanlış hatırlamıyorsam 1 çay kaşığı vermeniz uygun olur..
güle güle büyütün bebişinizi

Canım ok erken değil mi? Yani biz daha bir yaşımızı yeni girdik ama multi tabs'a devam dedi doktorumuz.Bence tavsiye üzerine ilaç alman ne kadar doğru tatlım

benim kizim 9 aylikken, doktorumun yonlendirmesiyle kullanmaya baslamisti. biz gunde 1 tatli kasigi veriyorduk. kizimin istah sorunu vardi. balik da yemiyordu. kilosu da normalin biraz altinda cikinca doktorumuz hem alamadigi vitaminleri takviye etsin, hem de istahi artsin diye kullanin demisti. ama uzun sureli kullanmamak sartiyla. yemek yeme sorunu gecince birakin, en fazla da uc ay her gun kullanin (sonrasinda sIkLIgInI azaltarak -haftada 1, ayda 1 vermeye devam edebilirsiniz), degilse vucudu fazlaca A vitamini depolar, bu da zararli, ustelik istahi bu yaga bagimli kalmamali, kendi kendine yiyebilmeli, demisti. 2 yasindan sonra da tamamen biraktirdi.

bende kullanıyorum 15aylık kızım var bir tatlı kaşığı kullanılacak

Back