• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan nasıl dayanır? :(

Geçer inşallah geçer.
Zaman su gibi.
Sonra bu zamanları özleme de :1:

Ama eşin gerçekten çok inatçı, 15 gün habersiz nasıl durulur yahu?

Öyle bir inatçı ki duruyor yaa nasıl ben de anlamıyorum:2:
Kaç kere dedim nasıl dayanıyorsun diye.
Dayanırım ben sinir etme beni diyor.
Kendi sinir etmez hiç:ssz:
Allah'ım aklımı koru..

İnsanın kendini bilmesi güzel şey vesselam :)
Dogru diyorsun :)

Öyle bir inatçı ki duruyor yaa nasıl ben de anlamıyorum:2:
Kaç kere dedim nasıl dayanıyorsun diye.
Dayanırım ben sinir etme beni diyor.
Kendi sinir etmez hiç:ssz:
Allah'ım aklımı koru..

Offf lafları da çok iğneleyici ya :(
Allah sabır versin sana :(

senin modelin aynisindan bendede var,

bizde evlendikten sonra 1.5 sene ayri kaldik, o türkiyedeydi ben almanyada. yarim senede bir anca görüyorduk
senin demen gibi sevgili modundan cikamamistik
cok agir olmasada zaman zaman yanlis anlasilmalardan dolayi tartisiyorduk
yanyanayken 2 dakikada hallolacak mevzular uzuyor gidiyordu günlerce.
benim esimde ayni seninki gibi haftalarca aramasam aramazdi, dedigim dedik caldigim düdük derdi baska birsey demezdi
haksiz olsa bile o tatli burnundan kil aldirmaz, asla aramazdi.
bir bir bahaneyle kendini hakli cikarmasini becerirdi (nasil yapti hala anlamiyorum:1:)

bide bi inatti, keci gibi. iliskimizin cok baslarinda bana bi kere gidersem dönmem, askimdan ölsemde bir daha aramam dedi
bende her defasinda ayrilacak korkusuyla hakli olsamda arardim.
ben aradiktan sonra bin defa özür dilerdi, ayriligi asla aklindan gecirmedigini söylerdi.
hakkini yemeyeyim agzindan ayrilik sözü bir kere mi ne cikmistir sadece bu süre icinde, oda cok sinirliydi

simdi esim (MASALLAH:nazar:) pamuk gibi, asla kirmaz üzmez beni.
1 senedir birlikte yasiyoruz, belki ciddi anlamda bi kere tartismisizdir, ondada hemen gönlümü almak icin bin bir saklamanlik yapti zaten
uzun lafin kisasi mesafeler cok fena birsey,
berbat birsey. her iliskiyi sinava sokar, bakalim dayanak misiniz bana der...
sabret...ilimli ol... ben mükafaatini aldim, eminim sende alacaksin:16:

Ahh ahhh çok iyi geldi bu yorum.
Çok teşekkür ederim.
Umarım ben de bir gün eşim yazıp yanına MAŞALLAH:nazar:yazabilirim:ssz:

Ahh ahhh çok iyi geldi bu yorum.
Çok teşekkür ederim.
Umarım ben de bir gün eşim yazıp yanına MAŞALLAH:nazar:yazabilirim:ssz:

insallah canim.
ben yasadim bu günleri, o yüzden cok iyi anliyorum seni.
sunuda belirtmem lazim tartismalarimizda geri dönüsü olmayan hic bi söz söylemedik, saygisizlik yapmadik birbirimize
belkide bu yüzden bu dönemi cok az yipranarak atlattik.
tartismalar evliligin tuzu biberi, konusulmayan mevzular olunca icinde birikiyor birikiyor dag oluyor.
bazen bende cok icime atardim bazi seyleri, o konusmak istemezdi.
daha dogrusu benim kadar detayli konusmazdi, onun icin bi özür dileyince konu kapanirdi, uzamasini hic istemezdi
ama kadinsal ic güdüden mi ne ben enine boyuna tartismak isterdim :1:
zamanla bu huyumdan vazgectim, takmamaya basladim.
onun hicbirseyi kötü niyetle yapmadigini veya söylemedigini biliyordum,
hep kendimi bu günler gececek, mesafeler bitecek diye avutuyordum.
simdilik esinle inatlasma bence, tartismalari uzatmamaya bak.
tatli, olumlu seylerden bahset... onuda rahatlatmaya calis.
neden birbirinizden ayrisiniz bilmiyorum ama belki esin stressli bi ortamdadir
ve kafasi tartisma cekecek durumda degildir, o yüzden kisa kesiyordur herseyi.

