- 19 Mayıs 2015
- 3
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi __kardelen__
Sesunun ilik agdasindan memnunum.birde kartusta olanlar iyi aliyor__kardelen__ .!.:Merhaba arkadaşlar ben normalde kuaforde ağda yaptiririm. Fakat gittiğim kuafor kapanmış. Bu yüzden başka bir kuaföre gidiyorua kadın cok acıtıyor. Sesunun el agdasi varmis denemek isityorum ama canim cok kiymetlidir. Çok acitir mı? Kullanımı kolay mı? Şimdiden teşekkürler.
Ilık ağdalarını kullanın hem en ufak tüyleri alıyor hemde daha az acı duyuyorsunuz tek sorun bekletmeye gelmez hemen çekmezseniz morartıyor vücudunuzuMerhaba arkadaşlar ben normalde kuaforde ağda yaptiririm. Fakat gittiğim kuafor kapanmış. Bu yüzden başka bir kuaföre gidiyorua kadın cok acıtıyor. Sesunun el agdasi varmis denemek isityorum ama canim cok kiymetlidir. Çok acitir mı? Kullanımı kolay mı? Şimdiden teşekkürler.
ılık ağda nasıl oluyor? elle çekilen mi?Ilık ağdalarını kullanın hem en ufak tüyleri alıyor hemde daha az acı duyuyorsunuz tek sorun bekletmeye gelmez hemen çekmezseniz morartıyor vücudunuzu
Merhaba arkadaşlar ben normalde kuaforde ağda yaptiririm. Fakat gittiğim kuafor kapanmış. Bu yüzden başka bir kuaföre gidiyorua kadın cok acıtıyor. Sesunun el agdasi varmis denemek isityorum ama canim cok kiymetlidir. Çok acitir mı? Kullanımı kolay mı? Şimdiden teşekkürler.
Hayir rolon gibi satiliyor onu benmari usulü eritiyorsun ve krem gibi temizlenecek bölgeye suruyorsun daha sonra özel mendillerini surdugun bölgeye yapistirip elinle üzerinden iki saniye geçip cekiyorsun bu kadarılık ağda nasıl oluyor? elle çekilen mi?
Merhaba arkadaşlar ben normalde kuaforde ağda yaptiririm. Fakat gittiğim kuafor kapanmış. Bu yüzden başka bir kuaföre gidiyorua kadın cok acıtıyor. Sesunun el agdasi varmis denemek isityorum ama canim cok kiymetlidir. Çok acitir mı? Kullanımı kolay mı? Şimdiden teşekkürler.
kartuş ağda yani?Hayir rolon gibi satiliyor onu benmari usulü eritiyorsun ve krem gibi temizlenecek bölgeye suruyorsun daha sonra özel mendillerini surdugun bölgeye yapistirip elinle üzerinden iki saniye geçip cekiyorsun bu kadar
Evetkartuş ağda yani?