Sevdiğimi söylemeli miyim?Lütfen bana yardım edin.

Söyle bence. İçinde kalıp her daim acabalarla yaşayacağına dışına çıksın soru işaretlerinden kurtul. Ha dan diye söyleyemeyebilirsin muhtemelen, belli o kadar girişken değilsin. :) Ama belli edebilirsin onun anlayacağı şekilde.

Şuana kadar imla açısından gördüğüm en düzgün konu ) tebrikler

Bence okulu bitti gidiyor triplerine girme. 90larda değiliz ki... sosyal medya var. Aslinda her zaman ulasabilecegin bir yerde

Çocukcağuz bu hafta sonu üniversite sınavına girecek. Aklını çelme şimdilik. Dersine odaklansın. Ders çalışıyor belki. Şu sıralar lise sonlar sınav telaşındalar.

Mezun olup gidecekmiş zaten bence boşuna uğraşma. Üniversiteye gidecek, liseye giden biriyle görüşmek istemez​

konuşma zaten mezun olacakmıs....

unıversıte hayatında ılıskıye baslasanız bıle devam etmez mesafe olacak, yenı bır okul yenı arkadaslıklar hem senınkı klasık lıselı platonık ask hıkayesı, daha neler neler cıkacak karsına benımde lısede ozgur adında bırı vardı delı gıbı hoslanıyordum herıften o son sınıf ben hazırlık ıdım o zamanlar herkes bılıyordu benım ondan hoslandıgımı onunda arkadasları benı gorduklerınde adımı bagıra bgıra soylerlerdı ve ben cocugu kose bucak takıpederdım nefesfuslerde falan su an nerde ne yapıyor bılmıyorum ama ıyıkı acılmamısım ıyıkı platonık olarak kalmıs boylesı daha guzel emın olabılırsın...

Onu sevdiğimden emin olmadığı için umursamıyordur belki.Sadece burda anlattıklarımla bir hüküm vermek çok sağlıklı olmuyor bana kalırsa.

Lise asklari : ))))))bosver sosyal medyayi ne luzum var.
Git konus.
Güzel bir hatiran olacak ilerde yasansada yasanmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…