Sevdigim bir ablam diyorkiii???

aabeyazmelek

YA HAY YA HALIK
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
5.316
5
SEVDİGİM BİR ABLAM HAMİLE KALMAK İÇİN BAZI ŞEYLER SÖYLEDİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM HİÇBİR SORUN YOKSA DEDİ BUNLARI UYGULAMAMI SÖYLEDİ..

1..... İLİŞKİYE GİRERKEN BEBEK YAPIYORMUŞ GİBİ DEGİL BİRBİRİNİZİ ARZULAYIP İLİŞKİYE GİRMEK
2..... KAPLACILARA GİDİP SICAK SUDAN SONRA İLİŞKİYE GİRMEK YUMURTALIKLARI RAHATLATIP AÇIYORMUŞ..
3..... SICAK SU BUHARINA OTURMAK
4.....ADETİNE YAKIN ZAMANLAR KADINLARIN İLİŞKİYİ İSTEDİGİ VAKİTLERMİŞ FARKETMEDEN OZAMANLARDA İLİŞKİ ÖNEMLİYMİŞ
5...... İLİŞKİDEN SONRA AYAKLARI DUVARA DAYAMAK (biliyorsunuz ama )
6.......KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE STERESTEN UZAK DURMAK HER NE OLURSA

BEN DENEMEYE BAŞLADIM İNŞALLAH ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN
:Saruboceq::Saruboceq:

paylaşımn için sağol beyaz melek bence bunların içinde ise en önemlisi stres yapmamak çünkü stres yaptıktan sonra hepsinide uygulasan boş dilerim en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Bu yolda emek veren bütün herkese hayırlı hamilelikler diliyorum. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

canım sıcak su ve kaplıca olayı yanlış çünkü bizde ben hamile kalmadan önce kaplıcalara gitmeyi düşünüyorduk ama dr.a gittik ve o biz sormadan kaplıcalara gitmeyin sakın ılık suyla duş alın sıcak kesinlikle almayın demişti bu erkek ve bayan içinde geçerli canım.

canım paylaşımın için çok sğl.
katılıyorumsna ama işte su sters faktorunu haleldebilsek tum sorun orda ama

canım sıcak su ve kaplıca olayı yanlış çünkü bizde ben hamile kalmadan önce kaplıcalara gitmeyi düşünüyorduk ama dr.a gittik ve o biz sormadan kaplıcalara gitmeyin sakın ılık suyla duş alın sıcak kesinlikle almayın demişti bu erkek ve bayan içinde geçerli canım.

valla canım o abla öyle söyledi kendiside bunları uyguluyarak hamile kalmışş bende paylaşmak istedim

canım paylaşımın için çok sğl.
Katılıyorumsna ama işte su sters faktorunu haleldebilsek tum sorun orda ama

rica ederim evet sorunn orda zaten hayırlısı olsun...

bu önemli paylasımın için sagol canım bu ay bunu deneyek bakalım ama stresi atamıyoruz işte bunu düşünmesek mucizemiz bizimle olur rabbim nasip eder inş.en yakın zamanda bizide sevindirir gönlümüze göre verir inş

cmö dedklerinini bir kısmını yapmaya çalışıyoruz ama rabbim nasip ederse olur sıcak su olmamalı diye bende biliyorum ama..en önemlisi stres ufak birşey olsa bütün moralimiz alt üst oluyor hayırlısı ile inş kısa zmanda müjdelerimizi veririz..

canım inşallah bu ay hepimiz bebiş müjdelerini alırız teşekkürler paylaşıın için

aminnnnnnnnnnn canım :Saruboceq::Saruboceq:

bu önemli paylasımın için sagol canım bu ay bunu deneyek bakalım ama stresi atamıyoruz işte bunu düşünmesek mucizemiz bizimle olur rabbim nasip eder inş.en yakın zamanda bizide sevindirir gönlümüze göre verir inş

bir şekilde steres işini halletmemiz lazım birazcık CADIARZUhalledtsek mucizemiz gelir ben inanıyorum..

cmö dedklerinini bir kısmını yapmaya çalışıyoruz ama rabbim nasip ederse olur sıcak su olmamalı diye bende biliyorum ama..en önemlisi stres ufak birşey olsa bütün moralimiz alt üst oluyor hayırlısı ile inş kısa zmanda müjdelerimizi veririz..

inşallah canım allahım herkezin gönlüne göre versin..

evet canım yaaa... buna bende katılıyorum.
annem(eski toprak) hep der "duşta fazla kalma, uzun yıkanacaksanda vucudunun dayandığı kadar soğuğa yakın ılık suyla yıkan " diyor. ve mantıklı... gerekçeside şu(banada mantıklı geldi)
"hamileler bile doğuma giderken evden çıkmadan önce ılık(sıcağa) yakın suyla banyo yaparlarki, vucudu yumuşasın, kasları gevşesin.. (bana)sen çocuk istiyosun özellikle ilişki sonrası fazla kalma banyoda" der...
uyuyormuyum hayır... çünkü sıcak suyu seviyorum... sonuç mu?... tabiki negatif..
ahhhhh ahhhh ahhhhh annecim bu kez seni dinliycem söz..

evet canım yaaa... buna bende katılıyorum.
annem(eski toprak) hep der "duşta fazla kalma, uzun yıkanacaksanda vucudunun dayandığı kadar soğuğa yakın ılık suyla yıkan " diyor. ve mantıklı... gerekçeside şu(banada mantıklı geldi)
"hamileler bile doğuma giderken evden çıkmadan önce ılık(sıcağa) yakın suyla banyo yaparlarki, vucudu yumuşasın, kasları gevşesin.. (bana)sen çocuk istiyosun özellikle ilişki sonrası fazla kalma banyoda" der...
uyuyormuyum hayır... çünkü sıcak suyu seviyorum... sonuç mu?... tabiki negatif..
ahhhhh ahhhh ahhhhh annecim bu kez seni dinliycem söz..

valla bende fazla kalmam çok üşümedigim süre çok sıcak suyla banyo yapmam
eşim çok sever sıcak suyu

canım eşine söyle ılık suyla duş alsın spermleri etkiliyormuş çünkü benimkide sıcak suyu çok severdi ama ben her banyoda ona ısrarla bak sakın sıcak suyla duş alma diyordum bir süre sonra o da zaten ılık suyla duş almaya başladı.

ya kızlar benim kafam allak bullak olsu pazr günü adet günüm ama dün akşam üstü leke geldi şimdide azar azar devam ediyor gerçi bazen adetinde bir gün önce leke gelip ertesi günü kırmızıları görüyordum ama bugunde bir şey yok yaaaaaa

X