insallah canim.
ben yasadim bu günleri, o yüzden cok iyi anliyorum seni.
sunuda belirtmem lazim tartismalarimizda geri dönüsü olmayan hic bi söz söylemedik, saygisizlik yapmadik birbirimize
belkide bu yüzden bu dönemi cok az yipranarak atlattik.
tartismalar evliligin tuzu biberi, konusulmayan mevzular olunca icinde birikiyor birikiyor dag oluyor.
bazen bende cok icime atardim bazi seyleri, o konusmak istemezdi.
daha dogrusu benim kadar detayli konusmazdi, onun icin bi özür dileyince konu kapanirdi, uzamasini hic istemezdi
ama kadinsal ic güdüden mi ne ben enine boyuna tartismak isterdim :1:
zamanla bu huyumdan vazgectim, takmamaya basladim.
onun hicbirseyi kötü niyetle yapmadigini veya söylemedigini biliyordum,
hep kendimi bu günler gececek, mesafeler bitecek diye avutuyordum.
simdilik esinle inatlasma bence, tartismalari uzatmamaya bak.
tatli, olumlu seylerden bahset... onuda rahatlatmaya calis.
neden birbirinizden ayrisiniz bilmiyorum ama belki esin stressli bi ortamdadir
ve kafasi tartisma cekecek durumda degildir, o yüzden kisa kesiyordur herseyi.

Evet stresli çünkü ben sürekli ailesi yüzünden eski mevzuları açabiliyorum
çünkü unutamıyorum canım.
Onun ailesi de ona baskı yapıyor hiç aramıyor bizi bilmem ne diye.
Son tartışmamız bu yüzden çıktı zaten.

Onu anlıyorum aslında ben de aynı durumdayım benim ailem de bana konuşuyor.
Bir yandan o arıza çıkartınca defolll diye bağırasım geliyor.
Tahammülümüz kalmadı...
İkimizde çok inatçıyız,alttan almayı pek beceremiyoruz.
Benim eşim de aynen konuşmak yerine off tamam özür dilerim der ama öyle bir derki
haksızlığını kabul ettiğinden değil yeterki suss tamam der gibi..
O zaman daha çok uyuz olup bir de onun için kavga çıkarırım..
Ama biz birbirimizi kırıyoruz malesef:ssz:

eşinle aynı evde yaşayınca onunla mutlu olup olamayacağını daha iyi anlarsın canım şimdi kesin olarak bu adamdan hayır yok bitir yada ilerde düzelir akıllanır diyemeyiz ama genel olarak şunu söyleyebilirim inat iyi birşey değil eskiyi sürekli konuşmak senin ailen şöyle benim ailem böyle diye konuşmak doğru değil yeri geldiğinde insan susmayı alttan almayı da bilmeli saygıyı korumalı eğer şimdi yüzgöz olursanız ilerde aynı evde yaşamaya başladığınızda da tartışmalarınız bitmeyebilir bu nedenle sakin ol inat etme aradaki saygıyı kaybetmeyin canım:31:

eşinle aynı evde yaşayınca onunla mutlu olup olamayacağını daha iyi anlarsın canım şimdi kesin olarak bu adamdan hayır yok bitir yada ilerde düzelir akıllanır diyemeyiz ama genel olarak şunu söyleyebilirim inat iyi birşey değil eskiyi sürekli konuşmak senin ailen şöyle benim ailem böyle diye konuşmak doğru değil yeri geldiğinde insan susmayı alttan almayı da bilmeli saygıyı korumalı eğer şimdi yüzgöz olursanız ilerde aynı evde yaşamaya başladığınızda da tartışmalarınız bitmeyebilir bu nedenle sakin ol inat etme aradaki saygıyı kaybetmeyin canım:31:

Teşekkür ederim... Gayret edeceğim..:31:

Bu akşam yine pek efkarlıyım,mutsuzum..
Aslında bu akşam değil bir haftadır böyleyim..
Aslında hayır evlendiğimden beri genel anlamda böyleyim:ssz:

Seve seve evet diyerek evlendiğiniz adam için bir gün en büyük pişmanlığım o evet
demek ne acı..
Her günüm bu düşüncelerle geçiyor.
Ne zaman düzeleceğim ben? Ya da düzelecek miyim?
Çok çaresiz hissediyorum.
Hadi eşimle uzağız,ayrıyız. Sorunluyuz, ailesine de nefret doluyum tamam.
Hepsine alıştırdım kendimi benim evliliğim böyle tek kanatlı kuş gibi kabul ettim.

Evimizi kurup aynı evde evliliğimizi yaşayana kadar sabırla bekleyeceğim,
boşanmayı düşünmeyeceğim dedim.

Ama iletişim kuramıyoruz ki..
30'una dayanmış adam kızınca,istediği o an olmayınca,benle baş edemeyince
hemen bırakıp gidiyor. Aramıyor,sormuyor. Aramaları,mesajları cevaplamıyor..

