İyi geceler kızlar benim büyük bir sorunum var. Erkek arkadaşım doğulu ve annesi çok fena birisi yani baskım bir karakter bende aynı şekilde baskınım. Yani kadınla aramızda bi nevi çatışma olacağını düşünüyorum her ne kadar görmesem de. Neyse asıl konudan bahsetmek istiyorum. Daha öncede benzer bir konu açmıştım zaten. Erkek arkadaşım evlenince ailesi ile aynı evde yaşamamı istiyor. Ben başta ısrarları üzerine onu kaybetmemek. İçin kabul etmiştim. Ama sonra düşündüm binkez öleceğine bir kez öl daha iyi dedim mantığımı devreye soktum. Ben kabul etmiyorum ayrı evi deidm. Ayrı daire olursa olur alışkın değilim dedim (bu arada ben türküm.) bizde aileler çocuklarının mutluluğunu daha çok önemsiyorlar kararlarına saygı duyarlar evlatlarının sizin gibi değil dedim. Bu daha anlattıklaırm anlatmadığım bir sürü ağır şeylerde söyledim
Neyse bu annemi istmiyosun yok sayıuosun onu dedi .bende anneni istemiyor diye niye algılıyosun olayı sadece temelli aynı evde yapamam dedim. İstedikleri kadar gelip kalsınlar ama aynı ev olmaz dedim. Kararın kesinmi dedi evet dedim. Neyse ayrılacaktım kafaya koymuştum. Bu duygusala bağladı seni. Şöyle sevdim böyle sevdim filan. Konuşmayı sürdürmeye çalıştı gene eski halimize döndük düzeldik. Ama konu hala çözüme kavuşmuş değil. Bunun annesi abisini de istediği kızla evlenmesine musade etmedi köyden bir kız buldu. Bende dedim annen sanada birini bulacak benim aynı evi kabul etmiceğiöi biliyor ayrılalım diye yaptı bunu dedim. O sa ben istmiyorun başkasını dedi. Ya kafam çok karışık başıma ağrılar giriyor napıcam ben. Seven erkek sırf annesi için sevdiği kadından vazgeçer mi siz söyleyin. Abisi vazgeçti buda vazgeçer mi. Yarıyolda bırakılmaktan korkuyorum .bu arada sevgilimle ikimiz iyi anlaşıyoruz ama ailesinden emin değilim (3 yıldjr sevgiliyiz) yardım
bklyroum
Ev ayırmasınımı kasdettiniz. Ayırırmı derken.
Ben baş edebileceğime inanıyorum yeterki şu aşamayı atlatayım kadın memleketinde zaten
Hayır ikinizi ayırmasından bahsettim emin ol öyleleriyle başedemezsin
Anne fenaysa Allah yardımcınız olsun...abiside s...k affedersiniz yarin öbür gün sevdiğim kadın diye ağlamaya başlar. Bende şu anneleri anlamıyorum ev üstüne ev merakları nedir ya.arada annem de saçmalar di iste oğlumu evlendirince ev üstüne gelsinler falan diye ..kizlarinida ev üstüne verir misin diyorum yok öyle sey mi olur diyor dedim bu ne turşu bu ne lahana :)) şimdi istemem diyor Allahtan istemiyor hoş e.kardeşim annemi de dinlemez neyse...valla bir tane doğulu kaynana bende vardı fena mi fena ev üstüne gelecek diye tutturdu yok kapanacak yok bilmem ne aramız açmak için bin tane halt yedi işte oğlum kızlara bakmıyor salak bu gibi şeyler söyledi oğlu en son beni aldattı da çocuğu bıraktım ..sonunda çocuğu yengemle beraber hergun bin tane uyduruk seylerle canavara çevirdi bıraktı ortalığa 4 yıldır kurtulmaya çalışıyorum. .sana tavsiyem ana kuzusuysa hemen bırak gitsin ...(ikimizde doğuluyduk yengemin yeğniydi )
Seven erkek annesini de seviyor o acıdan bakarsak. Net olup istemiyorum deyip geri vites atmasaydiniz keske 2 tatlı soze.
Not: insanları dogulu türk vb diye ayırmamak lazım bu noktada zira ankaralı olup da oglumla yasayacam evlenince diye tutturan da var. Bu bir zihniyet meselesi maalesef
Seven erkek annesini de seviyor o acıdan bakarsak. Net olup istemiyorum deyip geri vites atmasaydiniz keske 2 tatlı soze.
Not: insanları dogulu türk vb diye ayırmamak lazım bu noktada zira ankaralı olup da oglumla yasayacam evlenince diye tutturan da var. Bu bir zihniyet meselesi maalesef
Genellemek için söylemedim aslında erkek arkadaşım hep bizde böyle biz şöyleyiz gibisinden konuştuğu için ister istemez benim kafamda kategorileşmeye sebep verdi. Böyle olmayan aileler tabiki var.
Aslnda ben en başta da istemiyorum demiştim yengem kabul ettim diyiver sonra ayrılırsın dedi gaza geldim bi anda. Sonra Dank etti tabi yapamam dedim kendi kendime
Erkek seviyorsa vazgeçmez ve ne isterseniz kabul eder, sizi başta dinlemiyorsa zaten bu evlenince anlaşamayacağınızın sinyalini vermiştir.anamda anam diyorsa evlenince daha bi kıymetlenir anaları haberin olsun. Şartlarını söylersin kabul etmezse ons göre belirlersiniz kararınızı