Seven insan nasıl dayanır? :(

Merhaba konuyu okuyunca insan ister istemez ben ne yapardım diye düşünüyor. Çok zor bir durum erkeğin küsmesi çok kötü. Bir de gider 15 gün aramaz. Allah yardımcın olsun. Ama ben ne yapardım arama,mesaj atma O merak etsin bir kere dene telefonunun nosunu değiştir arasın ve ulaşamasın, kuzenin falan varsa Ona git ulaşamasın. Ne bileyim 15 gün sonra geldiğinde seni bulamazsa içi ezilsin azcık. Hem ben kocayım beni dinleyeceksin ne demek bu erkekler neden eşleriyle konuşurken çocuk varmış gibi davranıyorlar. Umarım yeni nesil anneler oğullarını farklı yetiştirir. Çok üzülüyorum birsürü genç,yeni evli arkadaşın bu erkek hegomonyasında ezilmesini veya boşanmayla biten evlilikleri görünce. Bu arada özel olmayacaksa nedir Onu küstüren ve 15 gün arkasına bakmadan kaçıran gerçi ne olursa olsun ama ben bazen burda okuduğum şeylerde bayanları da suçlu bulabiliyorum. Sakın yanlış anlama belki senin tamamen eşinle ilgilidr. Sadece yardım edebilir miyim diye düşünüyorum.

Bir yere gitmeme gerek yok zaten ayrıyız biz evimizi kuramadık.
Bu yüzden sevgili modundan çıkamadık malesef..
Telimi değiştirmeyi düşündüm hatta ona dedim bir gün telimi kapatcam hattımı
değişcem bir arayacaksın aradığınız numara kullanılmamaktadır diyecek hiç şaşırma dedim
Hele bir yap görürsün dedi..:26:
Bencilce davranıyor..
Onu küstüren sözünü dinlememem, istediklerine itiraz etmem.
Mesela hemen şimdi şuan dediği şey o an olacak.
Bir gün arayayım konuşalım dedi ev müsait değildi bugün konuşmayalım çok kalabalık
her oda dolu dedim diye kavga çıkarmıştı.
Buna benzer örnekleri çoğaltabilirim..
Çok anlayışsız ve bencil...
Benim psikolojimi hesaba katmıyor.
Tek o üzgün,tek o stresli.
Ben çok mutluyum sanki..

Benim hatalarım da elbette oluyor.
Mesela ben haklı olduğum bir konuda çok sert çıkışlar yaparım
haklıyken haksız olurum.
Özgürlüğüme düşkünüm, eşim de bunaltır,kısıtlar gezme,gitme gibi.
Genelde kavga ederim. Bana hep der ki bir kere tamam de beni dinlediğini
göreyim ben derim tamam git diye ama hep itiraz ediyorsun.
Sanırım erkek olarak zaman zaman üstünlük kurmak istiyor.
Ama ben ona bu imkanı hiç tanımam.
Karakterim gereği.. Elimde değil..
Bizde sürekli bir iktidar savaşı, bir didişme..
Diğer konularıma bakarsanız ailesiyle de sorunlarım var.
En büyük sorunumuz da bu..
Teşekkür ederim ilginize..

faatcım siz şuan ayrı evlerde misiniz ? yanlış anlamadıysam eğer kayınvalidenlerle bir duruyosunuz şuan ayrı evlerdesiniz sevgili hayatı sürdürüyorsunuz yanlış anladıysam özür dilerim eşin eşinle aranızda kaç yaş var o 30 peki sen ? direk boşanma sokma kafana açık açık içinden gelenleri bir bir anlat bizim bi hayatımız olsun tartışmaktan bıktım de ben çok sıkıntıya sıkılmaya gelemiyorum de ben seninle bu tartışmalar için ayrı yaşamak için evlenmedim de içindne geldiği gibi ciddi ciddi konuş eşinin tepkisini gör bakalım ne diyo sende üzülme canım :)bide ne zamandır evlisiniz ?

Eşini seviyor musun??? Gerçekten bu yuvayı ayakta tutmak mı istiyorsun. Yada kuşlar gibi özgür olup boşanmak mı??? Diğer cevaplara dayanarak birazcık inatçısın Eşine gelince gerçekten nasıl senden habersiz günlerdir ayrı yaşayabilir aklım almıyor doğrusu. Bence eşini bir dene bakalım ne çıkıcak. Romantik bir masa hazırla ve eşine telefon aç acil olduğunu ona ihtiyacın olduğunu söyle eğer koşarak gelirse sen onun için değerlisin eğer gelmezse de ....... zaten biliyorsun. Bunlar alternatif. Kısaca canım büyük düşünüp büyük bi karar almalısın böyle evlilik olmaz tabi bunada evlilik denirse birbirinizi yıpratmayın Ne demişler (Yuvayı dişi kuş yapar) yuvan için inadını kırmalısın zıt karakterli olmak bana saçma geliyor kusura bakmayın evlikte zıt karakterli olmakda neymiş, alttan almak vardır sabretmek vardır bunlar varsa aşk vardır saygı vardır, die düşünüyorum. Karar senin tabi Allah yardımcın olsun sana sabır ve mutluluk diliyorum

Son düzenleme:

Kayınvalidemle değilim Allah'ım uzak tutsun...
Ben kendi ailemleyim eşim kendi ailesiyle..
Farklı şehirlerdeyiz mesleğimiz gereği.
Tayin bekliyoruz.
Aramızda 2 yaş var.
Ben 26 o 28
Yan yanayken tartışsak da çabuk barışırız.
Ama uzakta düşman gibi davranabiliyor.
Çok inatçı ve bencilce davranıyor.
Ben de fevrileşiyorum. Üzüntümü işve ile nazla gösteren bir bayan
değilim olmayı çok isterdim.
Beni üzdüğünde onu üzmek istiyorum.
Sevgim falan buna engel olmuyor.
Tabiki seviyorum eşimi ama çok konuda hayal kırıklığı yaşattı
evlilik öncesi masumca severdim artık kendimi daha çok seviyorum..
Onu masum bulamıyorum artık..
Güzellikle yaklaştığında iyi hoş.
Ama insanlık ve odunluk hali olsa gerek çoğu zaman dikkat etmiyor..
Beni kırdın özür dile desem dilemem bir şey yapmadım sen suçlusun diyen birine karşı o an sevgi duyamıyorum.
Geçmişteki güzel anıları da hatırlayamıyorum ve o an yanımda olsa da bir vazo fırlatsam diyorum
Vazo fırlatamıyorum yanımda yok çok anlamlı,yerden yere vuran sözler fırlatıyorum..
Biliyorum hatalıyım..Ama böyle biri değildim sebep kendisi..
Bana karşı evlilik sonrası rahatlığıyla davranınca değersiz hissediyorum
ve hırçınlaşıyorum kızlar..

Seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum artık.
Böyle olması gerektiğini gördüm.
Yuvamı tek başıma ayakta tutmak istemiyorum.
Birlikte ayakta tutacaksak tutalım tek benim gücümle nereye kadar ayakta durabilir? diye düşünüyorum.
Ben de inatçıyım ama kavga etmeyi küslüğe tercih ederim.
Günlerce aramamak benim sevgi anlayışıma aykırı.
Evsiz evlilik olmadığını anladım zaten evli gibi hissetmiyorum.
Birbirimize karşı tahammülsüzüz çünkü ikimiz de iyi değiliz,üzgünüz
Bir de aile derdi girince işin içine..
Savaş çıkıyor resmen..
Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.
Amin

Canım benim eminim böyle başlamamıştır şöyle eskilere ilk buluşmalarınıza bir dön. Düşününce kalbini ısıtacak ne çok anın vardır. Ama şimdi iş gereği uzaktaymışsınız, işte bu çok zor ah bir biraraya gelseniz çok başka olacak ben eminim. Bu arada sana affına sığınarak biraz ablalık yapmak istiyorum, evlilik bir rekabet değil paylaşımdır bir kaç evlilikle ilgili yazılarımı beğendiğini hatırlıyorum. Bazen erkeklerin gururunu okşayacak sözler ve davranışlar erkekleri önümüzde vezir eder. Zaten onlar ne kadar kendilerini reis sansalar da, evi yöneten erkeği yönlendiren bizleriz. Eğer seviyorsan ve evliliğini devam ettirmek istiyorsan buna değecek biriyse ipleri eline al ama Ona sanki ipler Onun elindeymiş gibi davran.

Ah ben bunu becerebilsem ablacığım sorun kalmayacak zaten..
Teşekkür ederim.
Bir gün bende evliliğimdeki mutluluğu paylaşırım inşallah sizin gibi

ay canım benim senin durumun çok zor ayrı şehirler ayrı evler evlisin ama sevgilisin acaba eşten dolayı tahin istiyemiyo musun ben öyle bişey duymuştum evli çiftler tahinlerini eşlerinin olduğu yere alabiliyolardı ama tam bilmiyorum. sen birazcık alttan al oda zamanla anlar snei herşey yoluna girer :) senin evliliğinin yolunda gittiğini duymak isterim hatta bi bebiş başlığında görmeyi çok isterim :)

Teşekkür ederim ama ben bebiş başlığına ağlayarak gelirim bu kadar sorunlu bir evlilikte
Rabbim vaktinde versin inşallah.. Şuan gerçekten sevinemem bebişe..

Tayin istedim gidemedim yer değiştirmek o kadar kolay değil malesef.

İnşallah bir gün ben de her şey çok iyi yazabilirim..

inşallah canım :)

Her ilişkinin bir ritmi vardır bana göre...Genel anlamda verilen öğütler,tavsiyeler vs. tutabilir, ama iki kişi kendi arasında bulabilir zamanla...
Etrafımda gözlemlediğim ilişkilerde aramadan durabilenler vardı...
Biz sevgiliyken de nişanlıyken de evliyken de en fazla 1 gün aramadan durabildik, bu ilişkimize zarar verdi...Birbirimizi merak ediyorduk...Bize uymuyordu ama örneğin ev arkadaşım eşiyle 15 gün konuşmadan durabiliyorlardı. O yüzden herkesin ilişkisi farklıdır diye düşünüyorum.
Şuan bizde farklı şehirlerdeyiz, doktora için eşimin yanına gidip geliyorum bazen o gelip gidiyor ama inan uzaklık çok zor, küçücük birşey kocaman olabiliyor...
Telefonla anlaşamıyorsun, ben hemen konuşup halletmek istiyorum ama o sinirim geçsin diye beklemek istiyor...Zamanla orta yol bulunabilir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…