15 gün aramadığı oldu böyle bir inat bu adam.
Yanımdayken küs kalamaz evet ama uzakta düşmanı ilan eder sanki.
Yine 4 gündür konuşmuyoruz.
Çocuk gibi bıraktı gitti, onunla konuşmayı öğrenecekmişim..
Karşı gelmeyecekmişim. Bıdı bıdı bıdı.. Ömrümü yedi..

Ben aynı benim öldü bitti herşeyine razıyım dedi .
Evlendik şikayetleri bitmiyor..
Beni günlerce aramayan adam bir arar ben senin kocanım dinleyeceksin diye
naralar atar..
Bu nasıl aşk, sevgi anlamıyorum..
İnadı uğruna 15 gün aramayan,küs kalan eşi olan benden başkası var mıdır acaba?
Sevmiyor diyenleriniz olur,seviyordur da bununla ölçemezsin çok inatçı demek
diyeniniz de olur biliyorum..

İçimi dökmek istedim..Teşekkür ederim şimdiden vakit ayıran herkese:ssz:

eşini aynı eşime benzettim, ancak eşim habersiz ya da küs kalmaz soğuk davranır günlerce.

sürekli ben kocayım, ben erkeğim, dinleyeceksin vs demelerinden ben de bıktım.

hiç durmadan eleştirmelerinden yoruldum. sevgililer gününde attığı mesaja karşılık ona olan aşkımı sonunda bitirmeyi başardığını, hala onu sevip saydığımı ama aşk namına bir şey kalmadığını dokunaklı bir mesajla anlattım. hediye vs de almadım. 2 gün konuşmadım. çünkü içimden gelmedi, ki ben küs duramam, sarılmadan yatamam, ama bitirdi beni.

çok kırılmış mesajıma, 2 günün sonunda geldi sevgililer gününde aldığı bilekliği taktı koluma, onan sonra da sevgi gösterileri, beni seviyor musun vs. soruyor, bitmeden bilecekti aşkımın kıymetini, önceleri o beni ismimle çağırırdı ben onu aşkım, şimdi o bana aşkım diyor benim içimden gelmiyor ismiyle çağırıyorum. bazen oğluma aşkım dediğimde hevesle bakıyor ona diyorumdur diye :1:

sizin yaşanmışlığınız az bitmesi de kolay olur. bence eşinle otur aşkınız bitmeden (tabi hala bitmediyse) anlat ona biteceğini. biterse bir daha gelmeyeceğini. son pişmanlığın fayda vermeyeceğini.

benim inatçı taşdevrinden kalma kocam da derdine yansın :ssz:

eşini aynı eşime benzettim, ancak eşim habersiz ya da küs kalmaz soğuk davranır günlerce.

sürekli ben kocayım, ben erkeğim, dinleyeceksin vs demelerinden ben de bıktım.

hiç durmadan eleştirmelerinden yoruldum. sevgililer gününde attığı mesaja karşılık ona olan aşkımı sonunda bitirmeyi başardığını, hala onu sevip saydığımı ama aşk namına bir şey kalmadığını dokunaklı bir mesajla anlattım. hediye vs de almadım. 2 gün konuşmadım. çünkü içimden gelmedi, ki ben küs duramam, sarılmadan yatamam, ama bitirdi beni.

çok kırılmış mesajıma, 2 günün sonunda geldi sevgililer gününde aldığı bilekliği taktı koluma, onan sonra da sevgi gösterileri, beni seviyor musun vs. soruyor, bitmeden bilecekti aşkımın kıymetini, önceleri o beni ismimle çağırırdı ben onu aşkım, şimdi o bana aşkım diyor benim içimden gelmiyor ismiyle çağırıyorum. bazen oğluma aşkım dediğimde hevesle bakıyor ona diyorumdur diye :1:

sizin yaşanmışlığınız az bitmesi de kolay olur. bence eşinle otur aşkınız bitmeden (tabi hala bitmediyse) anlat ona biteceğini. biterse bir daha gelmeyeceğini. son pişmanlığın fayda vermeyeceğini.

benim inatçı taşdevrinden kalma kocam da derdine yansın :ssz:

Her gün sevgimden azar azar eksiliyor ki zaten.
Hep diyorum duymuyor, duymak istemiyor.
Hoşuna gitmeyen sözler söylediğimde kaçar hemen kapar konuyu..
İstediğim kadar süslü püslü anlatayım. Dinlemek istemeyene,anlamak istemeyene boş:ssz:
Huzurla uyumayı, mutlulukla uyanmayı özledim.
Hakkımızda hayırlısı
:31:

Her gün sevgimden azar azar eksiliyor ki zaten.
Hep diyorum duymuyor, duymak istemiyor.
Hoşuna gitmeyen sözler söylediğimde kaçar hemen kapar konuyu..
İstediğim kadar süslü püslü anlatayım. Dinlemek istemeyene,anlamak istemeyene boş:ssz:
Huzurla uyumayı, mutlulukla uyanmayı özledim.
Hakkımızda hayırlısı
:31:

aynen benimki de dinlemedi. sevgim azalıyor dedim. önememedi. ama bitti şimdi. bunu rahatlıkla söylüyorum. tamamen tükendi. ve daha mutluyum.

aynen benimki de dinlemedi. sevgim azalıyor dedim. önememedi. ama bitti şimdi. bunu rahatlıkla söylüyorum. tamamen tükendi. ve daha mutluyum.

