• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi seven seas kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulceandkeremsmom

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
1.567
1.162
358
18 aylık kızımın kilosu düşük olduğu ve çok iştahsız olduğu için kullanıyoruz.gece yatmadan önce veriyorum.sabahları versem daha mı iyi olur?siz nasıl kullanıyorsunuz?

benim oğlumda 1.5 yaşında bizde seven seas kirazlı kullanıyoruz ama ben yazın vermiyorum ağır gelebilir kışın kullanımı tavsiye ediliyor birde iştah açmaz kilo aldırmaz onu aklınızdan çıkarın balık yağının amacı o değil zaten zihin gelişimine katkı olsun kemikleri güçlendirmek için kullanılıyor şimdi ara verin bence havalar soğuyunca başlayın

Cevaplarınız için teşekkürler.aslında seven seas kullanmamın amacı yemek yemediği için yeterli vitemin alamadığını düşünüyorum ve vitemin desteği olması için veriyorum. zeka gelişimi ve kemiklerinin güçlü olması daha önemli.

Back