sevdiğiniz erkekten boşanırsanız?

E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar; çok güzel bir aşk yaşayıp bu aşkı evlilikle sonuçlandırırsanız,evlilik ise aşkınızın tam tersine hayatı bir zindana çevirirse,eşinizi artık tanıyamadığınızda,size hakaretler ettiğinde,şiddet uyguladığında,,,bu değişen adamdan boşandığınızda.... herşeyi yaşamanıza rağmen geriye dönüp baktığınızda güzel günleri hatırlayıp üzüldüğünüzde,ve o aşkınızı hatırlayıp ağladığınızda,bu yarayı nasıl kapatırsınız? o ilk aşık olduğunuz adamı aklınızdan nasıl çıkarırsınız.bu kalp ağrısı nasıl diner, içinizi acıtan ateş küllenir mi?senağlama

küllenir elbette
biraz zaman alır ama geçer
ne kadar oldu?

Canim ne denilirki bu durumda ama sana su sarki sozunu yazmak istedim..

Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka
Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka
Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş
Hep aynı her şey aynı sanki birbirine eş
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Buda geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka...aşka...

Aşka vurgunum ben
Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal
Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal
Nasıl olsa geçer...

Allah korusun yaa..kendimi düşündüm bir an için severek ayrılmak Allah korusun yani..
ama sevgi varsa hep diyorum bir şekilde devam ediyor iyi yada kötü.düzeliyor bozuluyor gene de devam ediyor..
bittiyseee sevgide yoktur..kalan hislerde sadece özlem ve alışkanlıktır.başka bir şey değil!

arkadaşlar; çok güzel bir aşk yaşayıp bu aşkı evlilikle sonuçlandırırsanız,evlilik ise aşkınızın tam tersine hayatı bir zindana çevirirse,eşinizi artık tanıyamadığınızda,size hakaretler ettiğinde,şiddet uyguladığında,,,bu değişen adamdan boşandığınızda.... herşeyi yaşamanıza rağmen geriye dönüp baktığınızda güzel günleri hatırlayıp üzüldüğünüzde,ve o aşkınızı hatırlayıp ağladığınızda,bu yarayı nasıl kapatırsınız? o ilk aşık olduğunuz adamı aklınızdan nasıl çıkarırsınız.bu kalp ağrısı nasıl diner, içinizi acıtan ateş küllenir mi?senağlama

elbette onunla geçirdiğin her anı yaşanmamış sayamayacaksın hayatın boyunca; ama alışacaksın... şuan için tek ihtiyacın sabır... olanları kabullenebilmen için gereken zamanı doldurmana yardımcı olacak bir sabır bu... sonra bir sabah uyanacaksın ve o zamanın dolduğunu anlayacaksın...

Unutulmaz Ki.....başarabilen Var Mi Acaba ?

Canim ne denilirki bu durumda ama sana su sarki sozunu yazmak istedim..

Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka
Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka
Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş
Hep aynı her şey aynı sanki birbirine eş
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Buda geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka...aşka...

Aşka vurgunum ben
Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal
Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal
Nasıl olsa geçer...

Bu şarkıyı dinlememiştim burada sözlerini okuyunca hoşuma gitti ve nette buldum sayenizde şimdi dinliyorum güzelmiş teşekkürlera.s.

Çok zordur sanırım bunu yaşamak.
Unutmak ise zor bazen imkansızdır. İnsan iyi kötü yaşadığı küçük şeyleri bile unutamazken çok sevdiği birini nasıl unutabilir ki....
Ama yaşananlar gerçekten çok kötüyse, kalbim çok kırılıp dökülmüşse işte o zaman beynim duygularıma hükmetmek için savaşır onu unutmak konusunda
Ne kadar başarır bunu da bilemem ama zamandan daha iyi bir ilaç yok sanırım bu durumda.

sanırım sezen aksu nun şarkısı. bugün hiç görmeyeli 11 gün oldu.görsemde birşey değişmeyecek.aramızda hiçbirşey bir daha düzelmeyecek.kısa süre içinde davamız başlayacak.ben artık sevgimi gömdüm,mantıkla hareket ediyorum.onu ilk defa bugün özledim ama hayal ettiğim haliyle.gerçek halini hatırlamak bile zor artık. seni tüm varlığımla sevdim ben, böylemi olacaktı.sevgimin karşılığı ayrılık mı olacaktı.allahım bana güç ver çünkü ilk defa güçsüzüm.

canım çok kötü bir durum allah kimseye yaşatmasın..ama o durumda sana hayatı zindan eden biri varsa karşında sevgi ikinci plana iner demekki karşıdaki insanın sevgiside sahte,demekki senin sevgini haketmiyor.ee haketmeyen insanı neden sen sevginle ödüllendireceksin..bırak o kaybettiklerine üzülsün ve telafi yönüne gitsin..tabiki nekadar telafi edilir orasıda tartışılır..ama allah insanlara öyle bir dayanma gücü vermiş ki onada alışılır....

en büyük acı en fazla 3 hafta sürermiş...sık dişini bacım 3. haftanın sonunda kendi kendine silkelenirsin..zaman herşeyin ilacı nelerin üstünü kapatmıyorki...

en büyük acı en fazla 3 hafta sürermiş...sık dişini bacım 3. haftanın sonunda kendi kendine silkelenirsin..zaman herşeyin ilacı nelerin üstünü kapatmıyorki...

canım bunu burada yine okumuştum belki senin yazından.o 3 haftayı bekliyorum inan.çok zormuş.bana dua edin.unutmak için ilaç olsa hemen içerdim.ama yaşamadan olmuyor

kesinlikle gecer ama ne zamnada gecicegi kisiden kisiye degisir
ama sen en dogrusunu yapmissin
inan yaninda olup huzursuz olmaktansa
ayri olup ask acisi cekmek daha iyidir.
huzrsuzluk bir omur boyu surecekti,
ask acin gececek uzulme....

