- 30 Ekim 2017
- 35
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi gelecegineczacisi
Arkadaşlar size danışmak istediğim birşey var. Sevdiğim adamla yaklaşık 8 9 ay kadar önce tanıştık ve uzun zamandır konuşuyorduk. İlk önce kendisi bana niyetini duygularını belli etti. İşte benden hoşlandığını sevdiğini, benimle evlenmek istediğini anlattı. Sevgili olmadık ama o benim sevdiğim oldu ben onun neyi olduğumu bilmiyorum. Hem birbirimizi tanıdık hem de bu konular üzerine kendisi konuşurdu sürekli. Israrla çok ciddi bir şekilde beni ikna etmeye çalıştı ama benim okulum filan var aramıza da mesafe var. Ona duygularım netleşince tanıyınca da nasıl biri olduğunu istediğimi belli ettim. Bekleyeceğim seni buraya getireceğim gibi şeyler söylüyordu. Arammız çok iyiydi evlilikle alakalı şakalar filan yapardı sevgililik yoktu ama sanki öyle bir ilişki gibiydi birbirini seven iki insan gibiydi yani. Muhabbetimiz iletişimimiz filan devam ederken herşey güzel giderken soğuk davranmaya başladı tavırlarıyla sanki kendisinden soğutmaya çalıştığını hissettim. Kimi zaman mesajlarıma cevap vermedi günlerce haftalarca. Ben bekledim hani belki birşey olmuştur diye düşündüm sevdiğim için de alttan aldım. Defalarca halini hatrını sorduğum cevabı gelmeyen mesajlar gönderdim. Sonra sordum bir sorun mu var farketmeden incittim mi üzdüm mü seni konuşmak istemiyor musun istemiyorsan zorlamam seni tarzı. O mesajın üzerine seninle alakalı bir durum değil bir süredir canım hiçbirşey istemiyor bunaldım işten dolayı filan yazdı işte sen melek gibi bir kızsın asla senden dolayı birşey olamaz merak etme dedi. Asker kendisi ailesinden uzak komando dağlarda filan sürekli o yüzden bunalmış olabileceğine hak verdim beni arayıp sormaması için bir özür olmasa da alttan aldım. Arayı bozmak istemedim açıkçası. Sonrasında 2 3 ay kadar yine aramız iyiydi eskisi kadar olmasa da iyiydi yani. İşte birgün yine konuştuk ve o gün son konuşmamızmış meğer. Normal konuştuk işte sonra ya ertesi gün ya 2 gün sonra filan yazdım ben o yazmayınca. Cevap gelmedi. 1 2 hafta bekledim yine yazdım yine cevap yok görüldü atıyor ama cevap vermiyor. Bunun üzerine bekledim 2 hafta filan yine yazdım yine aynı durum olunca daha da yazmadım. 2 ayı aşkın zamandır konuşmadık karşılıklı. ben bekledim belki yazar diye belki bir açıklaması vardır diye. Hani olmadığını biliyorum da sevdiğim için ne bileyim insan yalanlara inanmak istiyor ya hani o hesap. şans vermek istedim hani aramızda sorun varsa da kestirip atmak istemedim yapamadım. Bekledim bayağı 2 aya yakın. Geçen gün filan eski mesajlarımızı okudum resimlere filan baktım dedim bir değerim yokmuş ben umursamıyor o gün meşgul olsa ertesi gün yazardı ne bileyim 1 hafta sonra yazardı. Ama 2 ay ne aradı ne sordune bir kere aklına geldim onun dedim kendi kendime. Hani insanın uzun zamandır kabul etmek istemese de sonunda acı gerçekleri anlar ya o şekilde. O an böyle bir yumru oturdu boğazıma belki hırsımdan belki nasılsa yabancıyız artık birbirimize diye belkide tepki olarak farkına varırsa tepkimi anlar diye gerçekten bilemedim tam instagram hesabımdan sildim takipten çıktım onu da çıkardım. Burada ki olay instagramda takiptir whatsappta engeldir filan değil onlardan ziyade farkına varır mı ki diye. Bir de geleceğimiz yoksa gözümün önünde tutmam bana zarar verir sileyim unuturum belki diye düşündüm. Ve çok zorlanarak sildim uzun zamandır yapamıyordum bunu. Bir ara keşke yapmasaydım zaten tek iletişimimiz buydu konuşmasak bile iyi olduğunu bilirdim nerede nasıl olduğunu bilirdim dedim ama silmiştim. 3 gün önce sildim ve bugün numaramı sildiğini engellediğini farkettim whatsapptan. Konuşmadığımız süre zarfında engellememişti numaram vardı hala ama bugün bunu farkettim. Bu kadar acıtacağını bilmiyordum görünce çok kötü oldum. Olay whatsapptan engel yemek değil ya da instagramda takipten çıkma mevzusu değil. Benim bundan anladığım şey benimle iletişimini ipleri tamamen kopardığı oldu beni üzen de bu oldu. Yoksa whatsapp ne instagram ne ki saçma sapan şeyler. Çok üzüldüm gerçekten kötü oldum ve bnu çözemiyorum. Bana cevap vermediği zaman ısrarla mesajlar atmama rağmen cevap vermedi ama ne sildi ne engelledi. Ben instagramda hesaptan silince silip engellemiş. Acaba ipleri koparmak için benim bu hamlemi mi bekliyormuş işine mi geldi yoksa sildiğimi farkedince instagramdan zoruna gitti hırsından mı engelledi inanın hiç bilmiyorum. Normalde çok saçma gelebilir ama insan sevdiği kişiyle arasında geçen normalde saçma olacak herşeyi umursuyor bende bu haldeyim. Kızlar siz ne dersiniz bu duruma? Gerçekten içimi dökmeye ihtiyacım vardı...