• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim Alıntı Yazılar...

Cehaletten daha korkunç fakirlik,
Akıldan daha büyük nimet,
Kibirden daha kötü bir yalnızlık yoktur.........

Ne kadar okursan oku bilgine yakışır şekilde davranmadığın sürece cahilsin demektir...........

Yabancı bir devletin himaye ve desteğini kabul etmek, insanlık özelliklerinden mahrumiyeti beceriksizlik ve miskinliği itiraftan başka bir şey değildir.
M.Kemal ATATURK

Gerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir, yerinde duran bir şey ıse geriye gidiyor demektir.
M.Kemal ATATÜRK

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "büyüksün" derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin.
Mustafa Kemal Atatürk

Ailesiyle vakit geçirmeyen bir erkek, asla gerçek bir erkek olamaz.
Don Vito Corleone

Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra dersi verir.
Andre Gide

Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün.
Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır...
Hz. Mevlana

Onların büyük görünen güçleri ve imkanları bizlere vız gelir.Onlar bir avuç ,biz milyonlarız.Kaybedeeceğimiz hiçbirşey yoktur ama kazanacağımız koca bir dünya vardır.
Mahir Çayan

Arkadaşlar,dışarda birşeyler oluyor farkında mısınız?Uykuda olanları sarsın,uyandırın,herkese söyleyin,yakında ışıklar kesilebilir.Karanlıkta ne yapacaksınız.
Yılmaz Güney

Bir devrimci başkasına atılan tokadı kendi yüzünde hissedendir..
Che Guevara

Onların büyük görünen güçleri ve imkanları bizlere vız gelir.Onlar bir avuç ,biz milyonlarız.Kaybedeeceğimiz hiçbirşey yoktur ama kazanacağımız koca bir dünya vardır.
Mahir Çayan

Arkadaşlar,dışarda birşeyler oluyor farkında mısınız?Uykuda olanları sarsın,uyandırın,herkese söyleyin,yakında ışıklar kesilebilir.Karanlıkta ne yapacaksınız.
Yılmaz Güney

Bir devrimci başkasına atılan tokadı kendi yüzünde hissedendir..
Che Guevara

Beni benden alıyorsun, haberin olsun:31:

Tesadüfen gelmişim hayata, mecburen yaşıyorum. Doğarken neden ağladığımı yaşarken anlıyorum..

Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılmaz.
Çicero

Cinayete tanıklık edince tarafsız olamazsın. Durdurmak istemezsen taraf tutmuş olursun”
Lenin

Back