• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim erkekle karmaşık ilişkimiz...Ah çok çok üzgünüm...

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
36
İstanbul
Çok uzun biliyorum ama okursanız sevinirim.Okusanızda okumasanızda canınız sağolsun.Yurtdışında okuyorum.Gittiğim universetede sınıf arkadaşım bana son zamanlarda çok iyi çok yakın davranıyordu sonra aniden bana karışmaya başladı takıldığım ayrı bir erkek sınıf arkadaşımı bir şekilde benden uzaklaştırmaya çalışıyordu.Sonra bende kızdım kendisi geldi yanımda oturdu bende izin vermedim tartıştık,bana karışmamasını söyledim,o saçmaladı bende olmayacak laflar ettim.Ama sonrasında ona aşık oldum ve söylediğim laflar için pişman oldum gittim özür diledim.Oda yüzüme bakmadı bile artık benden uzak duracağını herşeyi tersden anladığımı söyledi bende tmm dedim.Sonrasında çocuğa bir haller oldu.Beni gizli gizli merak ediyordu aynı zamanda beni gördüğü zaman arkadaşların arkasında gizleniyordu sanki ben onu rahat ediyormuşum gibi.Ne olduğunu anlamıyordum aklım çok karışmıştı.Acaba benim ona aşık olduğumu anladımı belki rahatsız oldu diye düşündüm.Facbooktan ilişki durumumu "iliskim var" diye değiştim ve herkes benim biriyle çıktığımı çok mutlu olduğumu sandı.Sonra ben onu arkadaşliğımdan sildim.Çocuk başı aşağı geziyordu benim olduğum yerlere gelmiyordu.Bana kırılmıştı.3 hafta sonra iliski durumu bitirdim.Ama sonrasında depresyona kapıldım çok üzülüyordum.Çok saçmaydı biliyorum ama o zaman aklım çok karışmışdı.Herkes benim ayrıldığım için mutsuz olduğumu sanıyordu.Ama bu 3 ay önceydi.Sevdiğim çocukla kesişiyorduk ben biriyle konuşduğum zaman öyle durup uzaktan bakıyordu.Bana bakarken gözlerinin içi parlıyor donup kalıyor.Ögretmen onun yanında oturmamı istediği zaman onunla küsülü olduğumuz için oturmuyordum ama o kızıyordu laf atıyordu.Ona ilgi göstermediğim zaman bana kızıyordu.Sonunda Yılbaşı Gecesi ona facebooktan msj attım.Ona son zamanlar aptal davrandığımı ama bunun bir sebebi olduğunu ve herşeye rağmen onu özlediğimi yeni yılını kutladığımı söyledim.Oda "Nice Yıllara! :-)" diye cevap yazdı.Sonra onu ekledim ama o kabul etmedi.Dün ona neden kabul etmiyorsun diye sordum.Oda kabul etmek için sebeö bulamıyorum sen kendin beni sildin az zaman önce dedi.Bende abartıyorsun bu çok önceydi dedim.Baya tartıştık.Sonra o bana "Noluyor ya?Aniden bana msj atiyorsun sonra ustune ekliyorsun ama okulda benimle hiç konuşmuyorsun"dedi.Bende "Okulda seninle konuşmak mümkün değil ki" dedim.O da "ah evet tabii.Artık konuyu kapatıyoruz.Ben senden uzak durmaya devam ediyorum sende benden"dedi.Sonra bende "tmm.her zaman ki gibi.hep aynı şeyleri söylüyorsun"dedim.Ama ben çok üzülüyorum dün onunla konuşurken bir anda onun bana kızgın olduğunu seziyordum bir anda bir kaç kez "noldu sana" demesi iyice sinirimi bozuyordu.İptal etmekle sanki benden intikam aldı.Ah onun beni sevdiğinden bile emin değilim.Çok umutsuzum.Bir kaç gün sonra onu yeniden göreçeğim için üzülüyorum.Güçlü olmam kendimi toparlamam gerek.

Bence senin onu silmene falan bu kadar taktıysa, bu yüzden böyle tripler atıyor ise hissettiği bir şeyler vardır. Yoksa niye taksın ki silersin bir daha konuşmazsınız olur biterdi. Ama hala bunun lafını yapıyor ise demek ki onu etkilemiş bu durum. Zaten birbirinize değer verdiğinizi bir şekilde belli etmişsiniz birbirinize böyle konuşmalarla. Bence biraz daha açık olup hislerinizi daha net söyleseniz olur gibime geldi, karmaşa biraz hafiflemiş olur :54:

Aranızdaki gelgitlerden dolayı çocuk senin için onunla dalga geçtiğini de düşünüyor olabilir.Ondan dolayı duygularını açık açık söyle
Evet onu bende dusundum belki öyle dusunur olabilir cunki mesela ben facebookta hesap actigin zaman bir cok arkadasimi ekledim ama onu degil.Sonra okul basladigi zaman herkesle konustu gözunun önundeyim beni resmen görmezden geldi.Bende neden ögle davrandigini bilmiyordum icimde "kendin bilirsin"diye dusunerek gulumsenerek ona bakiyordum oda yere bakiyordu.Sonra onu eklemedigim icin kirildigini ögrendim.Sonra facebooktan onu sildigim zaman ben cok mutluydum oda uzaktan bana bakiyordu.Gecen gun onunla konustugum zaman ona "seni silmekle kötu bir niyetim yoktu,tartismadan sonra sana noldu bilmiyorum ama bana garip kötu davraniyordun"dedim.Oda "Kötu niyetim yoktuda ne demek?Baska ne niyetin olabilirdi ki?Ayrica ben sana kötu davranmadim abartiyorsun.Eger bu kadar kötuysem beni niye ekliyorsun msj atiyorsun"dedi.Evet olabilir dogru söyluyorsun ama ben ona acikca diyemiyorum ki onun duygularindan emin degilim.

Bence senin onu silmene falan bu kadar taktıysa, bu yüzden böyle tripler atıyor ise hissettiği bir şeyler vardır. Yoksa niye taksın ki silersin bir daha konuşmazsınız olur biterdi. Ama hala bunun lafını yapıyor ise demek ki onu etkilemiş bu durum. Zaten birbirinize değer verdiğinizi bir şekilde belli etmişsiniz birbirinize böyle konuşmalarla. Bence biraz daha açık olup hislerinizi daha net söyleseniz olur gibime geldi, karmaşa biraz hafiflemiş olur :54:
Evet ya arada oturdugu yerden laf atiyor.Ama bu defa onu ekleyen ona msj atan ve neden eklemedigini soran bendim.Oda "Benim onu sildigim icin"oldugunu söyledi.Bende "Abartiyorsun.Kötu bir niyetim yoktu" dedim.Oda "Nasil oluyor bu?Baska ne niyetin olabilirdi ki?"dedi.Neden bu kadar abartiyorsun o zaman benim seni silmemi diyom oda hicte abartmiyorum abrtan biri varsada oda sensin dedi.Birsey söyluyorum ama cocuk direnmis kendini savunuyor "Ayrica neden senin icin bu kadar önemli kabul etmem?Noluyor sana?"diyor sonra "Artik ikimizdd konuyu kapatiyoruz.Cok sacma bir konu.Neyini tartisiyoruz anlamiyorum"diyor sanki herseyin suclusu benmisim gibi davraniyor.Benim kafam cok karisik.Onda emin olabilsem ben zaten onu birakmam.

Back