- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
aprilcim, kurum ertelemişse kaçak durumuna düşmez. 34den gün alınca ancak istediğin kadar tecilin olsun,gitmek mecburiyetindesin.
bu arada pırlanta canım, benim abimde 4 sene tecilli devlette çalışıyor,uzman olmadan göndermeyiz demişler..o tecili bozmak kariyerini çok olumsuz etkileyebilir.benim abim öyle söylüyor. gerçi devletin kurumundan kurumuna değişir elbet ama bu konuda da hassas davranıyor olabilir nişanlın.
erkek arkadasımsa devlette çalışmıyor. kurumu tecil yaptırtmadı ama masterla,doktorayla geçiştirmeye çalışıyor işte.ama onun da savunması aynı askerliği kariyerinden fedakarlık olarak görüyor.
şimdi sen ise anladığım kadarıyla kişisel olarak, evliyken asker yolu beklemek istemiyorsun. bense elimde olsa hiç askere göndermek istemiyorum.
nişanlınsa askere gitmeden evlenelim diyor..
güzelim bu konularda herkes farklı oldugu için tavsiye vermek çok zor ama biz askere gitmeden evlenicez. 9-10ay sonra..
en son bu doğrultuda karar aldık.
Allah korusun ona bişi olsa nikahlı olmayınca acısı daha mı az koyacak?öyle de girerim mezara böyle de.. hasretlik kısmına gelince, öyle de çekerim hasretini böyle de.. imza atmayınca daha mı az özlüycem.?
ben böyle düşündüğüm için benim için farketmiyor evlilik önce olmuş sonra olmuş.
o askerdeyken yanlız kalma durumu falansa;ben zaten yanlız yaşıyorum. ailem uzakta.. ama istediğimde gelirler,yoldaş olurlar.
sana tavsiye vermek istemiyorum canım beni yanlış anlama ama sadece kendi duygularımı ve fikirlerimi anlattım.
catharsıs canım oncelıkle sagol tatlım
tatlım sevgılım o nısanlım degıl
Allah soyletıyor sanırım sana
evet evlıyke ıstemıyorum canım
oda aksıne oyle ıstıyor
hem zaman gecmesın hemde garantı altına alayım dıye dusunuyor sanırım
anladım canım bılemıyorum
aslında evlılıge de yuzde yuz karar veremedımkı askerlıgı dusunuyorum