Sevdiğimi söylemeli miyim?Lütfen bana yardım edin.

altinsuyu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
55
29
25
Öncelikle yaşça hepinizden küçük olduğum için,bana yazdığınız her şeyi tecrübenizle birleştirerek satırlara döktüğünüzü farz ediyor ve özenle okuyorum.Bu sebeple bir olayda başım sıkışsa kendimden büyük kişilere danışmak konusunda asla tereddüte düşmem.Lütfen bu yaşımın en büyük problemi olan konuda bana yardımcı olun.

Fazla uzatmadan kısaca özet geçmek istiyorum,sevdiğim kişi benden iki yaş büyük ve bu sene liseden mezun olacak.Kendisini 7 aydan beri seviyorum,sanırım arkadaşları ondan hoşlandığımı anlamış olmalılar ki beni gördükleri yerde onun adını seslenmeye başladılar.İlk başta bu benim hoşuma gitti ancak bir süre sonra çok rahatsız oldum çünkü amaçları daha çok benimle dalga geçmek gibiydi.Ben de gittim,bunu yapan bir arkadaşını tanıyordum ; ona açıkça sordum (Aynı gün nöbetçi olduğumuz için konuyu buraya çekmem çok zor olmadı ) O da amaçlarının dalga geçmek olmadığını,arkadaşlarıyla öylesine uğraştıklarını söyledi.Ayrıca sevdiğim çocuğun beni tanımadığını iddia etti.Oysa ben baktığım zaman bakışlarıma hep karşılık veriyor ayrıca çok az kişiyi takip ettiği sosyal medya hesabından beni takip eden de o.Ben biraz üzülüp sinirlendim,takipten çıkardım o da beni çıkardı ve artık sanki bu olay kapanmış gibi oldu.

Sizce şimdi , yani o mezun olmadan hislerimi doğru düzgün anlatıp bu şekilde mi bitirsem?Yoksa zaten bittiğini farz edip onunla konuşma yapma fikrinden vaz mı geçsem?Lütfen bana yardım edin,belki ufak bir sorun ama yaklaşık bir yıldır bitmeyen bu duygular beni boğuyor artık..:KK61:

ben lisede çat diye seni seviyorum demiştim
nolduuu seven çocuk pabuçlarını tepe tepe kaçtı
bu da bana hayat tecrübesi oldu
asla seni seviyorum demiceksin direk olarak
ama böyle belli etceksin o hep bi düşüncek acaba seviyor mu sevmiyor mu
Adafdhkfg güldüm ya:)
Aynen, net olunca korkup kaçıyorlar. Dengesiz olmak lazım, kafada hep soru işareti olmalı.
Ben konu sahibinin yerinde olsam sosyal medyadan yürürdüm. Sonra biraz ara verirdim. Klasik vur kaç taktiği ama işe yarıyor bence

okul bitince biteceginini sanıyorsun hemen .hala aklında acaba olurmuydu olacak .
oyuzden söyle sana üzgünüm der eyvallah dersin .yada dalga gecer gibi cevap verir tam bir dangozmus anlarsın yada olumlu cevap verr ama ne olursa olsun soru işareti ile yasamak daha zor

yaşının derdini yerim diyesim geldi ne güzel ne tatlı bir dert..
missin dediği şekilde yap ama olumsuz olursada üzülme daha çok küçüksün yine aşık olacaksın elbet şimdi acı versede aslında ileride tatlı bir anı olarak hatırlayacaksın ..

Bence soyleme. Bir erkek hoslaniyorsa bir sekilde soyluyor, kac defa gordum.

Öncelikle yaşça hepinizden küçük olduğum için,bana yazdığınız her şeyi tecrübenizle birleştirerek satırlara döktüğünüzü farz ediyor ve özenle okuyorum.Bu sebeple bir olayda başım sıkışsa kendimden büyük kişilere danışmak konusunda asla tereddüte düşmem.Lütfen bu yaşımın en büyük problemi olan konuda bana yardımcı olun.

