• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigim adam bacim diyor?

sekercihiniz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
39
9
36
n bakmasi gerek birden cikti geldi dibime dikildi bakiyo bu kafayi kaldiirp bakmadim bile nasolsin bacim dedi icimden kufrttim diismdan iyiyim sen nasilsin abi dedim hala bakmiyorum konusurken. İyiyim dedi ve gitti. Simdi ben bunu napim? Napmaya calisiyo bu??

Son düzenleme:
Benim isyerime geldihginde benle hic konusmuyo ve annemle konusurken ana diyo
Annenize ana diyebilir benim annemede anne diyenler oluyor benim çevremden ve kardeşimin arkadaşlarından.

Selam vermesinde birşey yok ki ben de tanıdığım herkese selam veririm esnaf tandıklarıma,yada başka tandıklarıma,sitenin güvenlik görevlisine hergün kapıdan geçerken günaydın,iyi akşamlar vs diye.

Eylulde felan tanistik komsumuz sayiliyo isyerlerimiz felan ayni sokakta. Basta kabullenmek istemedim sevdigimi sonradan kabullenir gibi oldum. İsyerine geldiginde benle hic konusmuyor, ama bana da laf vuruyor. Neyse sonra da hci gelmedi bir hafta icinde 10 kere geldi abartmiyorum. Ufak tefek seyleri bahane edip girdi dukkana felan. Yavru kedi severken bi bakis atarsiniz ya o sekilde bakmisti bana gulumsedi bide. Sabah bana selam vermrsin diyr kafami egdim gormedim seni selam verme mesaji veriydoum selam verdi gunaydin bacim felan. Gecen yine ayni seyi yapti ben disariya cikgim bi sey almam gerekiyodu disarda bekliyorum o orda yoktu eminim hatta o sogukta kimse disarda degildi. Calistigi yerle aramda bi iki dukkan var beni gormesi icin kameradan bakmasi gerek birden cikti geldi dibime dikildi bakiyo bu kafayi kaldiirp bakmadim bile nasolsin bacim dedi icimden kufrttim diismdan iyiyim sen nasilsin abi dedim hala bakmiyorum konusurken. İyiyim dedi ve gitti. Simdi ben bunu napim? Napmaya calisiyo bu??
acaba sen mi yanlış anlıyorsun herif resmen bacım demiş ayol...sen aşık olduğun için onun bazı tavırlarından onunda sana aşık olduğunu mu çıkardın acaba...bazı erkekler yılışık olur

Back