- 25 Kasım 2006
- 8.868
- 19
Hani derdiniz vardır,kimseyle beraber olmak istemezsiniz...Ne konuşacak,ne de dinleyecek ruh haliniz vardır....Bana olur arada ...Öylesine giyinir,parka yürüyüşe giderim...Bir başıma,kendimle,çocukluğumla başbaşa.Terapidir benim için...Kimseyi görmek istemeyişim,canlarını sıkmamak için...Canlarım da olsa dostlarım..Onları da dinleyemem...Ne nasihat,ne suçlamak...Yok yok bana göre değil...Ben hallederim.Hiç kimse beni,benim kadar tanıyamaz...Anlatsam ...Ya çok feci,ya çok basit meseledir onlar için...... Etkilenmemeliyim her zamanki gibi yine çözerim
Hava bunaltmıyor,park güzel sessiz...Sadece ağaçtan yaprak hışırtıları ...Arada kuş sesleri...Bankta oturmuş bir annenin bebeğine ninni söyleyen sesi...Kır kahvesinden gelen çay kaşığı sesi,Yürüdükçe tüm sıkıntılarım azalıyor hissediyorum
Sudaki ördeklerin,ördeklere ekmek atan çocuğun sevinç sesi,restorandan gelen çatal,bıçak ve Zeki Müren’in sesi
Bu kadar sakinliğin içinde arada duyduğum enfes ,hoş sesler beni mest ediyor.Bu kez alt yola giriyorum
mutluluk ve içimden coşan umutla İki kedinin hırlaşması,koca köpeğin kedilerden tırsışını seyrediyorum..Kuş pisliyor omuzuma...Olsun kısmettir diyorum Para yardımı isteyen çocuğa,yardım,müzeyi soran turistlere yolu tarif ediyorum
Sandaletimin bir bandı kopuyor umursamıyorum
Denize karşı bankta oturup hissettiklerimi yazıyorum. Kalkıyorum,kendimi evimin yakınındaki kitapçıda buluyorum.iki kitap alıp evime gidiyorum ...Ve diyorum ki
Güzelliği seyrederim,seyreden ama görmeyenler adına
Çiçeklerin kokusunu duyarım,duygusuzlar adına
Yürürüm uzun uzun yüzsüzler adına
Sessizlik içinde duyduğum o gizemli sesler adına
Allah’a şükrederim verdikleri adına
Yeşilimin duygularıa.s.
Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum
Ben yokken bahçeme uğrayan daimi çiçeklerim... Teşekkürler ediyorum
Sizi gerçekten seviyorum..Dönünce buluşmak üzere :1hug:
Hava bunaltmıyor,park güzel sessiz...Sadece ağaçtan yaprak hışırtıları ...Arada kuş sesleri...Bankta oturmuş bir annenin bebeğine ninni söyleyen sesi...Kır kahvesinden gelen çay kaşığı sesi,Yürüdükçe tüm sıkıntılarım azalıyor hissediyorum
Sudaki ördeklerin,ördeklere ekmek atan çocuğun sevinç sesi,restorandan gelen çatal,bıçak ve Zeki Müren’in sesi
Bu kadar sakinliğin içinde arada duyduğum enfes ,hoş sesler beni mest ediyor.Bu kez alt yola giriyorum
mutluluk ve içimden coşan umutla İki kedinin hırlaşması,koca köpeğin kedilerden tırsışını seyrediyorum..Kuş pisliyor omuzuma...Olsun kısmettir diyorum Para yardımı isteyen çocuğa,yardım,müzeyi soran turistlere yolu tarif ediyorum
Sandaletimin bir bandı kopuyor umursamıyorum
Denize karşı bankta oturup hissettiklerimi yazıyorum. Kalkıyorum,kendimi evimin yakınındaki kitapçıda buluyorum.iki kitap alıp evime gidiyorum ...Ve diyorum ki
Güzelliği seyrederim,seyreden ama görmeyenler adına
Çiçeklerin kokusunu duyarım,duygusuzlar adına
Yürürüm uzun uzun yüzsüzler adına
Sessizlik içinde duyduğum o gizemli sesler adına
Allah’a şükrederim verdikleri adına
Yeşilimin duygularıa.s.
Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum
Ben yokken bahçeme uğrayan daimi çiçeklerim... Teşekkürler ediyorum
Sizi gerçekten seviyorum..Dönünce buluşmak üzere :1hug: