Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSevdiğinle naSıL bir havada yürümek daha rOmantik?
valla hava şartları,ortamı ne olursa olsun biz gayet romantik oluyoruz zaten ( alışveriş merkezinde bile elele mağazaları gezken bile çok keyif alırız. yanımızdan geçenler bizi süzüp dururlar (;
Benim secenegim yok yazilmamis ! cunku esim yagmurdan nefret ediyor kedi misali ve hicte yagmurda yurumeyi sevmiyoruz bu yuzden Biz yaz mevsiminde sabah gunesi uyanirken yumusak bir ruzgarda yurumeyi ve gunes batiminda yine boyle ilimli bir ruzgarda gezmeyi seviyoruz ama sadece baharda ve yaz mevsiminde cok romantik oluyor Bu bakimdan ben oy veremiorum maalesef :1no2:
Hafif serin bir yaz yağmuru altında yürümek tabi ki ve Şakır şakır yağan yağmurda birbirinize sarılarak tek bir şemsiye altında yürümek daha güzel olurdu bence :1hug:
son güzel gecemiz 2. yılımızı kutladığımız geceydi ... şakır şakır bir yağmurda tek şemsiye altında; sımsıkı sarılarak... yağmur üzerine komik bir muhabbet de yapmıştık ... gerçekten çok güzel bir geceydi... hiç bitmeseydi keşke ... 3 gün sonrasında ayrılık çanları çalmaya başlamıştı çünkü
ondandır bu sene yağmur yağdıkça kendimi sokağa atıyorum ... ama şemsiyesiz ve sevgilisiz :)