Nasıl mutlusun?
Bebeğinden güç alıyorsun belki öyle mi?
Umarım tekrar eskisi gibi olursunuz ya.. Çok üzülüyorum inatla,yoktan yere tüketiyorlar :ssz:

eşinin burcu aslan mı çok merak ettim :)
10 aylık evliyim. şimdi beraberiz ama görüşürken ve nişanlıyken biz de ayrıydık. o zaman her şey güzeldi. aynı eve girince eşim de bana kızdığında konuşmaz oldu. hatta kendi açısından sorun olmadığında, kendisi beni kırıp küstürdüğünde bile üste çıkmaya çalışıyordu o da benimle konuşmuyordu. mektup yazdım ona. kocam gibi değil rakibim gibi davrandığını, sorun yaşadığımızda konuşması gerektiğini falan açıkladım... şimdi iyi Allaha şükür... :)) şu koca değil rakip benzetmesinin işe yaradığını düşünüyorum. bir de bana söz geçirmek istiyorsa soğuk, ilgisiz, küsen bir adam değil gönülalıcı bir eş olması gerektiğini falan da belirtmiştim. inşallah her şey yoluna girer... aynı eve girince iletişim kopukluğunun düzeleceğini düşünüyorum :))

10 aylık evliyim. şimdi beraberiz ama görüşürken ve nişanlıyken biz de ayrıydık. o zaman her şey güzeldi. aynı eve girince eşim de bana kızdığında konuşmaz oldu. hatta kendi açısından sorun olmadığında, kendisi beni kırıp küstürdüğünde bile üste çıkmaya çalışıyordu o da benimle konuşmuyordu. mektup yazdım ona. kocam gibi değil rakibim gibi davrandığını, sorun yaşadığımızda konuşması gerektiğini falan açıkladım... şimdi iyi Allaha şükür... :)) şu koca değil rakip benzetmesinin işe yaradığını düşünüyorum. bir de bana söz geçirmek istiyorsa soğuk, ilgisiz, küsen bir adam değil gönülalıcı bir eş olması gerektiğini falan da belirtmiştim. inşallah her şey yoluna girer... aynı eve girince iletişim kopukluğunun düzeleceğini düşünüyorum :))

Keşke aslan olsa ben aslanları severim:ssz:
Aynı eve girme mertebesine gelir miyiz bu şekilde beni bu düşündürüyor doğrusu..
Ahh mektup değerinde mesajlar işe yaramıyor valla ne yapsam bilemedim.
Umarım düzeliriz..

rakip gibi davranmak. evet bu sorunu ben de yaşadım. bi tek ben yaşamamışım demek ki:).ben de yaklaşık 9 aylık evliyim. aynı şeyleri ben de yaşadım, görüşürken, nişanlıyken ayrılık, rekabet konusu. normal mi diye düşünüyodum, rekabet konusunu? bi üste çıkma mücadelesi.
erkekler garip ama başlığı yazan arkadaşım hakikaten işin kolay değil. Allah yardımcın olsun.

rakip gibi davranmak. evet bu sorunu ben de yaşadım. bi tek ben yaşamamışım demek ki:).ben de yaklaşık 9 aylık evliyim. aynı şeyleri ben de yaşadım, görüşürken, nişanlıyken ayrılık, rekabet konusu. normal mi diye düşünüyodum, rekabet konusunu? bi üste çıkma mücadelesi.
erkekler garip ama başlığı yazan arkadaşım hakikaten işin kolay değil. Allah yardımcın olsun.

Amin. Teşekkür ederim..:31:

Nasıl mutlusun?
Bebeğinden güç alıyorsun belki öyle mi?
Umarım tekrar eskisi gibi olursunuz ya.. Çok üzülüyorum inatla,yoktan yere tüketiyorlar :ssz:

insan çok sevmeyince daha az inciniyor, tabi o heyecan, her baktığımda yaşadığım o tatlı his bunlar malesef geri gelmeyecek.
belki bebeğime yöneltiyorum sevgimi. böyle daha mutluyum :emir_bebek: :16:

Back