- 4 Temmuz 2010
- 237
- 59
-
- Konu Sahibi depresif34
eksik derken anlayamadım daYazı eksik mi sanki?
Sevdiği her şeye bağlanan çocuklarda genelde sevgi ihtiyacı, eksikliği gözlenir.
Bu durumun çözümü için anasınıfı öğretmenine değil de bir uzmana danışın.
arkadaşı kız degil erkek maalesefVaaay demek ilk askini kiskaniyor biraz erken başlamış sanki
Neyse böörtlen doğru söylüyor. Bir Pedagogdan yardim alın.
Biz size burdan yardim edemeyiz maalesef.
Cocugunuzla iliskinizi gözden geçirin.
Terk edilme korkusunu ekmissiniz kalbine.
Yardım alın.[/çalışan biri olduğum için bu duyguya sahıp olmuş olabılır
çalışan biri olduğumdan olabılırCocugunuzla iliskinizi gözden geçirin.
Terk edilme korkusunu ekmissiniz kalbine.
Yardım alın.
ama gercekten hassas duygusal .sinema da bıle duygulanıp ağlayabılıyorSiz çocuğu simartmissiniz. Herşeyin kendi istediği gibi olmasını istiyor, kontrolün kendinde olduğuna emin.hayir demeyi öğrenin. Her istediğini yapmayın. Buna dede ve aile bireyleri de dahil.
Not: Muhtemelen bunu kabul etmeyeceksiniz. Ancak çocuk sorun cikarttiginda ve başkasına vurdugunda yine de onu haklı çıkartmak için benim çocuğum aslında çok hassas diye bir cümle kurdugunuza göre çocuğu yuceltenin siz oldugu ortaya çıkıyor.
ama gercekten hassas duygusal .sinema da bıle duygulanıp ağlayabılıyor
Nelere ağlıyor?
aklınıza ne gelirse herseye ama bir sebep bahane hazırdır.İnsanın delırtir resmen dinlememe sorunu var bana göre iletişim kuramıyorsun aslında o ne zaman isterse senı dinler yada yapar diyelim evde tabi.okulda biraz daha farklı ama sonuçta hersey aynı
tek çocuk annanesi bakıyorCiddi cevap vereceksiniz bir şey soracağım
Tahminime göre çalışan annesiniz , çocuğa yakın bir akraba bakıyor siz isteyken , ya tek yada en küçük çocuk, ve çalıştığınız için onla yeterince ilgilenemediginizi dusunduguz için nerdeyse her istediğini yapiyorsunuz. ?
Çok ilgiden kaynaklı biraz ilgiyi azaltın. HAYIR deyin.Insanlarin Hayır diyebilecegini öğretin.tek çocuk annanesi bakıyor