Hmm, sevmeyen erkeği özellikleri açıklanabilir misin?Seven erkek size saygı duyan erkek bence...hayallerinize, hayat görüşünüze falan filan.
Sürekli yokuşa süren insandır. Sürekli meşgul vakit ayırmaz,saygı duymaz..... Tabi bunlar benim deneyim ve gozlemimHmm, sevmeyen erkeği özellikleri açıklanabilir misin?
Hmm, yeni yeni anlamaya başlıyorum. Teşekkür ederim Tecrübeli Hanım.Sürekli yokuşa süren insandır. Sürekli meşgul vakit ayırmaz,saygı duymaz..... Tabi bunlar benim deneyim ve gozlemim
Peki yoğunlukla günler gelmeden öncesi benimle görüşür ve hal hatırla sorar. Yoğunluk günleri ardından az konuşuruz. Yoğunluk işi bitirince benimle geri döner ve görüşürüz. Bununla sevmeyen mi? Dediğin en sonunda yedek gibi geliyor beni.Seven erkek zaman ayırır muhabbetiyle davranışı ile seni özel hissettirir. Hassasiyetlerine özen gösterir. Dile düşmeden önce davranışından bakışından bile sevgi sözcükleri dökülür tereddüte düşmezsin acaba demezsin
Sevmeyen erkek ise seni egosuna esir eder zamanım yok keyfim yok ben ne zaman istersem o zaman konuşalım görüşelim der .aklına düşersen varsın yoksa pek umrunda olmazsın sürekli falsolarını es geçmeni ve umduğuna değil bulduğuna seni razı etmeye çalışır ve bol arabalı kişidir sürekli seni ikileme düşürür ve kendini değersiz hissettirmeye çalışır
Dediğin davranışları kısmı ile ilgili açıklanabilir misin?Seven erkek seni seviyorum demese bile
Davranislariyla gosterendir bence
En ufak haliyle birsey yerken yarisini sana ayirmak
Ustun inceyse kalin giy diye uyarmak gibi
Şöyle ki yoğun olsa bile sana vakit ayıriyorsa bilki seni seviyor demekPeki yoğunlukla günler gelmeden öncesi benimle görüşür ve hal hatırla sorar. Yoğunluk günleri ardından az konuşuruz. Yoğunluk işi bitirince benimle geri döner ve görüşürüz. Bununla sevmeyen mi? Dediğin en sonunda yedek gibi geliyor beni.
Yoğun olsa bile sana zaman ayıracaktır seviyorsa her türlü bir yolunu bulur bu her konuda geçerli bencePeki yoğunlukla günler gelmeden öncesi benimle görüşür ve hal hatırla sorar. Yoğunluk günleri ardından az konuşuruz. Yoğunluk işi bitirince benimle geri döner ve görüşürüz. Bununla sevmeyen mi? Dediğin en sonunda yedek gibi geliyor beni.
Doğru cümleleriyle yazayım ve okuyacağı cümlelerimize anlasınlar diyeÖncelikle translate çeviri gibi metin yazmışsınız söylemeden edemedim
Sevenin sevmeyenin özellikleri kesin şudur diye genel geçer kurallar yok bence. Size davranışlarından bahsedin partnerinizin az çok yorumlamaya çalışalım.
Sevgisizlikle büyüdüm, seven insanı anlayamıyorum gibi bişey demişsiniz. Sevilmediğinizi çok net anlamanız lazım o halde.
Ya da sevilmenin farkına çok daha kolay varmanız lazım. Öyle olmuyor demek ki işte.
Sanırım yabancısınız cümleler biraz garip kurulmuş anlam bütünlüğü çok yokDoğru cümleleriyle yazayım ve okuyacağı cümlelerimize anlasınlar diye
Sevilmediği kişiye görmedim açıkçası. Daha doğrusu küçüklüğüm şimdiye kadar bir kere yanımda görmedim. Dövüşle büyüdüm.
Sevilmediği kısmıyla biraz açıklanabilir misin? Mangaldan pişmiş balıkla sütte neden tükenmeyelim
Keşke ben anlayabilse seniDoğru cümleleriyle yazayım ve okuyacağı cümlelerimize anlasınlar diye
Sevilmediği kişiye görmedim açıkçası. Daha doğrusu küçüklüğüm şimdiye kadar bir kere yanımda görmedim. Dövüşle büyüdüm.
Sevilmediği kısmıyla biraz açıklanabilir misin? Mangaldan pişmiş balıkla sütte neden tükenmeyelim
Ben anlamadim yaa 3 defa okudumDoğru cümleleriyle yazayım ve okuyacağı cümlelerimize anlasınlar diye
Hıımm,Şöyle ki yoğun olsa bile sana vakit ayıriyorsa bilki seni seviyor demek
Tamam anlatayım. Yüz yüzeyken kendisi saçlarıyla düzeltir,kol saatiyle düzeltir, kendisi yetenekliymiş bana gösterir, elimden olduğu su şişe yere düşerse bile o alır,heyecanladığı söyler ve beni görünce ''Seni görmek güzel'' dediği zaman olmuş.Sen bize erkek arkadaşının davranışlarından kafana takılan davranışlarını şöyle
Anladım, yine teşekkür ederim HanımYoğun olsa bile sana zaman ayıracaktır seviyorsa her türlü bir yolunu bulur bu her konuda geçerli bence
Bunlar güzel davranislar bence heyecandan saatiyle oynuyor saçıyla oynuyor demek kiHıımm,
Tamam anlatayım. Yüz yüzeyken kendisi saçlarıyla düzeltir,kol saatiyle düzeltir, kendisi yetenekliymiş bana gösterir, elimden olduğu su şişe yere düşerse bile o alır,heyecanladığı söyler ve beni görünce ''Seni görmek güzel'' dediği zaman olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?