Sesu Tüy Dökücü Krem

Benim de bugün kargom geldi. Biraz aradım ama deneyimlerimizi yazacağımız başlığı bulamadım. Burada benimle aynı durumda olan diğer arkadaşlarında olduğunu gördüm. Bizi aydınlatır mısınız Kazen bey lütfen.

Ürün değerlendirme ve yorumalrınızı ;

adresine yapar mısınız ?

Ürün bu gün elime ulaştı ,teşekkür ediyorum.
Yanlız yorum linkini bulamadım .
Kullandıktan sonra yorumlayacağım.
CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye.
Benimde elime ürün bugün ulaştı teşekkürler. Deneyimledikten sonra yorumumu ileteceğim
An itibari ile benim de ürünüm ulasti. Cok tesekkur ediyorum.
Deneyip yorumumu yapicam fakat linki bulamadım.

Kazen Abi Vanish ile ilgili görüşümüzü nereye bildireceğiz? Benim ürünüm ulaştı da.
Ürün bugün elime ulaştı cok teşekkür ediyorum denedikten sonra yorumumu yapicam☺
Ürün bugün benimde elime ulaştı çok şaşırdım ve çoookk mutlu oldum çok çok teşekkür ederim sağolun denedikten sonra yorumumu paylaşacağım en kısa zamanda
ürün benim de elime ulaştı,çok teşekkür ediyorum.etkisi vaadedildiği gibi 1 hafta sürüyor mu onu test edip öyle yazıcam :)

Bu arada kargo ücreti dahil ücret ödenmeyecektir.
En kısa sürede bana Adınızı Soyadınızı, adresinizi ve telefon numaranızı özel mesaj yoluyla göndermeniz gerekmektedir.

Kazen bey benim mesajımı alıntılamışsınız ama alıntı diye bildirim kutuma düşmemiş .
Sayfada kontrol ederken tesadüf gördüm .
Bi sorun mu oluştu acaba

Merhaba,
Aşağıdaki liste kazananlardan ve adresini henüz göndermeyen üyelerden oluşuyor.
Bana yarın saat 15:00 a kadar İsim Soyad, Açık posta adresi ve telefon numarasını göndermediğiniz taktirde hakkınızı kaybetmiş olacaksınız.

Masalperisi21
Ucyuzbesyuz
Aduru61
canavar
okyonus
N naar04
Sarayca
B Bsyo

Yedek Liste : Aşağıdaki listede Sesu Bilkazan yarışması kazananlar yedek listesidir. Yukarıdaki listeden siteye uzun zamandır girmeyen ve/veya bana adresini ulaştırmayan üyeler mevcuttur. Bana en kısa zamanda İsim Soyad, Açık posta adresi ve telefon numaranızı gönderirseniz size kargo ile (ücretsiz) Sesu ürün gönderimi yapacağız.

rodase
88prenses22
illederengarenk
WOLFROG
P Perladerma
aysesahra
Zerosima
Eleadora
E Elifmaral33
B biraslankadini

Lütfen duyanlar duymayanlara bildirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…