Malubencim yaşadıklarına çok üzüldüm.
Ama her acı bir gün bitiyor.
Acıların en büyüğü ölüm acısı ki bu bile zamanla külleniyor.
Şu an yaran çok taze, her dokunuşunda kanıyor anlıyorum.
Ama zaman o yaranın kabuk bağlamasını ve en sonunda kapanmasını sağlayacaktır.
Dilerim Rabbim sana bundan sonra herşeyin en güzelini versin, mutluluk her daim eninle olsun.

Malubencim yaşadıklarına çok üzüldüm.
Ama her acı bir gün bitiyor.
Acıların en büyüğü ölüm acısı ki bu bile zamanla külleniyor.
Şu an yaran çok taze, her dokunuşunda kanıyor anlıyorum.
Ama zaman o yaranın kabuk bağlamasını ve en sonunda kapanmasını sağlayacaktır.
Dilerim Rabbim sana bundan sonra herşeyin en güzelini versin, mutluluk her daim eninle olsun.

canım o güzel duaların için çok teşekkürler.huzursuz yaşamaktansa onsuz olmak daha güzel gerçekten.ama aklımdan çıksın istiyorum.zaman geçtikçe daha çok özlüyorum ve kimseye söylüyemiyorum.evde kalan son çamaşırlarını yıkadım.kokladım kokladım.ama sevdiğim erkeğin eşyalarını kokladım.bir daha birlikte olmayacağım belkide en imkansız kişinin eşyalrını.çok sevdim ben onu çok.kaderde varmış bunları yaşamak.bunları atlatmakta vardır.allahım bana yardım etsin.kimseyede bunu yaşatmasın

sanırım sezen aksu nun şarkısı. bugün hiç görmeyeli 11 gün oldu.görsemde birşey değişmeyecek.aramızda hiçbirşey bir daha düzelmeyecek.kısa süre içinde davamız başlayacak.ben artık sevgimi gömdüm,mantıkla hareket ediyorum.onu ilk defa bugün özledim ama hayal ettiğim haliyle.gerçek halini hatırlamak bile zor artık. seni tüm varlığımla sevdim ben, böylemi olacaktı.sevgimin karşılığı ayrılık mı olacaktı.allahım bana güç ver çünkü ilk defa güçsüzüm.

çok üzüldüm canım çookk çokk zor,bır an senı kendı yerıme koydum...
haa aşk acısı çekmedimmi tabıkıde en dibine kadar hemdee şu varki;ayrılık ölüm yarısı
derim ben severken ayrılmaya..Tamamen guclu olman lazım kafanı cok dağıtman lazım sevdıklerının desteğini almadan helekı hıc atlatamazsın nasılkı yasadın guzellıklerı esınle,ama baktın mutsuz mantıken doğru duygu anlamndada sakın kendını kapatma ağla sızla at acısınıda yaşa zaten sonra herkesın desteğiyle toparlanırısn çin atasözü vardır'EN UZUN ACI ÜÇ AY SÜRERMİŞ'
okadar tuhafkı ya bırı boşanıyor biri evleniyorum cok dıkaktımı çektı benimde 2ay sonra düğünüm var sen boşanıyorsun ben evleniyorum:)evlilik gercekten kale gıbı galıba içerdekiler dısarı,dışardakiler içeri girmeye çabalıyor
allahım herkesın gönlune göre yarabbım...AMİNN
canım allah yardımcın olsun sabırlar...

Allah sana yardım etsin bir an senin yerine koydum kendimi ölürüm gibi geldi ama kimse ölmüyor değil mi? Kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış bence ben olsam öyle yapardım.

Maluben nasılsın? Tam 1 ay olmuş bu yazıyı yazalı, nasıl oldun, toparlandın mı biraz?benneyaptımki

Canım bunu yazalı biraz zaman olmuş elbet hatırlıcaksın elbet özliceksin çünkü herşeyden önce bir alışkanlığın var.

Rabbim yardımcın olsun, ilk başlarda çok üzüleceksin, sıkıntılaırn olacak ama zamanla herşey düzelecek. Daha ben evlenmedim bile ama çok yakın bir arkadaşım da boşandı çok taptaze evliyken hemde ilk zamanlar çok kötüydü çok hemde. Bir daha kesinlikle evlenmicem bile diyordu. Ama aradan 2 sene geçti şimdi öyle iyi ki yeniden doğdu gibi. Elbet 2 sene az zaman değil ama yaralar öyle kabuk bağlıyor ki, o güzel günlerinin yanındak kötü günlerin daha çok aklına gelecek ve soğuyacaksın emin ol.

X