Sevdim

adam senden hoşlaniyorsa içindekini ne hissettiğini anlamiştir.. çünkü belli etmiyceksin o konuda. edince adam pek yüz vermiyor onu anladim. hissetsen bile hıh yüz vermemezlik yapıcaksin ben öle yapmadim ama geç oldu.

sonuç olarak hiçbirşey olmamış bir sayfa boş boş göz göze gelmelerinizi mi yazdınız ya okuyanlara yazık. msajına da cvp vermemiş unut bunu

tatlım adamın egosu şişik her stajyer nasılsa bana aşık oluyor tek kelime etmesem diyordur.bence hani olurda sana açılırsa olmazda öle bişi olursa sürüm sürüm süründürülecek bir tip sürünmeyi kabul ederse tabii yoksa acı çekmen kaçınılmaz bi iilşki olur olursada

aslnda egolu bri değil nadiren olan brşey bşkası 1 bn2.ym sanırım stayjer olrk aşık olan

bazı erkekler böyledir canım kadınları etkilemek için yapmadıkları şey kalmaz etkiledikten sonra geri çekilirler. sende boşver unutmaya çalış onu çünkü resmen reddetmiş seni. zaten öyle yaşanmışlıklar yok inan kolayca unutursun

Adam size cevap vermedikçe siz yazmışsınız. Bu ısrar niye?

Daha fazla üstelemene gerek yok bence. Adamın ilgisi olsaydı sen kaç kere adım atmışsın, o da sana karşı bir adım atardı. Hadi sen orada stajdayken laf söz olmasın diye uzak kalmış olabilir ama en azından stajın bittiğinde iletişimi koparmazdı.

Ayrıca adam bana açıkçası çok ukala geldi. Kendisine aşık olan stajyeri herkesin içinde rezil etmek çok ayıp. Genç kızdır aklı kaymıştır kendi aranda halledersin, olmayacağını tatlı bir dille anlatırsın konuyu da kimseye duyurmadan kapatırsın. Ne bu böyle herkese reklam yapmak. Egosu yüksek biri gibi duruyor, belli ki sizden de hoşlanmıyor unutun gitsin bu olayı daha iyi.

stajım btmedi dha bugün son gün ve sdce o kıza öyle davrnmş bna karşı kibar

adam da hoşlanıyor sanmıştım okudukça.yanıt vermediğine göre ve davranışlarından anlaşıldığı kadarıyla,birimin yakışıklı,şımarık bir tipi.herkese kendini sevdirmeye çalışan umutlandıran ama umursamaz biri.şahsen ben durup dururken açılamazdım.ama sen yapmışsın yapacağını adamın senle alakası yok stajyerlerle gönül eğlendiren bir genç erkek vakası gibi geldi

aslında brimin en sessizi en ağırbaşlısı

aslında brimin en sessizi en ağırbaşlısı

canım sana birşey yapmak düşmez.uzak dur yeter daha fazla adım atma sakın.kimsenin dış görünüşüne de aldanma.çok adam olsa,sevgilim var der,beni yanlış anlamışsın der bir sürü şey derdi.düşünme yazma.dayanamıyorsan sil numarasını

bu saatten sonra yazmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…