Sevdiğini söylüyor ama beni merak etmiyor,kıskanmıyor

gizemesut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
28
1
öncelikle selamlar... benim kafam cok karısık hayatımda biri 1 sene boyunca karsılıksız aşkımdı oda biliyordu onu sewdiği son 2 senedir beraberiz simdi oda beni çok sewiyo ama bir sorun var 31 yasındao benim ailemi tanıyor fakat daha ben onun ailesini tanımıyorum oturdugu yeri semt olarak biliyorum ewlenelim diyoum zaman diyor aramızda herseyi paylasıyoruz cok mutlu oldugu sölüyorbide kendi ewine gidince tlefonla konusamıyo benı aramıyo yane ben yanlız oturuyorum hergün yanıma gelebilir ama aynı sehirde yasamımıza rahmen haftada 2 gün geliyor ben aramasam aramıyo beni merak etmiyo kıskanmıyo ama ben beni sediğini düşünüyorun nie böle yapıyo akıl werin bana lütfen:KK58:

evdeyken telefonla görüşmeme sebebini ne olarak açıkladı ve neden ailesiyle tanıştyırmıyormuş seni

canım seni sevdiğinden o kadar eminsin doğrudur seviyodur ama 31 yaşına gellmesine rağmen ciddi düşünmüyorsa bazı durumlar söz konusu olabilir. peki sevdiğini nerden biliyosun ne arıyo ne kıskanıyo sürpriz de mi yapmıyo sevgililer günü flan 31 yaşındaysa sana söylemesi lazım evlenelim diye böceğim. umarım seviyodur bitanem

öncelikle beni yanlız bırakmadıgınız için cok tşk. ederim zor zamanlarımda yanımda oldu her istediğimi yapıyor ama su aile meselesine takıldım ewlilik için biras daha zaman oldugunu yeri geliyo ikigün üstüstede geliyo kalıyo bende yeri geliyo haftada bir kez geliyo beni boşladıgını yüzüne sölüyorum yogunum diyor ewet işi biras yoğun ama hayatında biri olduguna inanamıyorum yanımdayken hiç tlf. çalmıyo iş dışında kimse aramıyo arasıra kurcalıyorumda tlf. ama temiz çıkıyo tlf. sessize de almıyo

2 yıldır birlikte olduğunuzu belirtmişsin ilişkiniz başladığı günden beri bu tür şikayetlerin var mıydı. yani daha önce ilgilenir kıskanır mıydı? tüm süreçte böyle ise belki sevgisini belli eden biri değildir.evlilik istememesinin sebebini sadece zaman olarak mı gösteriyor .yani maddi durumun iyi olmasını mı bekliyor yoksa kendini mi hazır hissetmiyor. seni üzmek istemem ama açıkcası benimde aklıma kötü ihtimal geliyor evli olması gibi. bir gün takip edebilirsin evini öğrenip . ya da ev numarası varsa ordan ulaşmaya çalışabilirsin.

öncelikle beni yanlız bırakmadıgınız için cok tşk. ederim zor zamanlarımda yanımda oldu her istediğimi yapıyor ama su aile meselesine takıldım ewlilik için biras daha zaman oldugunu yeri geliyo ikigün üstüstede geliyo kalıyo bende yeri geliyo haftada bir kez geliyo beni boşladıgını yüzüne sölüyorum yogunum diyor ewet işi biras yoğun ama hayatında biri olduguna inanamıyorum yanımdayken hiç tlf. çalmıyo iş dışında kimse aramıyo arasıra kurcalıyorumda tlf. ama temiz çıkıyo tlf. sessize de almıyo

başka hatta kullanmadığına göre aldatmıyodur o zaman. ama anladığım kadarıyla seninle çıkacak kadar sana değer zamanını seninle geçiriyo ama ciddi düşünmüyo. seviyorsa det etme canım inş tez elden evlenmeyi de düşünür ama seni kendi yerime koyuyorum ailesiyle tanıştırmak istememsine çok diretirdim.
her şey gönlünce olsun
saygılarımla...

canım bence ilgisiz kal biraz.o sana nasıl davranıyorsa sen de o şekilde ilgisiz davran.bakalım o da senin gibi rahatsız olacak mı?o zaman anlarsın sevgisinin boyutunu?:KK74:

maddi sebep olabilir ailesinde bir tek o çalışıyo ama bu bana sevgisini göstermesine sebep değil bazen diyor yanında mutluyum hep yanında olmak istiyorum ama zaman su zaman kelimesini kendince ne anlama getirdiği bilmiyorum maddiyat olsa ben ondan düğün falanda istemiyorummm ki

araamsam 4-5 aramıyor aradıgındada i,şlerinin yogun oldugu soluyor bana sordugunda artık aynı cevabı ben weriyorrum

3 sene süren bir ewliliğim oldu ayrıldım su an 22 yasındayım ama kendisi görmüş geçirmiş 31 yaşında bazen bende dul olmamla alakalı diyorum bu ailevi sorun aama kaç yasında adam eli ekmek tututyo ailesine o bakıyo

3 sene süren bir ewliliğim oldu ayrıldım su an 22 yasındayım ama kendisi görmüş geçirmiş 31 yaşında bazen bende dul olmamla alakalı diyorum bu ailevi sorun aama kaç yasında adam eli ekmek tututyo ailesine o bakıyo

canım o evlilik yaşamış mı daha önce?ayrıca insanları bekar dul diye ayırmak çok çirkin.eğer düşüncesi oysa sorunlar büyük olacaktır ilerde.umuyorum öyle değildir düşüncesi...

toplumumuz malesef bu ayrıımı yapıyor bende suan bu derttende yakınıyorum ama seneelerden beri bu zihniyeti degistiremedik ailesine benden bahsettiği zannetmiyorum belki çekiniyo olabilir bilemedim artık

canım okudum ve ciddi ciddi düşündüm ama yaşı olgun aklı başında eli ekmek tutan bi insan neden böyle davransın ki?? onunla açık açık konuşmayı denemedin mi..cidden işin zor arkadaşım.:KK17:

eğer sevgilin ailesine bakıyorsa maddi anlamda destek oluyorsa bence boşanmış olmanızla ilgili çekincesi vardır.Ailesinin karşı geleceğini düşünüyordur yada konuyu açmıştır ama size söylemiyordur.nitekim evde telefonu açmıyor olması da ikinci seçeneği düşündürtüyor nsana ailesi karşı çıktıysa ayrılmış olduğunuzu söylemiş olabilir yanılıyorumdur umarım ama sizden uzaklaşmaya çalışıyor olabilir yavaş yavaş

X