Sevdigim bir ablam diyorkiii???

SEVDİGİM BİR ABLAM HAMİLE KALMAK İÇİN BAZI ŞEYLER SÖYLEDİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM HİÇBİR SORUN YOKSA DEDİ BUNLARI UYGULAMAMI SÖYLEDİ..

1..... İLİŞKİYE GİRERKEN BEBEK YAPIYORMUŞ GİBİ DEGİL BİRBİRİNİZİ ARZULAYIP İLİŞKİYE GİRMEK
2..... KAPLACILARA GİDİP SICAK SUDAN SONRA İLİŞKİYE GİRMEK YUMURTALIKLARI RAHATLATIP AÇIYORMUŞ..
3..... SICAK SU BUHARINA OTURMAK
4.....ADETİNE YAKIN ZAMANLAR KADINLARIN İLİŞKİYİ İSTEDİGİ VAKİTLERMİŞ FARKETMEDEN OZAMANLARDA İLİŞKİ ÖNEMLİYMİŞ
5...... İLİŞKİDEN SONRA AYAKLARI DUVARA DAYAMAK (biliyorsunuz ama )
6.......KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE STERESTEN UZAK DURMAK HER NE OLURSA

BEN DENEMEYE BAŞLADIM İNŞALLAH ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN
:Saruboceq::Saruboceq:
canım paylşaşımın için tşk ler ben de deneyeceğim.

kızlar benim bildiğim kadına sıcak erkeğe soğuk iyi gelir der büyüklerimiz.spermleri sıcask öldürüyor.ama kadının rahatlayıp gevşemesi açısından sıcak.

tesekkur ederim canim guzel bilgi icin yalniz hamile kalmak degilde dusukler icinde cozum varmi acep insanin herseyi yapasi geliyor rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

kızlar benim bildiğim kadına sıcak erkeğe soğuk iyi gelir der büyüklerimiz.spermleri sıcask öldürüyor.ama kadının rahatlayıp gevşemesi açısından sıcak.

rica ederim a.s.evet canım bende öyle duymuştum ama

tesekkur ederim canim guzel bilgi icin yalniz hamile kalmak degilde dusukler icinde cozum varmi acep insanin herseyi yapasi geliyor rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

ne demek canım bildigimmiz şeyleri paylaşalımki hepimiz bilgilenelim
amin canım :Saruboceq:allahım herkezin kucagını doldorsun
düşükler içinmikafamçokkarıştı allahıma dua etmek

iyi hoş kıslar benım derdım stres doktor hersey normal olur bebek dıyor ama esıme bakılmadı!
" 3 aydır denıyorsunuz olmuyor demek ıçın erken "dıyor.
her zaman aklıma gelıyor dusunmekten kendımı alamıyorum yoruldum inşallah olur

iyi hoş kıslar benım derdım stres doktor hersey normal olur bebek dıyor ama esıme bakılmadı!

canım çok istiyorsun belli ama 3 ay neki hele ki 3 ay olmasına rağmen olmuyor diye düşünmek bizim 10 ay.da tuttu ama evet sters ççokkk büyük etken bizimde stresten olmadı ama ağustos ayında tatile çıktık ve tatilde oldu bıcırık tatile gitmemizi bekliyormuş biraz kafanı dağıt bebek konusunda takılma zaten zamanı gelince o sana gelicektir.herşeyin hayırlısını dile tatlım önce Allahtan.inşşallah en kısa zamanda sen de mutluluğu tadarsın.

canımcım bizler napalım biz 1,5 seneyi devirdik hiç sorun yok ama olmuyor işte hayırlıs olsun dedik ve alışmalıyız beklemeye ve sabretmeye allahım büyüktür gönderecek yakında inşallah:Saruboceq:

canım sıcak su kaplıcalar falan yazmışsın ya,sıcak su sperm hareketlerini yavaşlatıyormuş,o yüzden eşiniz ve siz sıcak su ile duş almayın diyor drilar,hatta ılık su ile banyo yapıp çıkarken karnın altından itibaren soğuk su ile durulayıp çıkın diyorlar,dolaşımı hızlandırıyormuş bu da faydalıymış,ama diğerleri doğru bende nette okumuştum hepsi dr,ların da tavsiye ettiği şeyler.

canım sıcak su kaplıcalar falan yazmışsın ya,sıcak su sperm hareketlerini yavaşlatıyormuş,o yüzden eşiniz ve siz sıcak su ile duş almayın diyor drilar,hatta ılık su ile banyo yapıp çıkarken karnın altından itibaren soğuk su ile durulayıp çıkın diyorlar,dolaşımı hızlandırıyormuş bu da faydalıymış,ama diğerleri doğru bende nette okumuştum hepsi dr,ların da tavsiye ettiği şeyler.

canımcım ben ablamdan duyduklarımı yazdım o bunları deneyerek hamile kalmış kaydirigubbakcemile2 oyüzden haklısın sıcak su iyi degilmiş konuyu açıp ögrenmiş olduk..

:ecrin_bebek::CüvCüv:
SEVDİGİM BİR ABLAM HAMİLE KALMAK İÇİN BAZI ŞEYLER SÖYLEDİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM HİÇBİR SORUN YOKSA DEDİ BUNLARI UYGULAMAMI SÖYLEDİ..

1..... İLİŞKİYE GİRERKEN BEBEK YAPIYORMUŞ GİBİ DEGİL BİRBİRİNİZİ ARZULAYIP İLİŞKİYE GİRMEK
2..... KAPLACILARA GİDİP SICAK SUDAN SONRA İLİŞKİYE GİRMEK YUMURTALIKLARI RAHATLATIP AÇIYORMUŞ..
4.....ADETİNE YAKIN ZAMANLAR KADINLARIN İLİŞKİYİ İSTEDİGİ VAKİTLERMİŞ FARKETMEDEN OZAMANLARDA İLİŞKİ ÖNEMLİYMİŞ

:CüvCüv:benğimde beş sene olmadı hepsini denemiştim bi kaplıca hariç tafsiyem soğan kürünüde uygula ben artık 1 aylık hamileyim sizide tadın bu duyguyu rabbim versin

benim üçüzlerim var 12 yaşındalar .19 yaşımda anne oldum. çok güzel bir duygu anne olmak rabbim isteyen herkese versin .kızlar bide ipucu veriyim ikiz isteenlere, yumurtlama yakınken yumurtlama iğnesi vurdurun ikiz veya üçüz olabilir benim öle oldu..

canım ben 10 yıllık evliyim burda yazılanlardan 4 hariç ötekilerden gebe kalınır.ben adetime yakın zamanlarda hamile kaldığım için 3 sefer boş gebelik yaşadım doktorum adet zamanına yakın hamile kaldığım için boş gebelik yaşadımı adete yakın zamanda dikkat etmem gerektiğini söyledi. şu an 4 yaşında bir oğlum var .ocak ayında son boş gebeliğimi aldırdıktan sonra haziranda aşılama oldum 3 aylık hamileyim allahım isteyen herkese versin

X