Fazla uzatmadan kısaca özet geçmek istiyorum,sevdiğim kişi benden iki yaş büyük ve bu sene liseden mezun olacak.Kendisini 7 aydan beri seviyorum,sanırım arkadaşları ondan hoşlandığımı anlamış olmalılar ki beni gördükleri yerde onun adını seslenmeye başladılar.İlk başta bu benim hoşuma gitti ancak bir süre sonra çok rahatsız oldum çünkü amaçları daha çok benimle dalga geçmek gibiydi.Ben de gittim,bunu yapan bir arkadaşını tanıyordum ; ona açıkça sordum (Aynı gün nöbetçi olduğumuz için konuyu buraya çekmem çok zor olmadı ) O da amaçlarının dalga geçmek olmadığını,arkadaşlarıyla öylesine uğraştıklarını söyledi.Ayrıca sevdiğim çocuğun beni tanımadığını iddia etti.Oysa ben baktığım zaman bakışlarıma hep karşılık veriyor ayrıca çok az kişiyi takip ettiği sosyal medya hesabından beni takip eden de o.Ben biraz üzülüp sinirlendim,takipten çıkardım o da beni çıkardı ve artık sanki bu olay kapanmış gibi oldu.

Sizce şimdi , yani o mezun olmadan hislerimi doğru düzgün anlatıp bu şekilde mi bitirsem?Yoksa zaten bittiğini farz edip onunla konuşma yapma fikrinden vaz mı geçsem?Lütfen bana yardım edin,belki ufak bir sorun ama yaklaşık bir yıldır bitmeyen bu duygular beni boğuyor artık..:KK61:
Tatlım madem bakışıyorsunuz bu çocuk neden gelip açılmıyor.Şimdi biz sana git konuş desek olmaz kendisinden olumsuz bir yanit alırsan çok üzüleceksin biliyorum.Arkadaşlari bu şekilde size takılıyorlarsa emin ol çocuk senin ona ilginden haberdar ama bir adım atmıyorsa salla gitsin daha çok küçüksün göz görmeyince gönülde unutuyor:KK51: araya yaz tatili girecek 1-2 aya unutacaksin cnm yerim seni ben :KK15:

Öncelikle güzel Türkçe'n için teşekkür ederim.

Ben derim ki ; kaybedecek hiç bir şeyin yok. Git konuş. Yüz yüze ifade et. Yüz yüze konuşmak her zaman etkileyicidir.

Rica ederim,ben de size çok teşekkür ederim.

Tatlım madem bakışıyorsunuz bu çocuk neden gelip açılmıyor.Şimdi biz sana git konuş desek olmaz kendisinden olumsuz bir yanit alırsan çok üzüleceksin biliyorum.Arkadaşlari bu şekilde size takılıyorlarsa emin ol çocuk senin ona ilginden haberdar ama bir adım atmıyorsa salla gitsin daha çok küçüksün göz görmeyince gönülde unutuyor:KK51: araya yaz tatili girecek 1-2 aya unutacaksin cnm yerim seni ben :KK15:

Ben de bilmiyorum ya , zaten onun bana vereceği cevabı önemsemiyorum önemli olan benim içimde kalmasın yeter.Hayatım boyunca kafamda bir soru işareti ile yaşamak istemem.

İçimde kalmasın diyorsan ve olumsuz cevap da alabileceğini göze alıyorsan söyle.
Ama liseden mezun oluyor demişsin, başka şehre üniversiteye giderse pek iyi bir ilişki başlangıcı olmaz bence.
Aynı şehirde bile olsa zor. Üniversiteye yeni başladığında bir şey oluyor bu erkeklere.

Canım deneuinlediğimi söylüyorum cocuk pek seni takmıyor bu belli bişey seven veya hoşlanan erkek kesinlikle pesinden kosar bu bir ikincisi de ben deneyimledim söylemeyince öyle bir içinde kalıyor ki soru işaretleri yiyip bitiriyor kaç ay neden söylemedim diyorsun ha bnm Olumsuz oldu ama üstümden bi yük gitti diyebilirim cünkü söyledim ve rahatladım en azından niyetini ögrendim

X