Sevdiğim bey aşka küs?

kalbikirikmelez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
16
37
23
Ben bizim okuldan bir beyi seviyorum. Kendisi bakımlı, iyi seviyede dört dil felan biliyor. Çok kültürlü birisi ayaklı kütüphane gibi ayrıca ses tonu öok karizmatik. Neyse onu anlatmaya gelmedim :)

Beyimiz şair, arkadaşıyla da tanışıyorum aramız iyi. Daha önce çok aşık olmuş ama ya geri çevrilmiş ya da onun güzel kalbini kırmışlar. Beyle aramız fena değil o kafkas türküymüş ona naber kafkas diye hitap ediyorjm genelde. Güzellik algısını biliyorum ve kesinlikle hoşuna gidecek bir kadınım ama nasıl ilgisini çekerim bilmiyorum. Çocuk hiç düşünmüyormuş. Arkadaşına sordurttum hep böyle mi gidecek diye, beyimiz bilmiyorum aklıma aşka dair bir şey gelmiyor benden geçti artık felan diyormuş. O kadar seviyeli ve beyefendi biri ki ona bitiyorum resmen… Napaam ilgisini çekerim? Ben rusum (annemden ötürü yarı rusum) diye sorun eder sanıyordum ama hiç problem etmedi. Napıcam??

Ben bizim okuldan bir beyi seviyorum. Kendisi bakımlı, iyi seviyede dört dil felan biliyor. Çok kültürlü birisi ayaklı kütüphane gibi ayrıca ses tonu öok karizmatik. Neyse onu anlatmaya gelmedim :)

Beyimiz şair, arkadaşıyla da tanışıyorum aramız iyi. Daha önce çok aşık olmuş ama ya geri çevrilmiş ya da onun güzel kalbini kırmışlar. Beyle aramız fena değil o kafkas türküymüş ona naber kafkas diye hitap ediyorjm genelde. Güzellik algısını biliyorum ve kesinlikle hoşuna gidecek bir kadınım ama nasıl ilgisini çekerim bilmiyorum. Çocuk hiç düşünmüyormuş. Arkadaşına sordurttum hep böyle mi gidecek diye, beyimiz bilmiyorum aklıma aşka dair bir şey gelmiyor benden geçti artık felan diyormuş. O kadar seviyeli ve beyefendi biri ki ona bitiyorum resmen… Napaam ilgisini çekerim? Ben rusum (annemden ötürü yarı rusum) diye sorun eder sanıyordum ama hiç problem etmedi. Napıcam??
Beyiniz aşka küs değil, siz ilgisini çekmemişsiniz sadece. Karşısına ilgisini çeken biri çıktığında bak nasıl değişiyo o havalar :)

Beyiniz aşka küs değil, siz ilgisini çekmemişsiniz sadece. Karşısına ilgisini çeken biri çıktığında bak nasıl değişiyo o havalar :)
Yok yaaa keşke en azından onun adına sevinirim. Hiç öyle bir hareketi yokmuş ve yok da yani gördüm. Çok kalbini kırmışlar sadece o kadar, sık sık konuşuyoruz ama neden sevgilin yok demeye çekiniyorum beni arkadaşı olarak görmesin diye.

Hitap şekliniz cook saçma, hosuna gittigine eminseniz sorun yok tabi. 😁

Ama ben kimsenin aşka küsecegine filan inanmiyorum kalbi kirildi diye. İnsanin karşisina dikkatini ceken, hoşuna giden biri ciktigi zaman kalp kirikligi filan kalmiyor bence insanin elinde degil. 😬 Adamla zaten tanişiyormussunuz sizde dikkatini cekecek bir şey varsa çekerdi. 🤷

Beyimiz şair, arkadaşıyla da tanışıyorum aramız iyi.
Neyse ki adamı anlatmaya gelmedin.
Bu anlatmamis halin ise anlatır halini düşünmek bile gözümü korkuttu 🤔
Beyimiz aşka kus değil,sadece karşısına arzu edeceği biri çıkmamış henuz.
Bugün küstüm diyen adam yarın illa ki bir kadının peşinden koşar.
Ancak sen ilgisini cekmemissin sanki.
Ayrıca beyimiz tabiri çok itici geldi nedense.
Evli kadınlar bile kocasına bu kadar beyim demiyordur herhalde.
Hatta beyimiz olunca ; hepimizin kocası gibi de geliyor kulağa 🤣
Senin hormanlar pik yapmış olabilir mi kuzum..

Naber kafkas diye hitap etmeniz çok cringe olmuş bu ayrıntıyı vermeseydiniz keşke :) Adamın ıssız adam tavırları itici. Aşka küs erkek yoktur, ciddi derecede ilgisini çeken kadınla karşılaşmamış erkek vardır.
Issız değil. Sadece konu aşk oldu mu asla tık yok, asla hareket yok. Çok aktif çok esprili birisi. Çok üzgün olduğum zamanlarda bile beni güldürebiliyor, çok ilgili birisi. Ben sadece şansımı nasıl denerim bilmiyorum ve kafayı yiyorum 😩

Neyse ki adamı anlatmaya gelmedin.
Bu anlatmamis halin ise anlatır halini düşünmek bile gözümü korkuttu 🤔
Beyimiz aşka kus değil,sadece karşısına arzu edeceği biri çıkmamış.
Ayrıca beyimiz tabiri çok itici geldi nedense.
Evli kadınlar bile kocasına bu kadar beyim demiyordur herhalde.
Hatta beyimiz olunca ; hepimizin kocası gibi de geliyor kulağa 🤣
Senin hormanlar pik yapmış olabilir mi kuzum..
Ahahahah onu sonradan bende fark ettim. “Bir anda oluyo kuzum yaaa” diyen yeni gelinlere dönmüşüm

Hitap şekliniz cook saçma, hosuna gittigine eminseniz sorun yok tabi. 😁

Ama ben kimsenin aşka küsecegine filan inanmiyorum kalbi kirildi diye. İnsanin karşisina dikkatini ceken, hoşuna giden biri ciktigi zaman kalp kirikligi filan kalmiyor bence insanin elinde degil. 😬 Adamla zaten tanişiyormussunuz sizde dikkatini cekecek bir şey varsa çekerdi. 🤷
Çok güzel dans ettiği için öyle diyoruz ya. Bütün kadınlara karşı mesafeli yani arksdaştan ileri gitmiyor onu gördüm. Bana bir keresinde çok güzel kızsın bence katlanma böylelerine demişti (flörtüm için)

bu iyimser haliniz aşktan değildir de hep böylesinizdr umarım cidden yaşlanmazsınız genel olarak böyleyseniz 🙃 açılmak değil de en azından belli edebilirsiniz bence, o ortak arkadaşınız çıtlatır belki ya da.. artık anlamazdan gelirse küçük, hassas, kırılgan kalbi 🦋 🫶🥺 (ay kusura a bakmayın bir erkeğin böyle tasvir edilmesi gerçekçi gelmiyor bana hiç de o yüzdn) siz de anlatmamış farzedersiniz?

X