- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukcağuz bu hafta sonu üniversite sınavına girecek. Aklını çelme şimdilik. Dersine odaklansın. Ders çalışıyor belki. Şu sıralar lise sonlar sınav telaşındalar.Öncelikle yaşça hepinizden küçük olduğum için,bana yazdığınız her şeyi tecrübenizle birleştirerek satırlara döktüğünüzü farz ediyor ve özenle okuyorum.Bu sebeple bir olayda başım sıkışsa kendimden büyük kişilere danışmak konusunda asla tereddüte düşmem.Lütfen bu yaşımın en büyük problemi olan konuda bana yardımcı olun.
Fazla uzatmadan kısaca özet geçmek istiyorum,sevdiğim kişi benden iki yaş büyük ve bu sene liseden mezun olacak.Kendisini 7 aydan beri seviyorum,sanırım arkadaşları ondan hoşlandığımı anlamış olmalılar ki beni gördükleri yerde onun adını seslenmeye başladılar.İlk başta bu benim hoşuma gitti ancak bir süre sonra çok rahatsız oldum çünkü amaçları daha çok benimle dalga geçmek gibiydi.Ben de gittim,bunu yapan bir arkadaşını tanıyordum ; ona açıkça sordum (Aynı gün nöbetçi olduğumuz için konuyu buraya çekmem çok zor olmadı ) O da amaçlarının dalga geçmek olmadığını,arkadaşlarıyla öylesine uğraştıklarını söyledi.Ayrıca sevdiğim çocuğun beni tanımadığını iddia etti.Oysa ben baktığım zaman bakışlarıma hep karşılık veriyor ayrıca çok az kişiyi takip ettiği sosyal medya hesabından beni takip eden de o.Ben biraz üzülüp sinirlendim,takipten çıkardım o da beni çıkardı ve artık sanki bu olay kapanmış gibi oldu.
Sizce şimdi , yani o mezun olmadan hislerimi doğru düzgün anlatıp bu şekilde mi bitirsem?Yoksa zaten bittiğini farz edip onunla konuşma yapma fikrinden vaz mı geçsem?Lütfen bana yardım edin,belki ufak bir sorun ama yaklaşık bir yıldır bitmeyen bu duygular beni boğuyor artık..
konuşma zaten mezun olacakmıs....Öncelikle yaşça hepinizden küçük olduğum için,bana yazdığınız her şeyi tecrübenizle birleştirerek satırlara döktüğünüzü farz ediyor ve özenle okuyorum.Bu sebeple bir olayda başım sıkışsa kendimden büyük kişilere danışmak konusunda asla tereddüte düşmem.Lütfen bu yaşımın en büyük problemi olan konuda bana yardımcı olun.
Fazla uzatmadan kısaca özet geçmek istiyorum,sevdiğim kişi benden iki yaş büyük ve bu sene liseden mezun olacak.Kendisini 7 aydan beri seviyorum,sanırım arkadaşları ondan hoşlandığımı anlamış olmalılar ki beni gördükleri yerde onun adını seslenmeye başladılar.İlk başta bu benim hoşuma gitti ancak bir süre sonra çok rahatsız oldum çünkü amaçları daha çok benimle dalga geçmek gibiydi.Ben de gittim,bunu yapan bir arkadaşını tanıyordum ; ona açıkça sordum (Aynı gün nöbetçi olduğumuz için konuyu buraya çekmem çok zor olmadı ) O da amaçlarının dalga geçmek olmadığını,arkadaşlarıyla öylesine uğraştıklarını söyledi.Ayrıca sevdiğim çocuğun beni tanımadığını iddia etti.Oysa ben baktığım zaman bakışlarıma hep karşılık veriyor ayrıca çok az kişiyi takip ettiği sosyal medya hesabından beni takip eden de o.Ben biraz üzülüp sinirlendim,takipten çıkardım o da beni çıkardı ve artık sanki bu olay kapanmış gibi oldu.
Sizce şimdi , yani o mezun olmadan hislerimi doğru düzgün anlatıp bu şekilde mi bitirsem?Yoksa zaten bittiğini farz edip onunla konuşma yapma fikrinden vaz mı geçsem?Lütfen bana yardım edin,belki ufak bir sorun ama yaklaşık bir yıldır bitmeyen bu duygular beni boğuyor artık..
Canım deneuinlediğimi söylüyorum cocuk pek seni takmıyor bu belli bişey seven veya hoşlanan erkek kesinlikle pesinden kosar bu bir ikincisi de ben deneyimledim söylemeyince öyle bir içinde kalıyor ki soru işaretleri yiyip bitiriyor kaç ay neden söylemedim diyorsun ha bnm Olumsuz oldu ama üstümden bi yük gitti diyebilirim cünkü söyledim ve rahatladım en azından niyetini ögrendim