- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
hayırlı olsun:)
inşallah bana da kısmet olur çeyiz dizmek:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler siz niyet ederseniz niye olmasin.. Inşallah daha da güzelleri nasip olurhayırlı olsun:)
Ayy sağolunTeşekkürler siz niyet ederseniz niye olmasin.. Inşallah daha da güzelleri nasip olur
Çok sağolun inşallahhh :))Ayy sağolun
Allah tamamına erdirir inşallah sizin de ne tatlı heyecanlar :))
Çook teşekkür ederimMAŞALLAH HEPSİ ÇOK GÜZEL ALLAH AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN
Tchibonun ürünlerini çok seviyorum yine indirimden kaptigim mutfak gereçleri
Saklama kaplariEki Görüntüle 1804453
Fırçam ve çirpicim Eki Görüntüle 1804454 Eki Görüntüle 1804455
Çok amacli Silikon yağ sicratmaz firina da girebiliyo ister suzgeç ister kapak ister nihale olarak kullaniliyo
Eki Görüntüle 1804457 Eki Görüntüle 1804464 Eki Görüntüle 1804461
Buda yine çok amaçlı silikon tepsi altligi yagli kagit yerine kullaniliyo tepsi icin kurabiye filanda yapılır üstünde Eki Görüntüle 1804466
Tchibonun internet sitesinden ama her zaman stoklarda olmayabiliyor takip etmek lazımYaa bu çok amaçlı silikonu nerden aldınız
Çok sağol tatlim aslinda birazini kendi odamda kullanirim die almistim ama kiyamadim kutuladim gericanım yiineeee yeni ciciler alınmış, güle güle kullan çok güzellerrrr
İnsallahh Çook teşekkürler daha guzelleri size nasip olsunCok guzeller gule gule kullanirsin insallah