- Konu Sahibi Kalbimin_Aynasi
Çok uzun biliyorum ama okursanız sevinirim.Okusanızda okumasanızda canınız sağolsun.Yurtdışında okuyorum.Gittiğim universetede sınıf arkadaşım bana son zamanlarda çok iyi çok yakın davranıyordu sonra aniden bana karışmaya başladı takıldığım ayrı bir erkek sınıf arkadaşımı bir şekilde benden uzaklaştırmaya çalışıyordu.Sonra bende kızdım kendisi geldi yanımda oturdu bende izin vermedim tartıştık,bana karışmamasını söyledim,o saçmaladı bende olmayacak laflar ettim.Ama sonrasında ona aşık oldum ve söylediğim laflar için pişman oldum gittim özür diledim.Oda yüzüme bakmadı bile artık benden uzak duracağını herşeyi tersden anladığımı söyledi bende tmm dedim.Sonrasında çocuğa bir haller oldu.Beni gizli gizli merak ediyordu aynı zamanda beni gördüğü zaman arkadaşların arkasında gizleniyordu sanki ben onu rahat ediyormuşum gibi.Ne olduğunu anlamıyordum aklım çok karışmıştı.Acaba benim ona aşık olduğumu anladımı belki rahatsız oldu diye düşündüm.Facbooktan ilişki durumumu "iliskim var" diye değiştim ve herkes benim biriyle çıktığımı çok mutlu olduğumu sandı.Sonra ben onu arkadaşliğımdan sildim.Çocuk başı aşağı geziyordu benim olduğum yerlere gelmiyordu.Bana kırılmıştı.3 hafta sonra iliski durumu bitirdim.Ama sonrasında depresyona kapıldım çok üzülüyordum.Çok saçmaydı biliyorum ama o zaman aklım çok karışmışdı.Herkes benim ayrıldığım için mutsuz olduğumu sanıyordu.Ama bu 3 ay önceydi.Sevdiğim çocukla kesişiyorduk ben biriyle konuşduğum zaman öyle durup uzaktan bakıyordu.Bana bakarken gözlerinin içi parlıyor donup kalıyor.Ögretmen onun yanında oturmamı istediği zaman onunla küsülü olduğumuz için oturmuyordum ama o kızıyordu laf atıyordu.Ona ilgi göstermediğim zaman bana kızıyordu.Sonunda Yılbaşı Gecesi ona facebooktan msj attım.Ona son zamanlar aptal davrandığımı ama bunun bir sebebi olduğunu ve herşeye rağmen onu özlediğimi yeni yılını kutladığımı söyledim.Oda "Nice Yıllara! " diye cevap yazdı.Sonra onu ekledim ama o kabul etmedi.Dün ona neden kabul etmiyorsun diye sordum.Oda kabul etmek için sebeö bulamıyorum sen kendin beni sildin az zaman önce dedi.Bende abartıyorsun bu çok önceydi dedim.Baya tartıştık.Sonra o bana "Noluyor ya?Aniden bana msj atiyorsun sonra ustune ekliyorsun ama okulda benimle hiç konuşmuyorsun"dedi.Bende "Okulda seninle konuşmak mümkün değil ki" dedim.O da "ah evet tabii.Artık konuyu kapatıyoruz.Ben senden uzak durmaya devam ediyorum sende benden"dedi.Sonra bende "tmm.her zaman ki gibi.hep aynı şeyleri söylüyorsun"dedim.Ama ben çok üzülüyorum dün onunla konuşurken bir anda onun bana kızgın olduğunu seziyordum bir anda bir kaç kez "noldu sana" demesi iyice sinirimi bozuyordu.İptal etmekle sanki benden intikam aldı.Ah onun beni sevdiğinden bile emin değilim.Çok umutsuzum.Bir kaç gün sonra onu yeniden göreçeğim için üzülüyorum.Güçlü olmam kendimi toparlamam gerek.