• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sessiz Düşük & Kimyasal Gebelik

2 cocuklu anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
101
64
98
Merhaba Arkadaşlar;
Reglimin geleceği gün evde test yaptım ve 2. çizgi silik çıkmıştı. Heyecanlanıp aynı gün Kan testi verdim ve 74,5 çıktı. Doktor bu veriye göre hamilesin ama haftaya gel tekrar bakalım dedi ve 3 gün sonra tekrar test yaptırdım ve 127,5 çıktı ve doktor oranın çok düşük olduğunu söyledi ve kadın doğuma gitmemi istedi.
Kadın Doğuma 1 gün sonra gitme fırsatı buldum ve kan değerlerimde 38,5 çıktı ve doktor düşük yapıyorsun dedi ve ertesi günü (7 gün gecikmeli) regl oldum. 1 adet dönemi geçirdikten sonra bebek düşünebilrisiniz dedi doktor.

Böyle gebelik yaşayıp hamile kalanlar varmı ve ne kadar sürede kaldılar çok merak ediyorum ve bebek çok istiyorum. Şimdiden Teşekkürler...

arkadasim kimyasal gebelik yasayıpta hemen sonraki ayda hamile kalanlari çok okudum bu sitede inşallah sizdede öyle olacaktır rahat olun stres yapmayin kisa sürede olacaktir :KK16:

Bende kimyasal gebelik gecirdim ve dusurdum ovulasyin tarihini hesaplayabilmem icin adet tarihimi dusugun oldugu tarih mi yazicam yani bir sonraki adetim ne zaman olucak ?

Bende kimyasal gebelik gecirdim ve dusurdum ovulasyin tarihini hesaplayabilmem icin adet tarihimi dusugun oldugu tarih mi yazicam yani bir sonraki adetim ne zaman olucak ?
düşük yaptığın yani kanamanın başladığı günü baz alarak regl gününü hesaplayamazsın çünkü hormonların düzene girmiyor lohusa sayılıyorsun bu durumda 30-45 gün sonra normal regl sayılacak kanamanın olacağı gündür. ama şöyle bir yol söylersem daha rahatlatıcı olur. düşükten 10-15 gün sonra kadın doğum doktoruna muayeneye gitmeniz gerekiyor düşük yaptığınızı söylediğinizde parça kalmışmı mantığı ile vajinal ultrasona alıyor bu sırada olşmaya başlamış folikülünüz var mı sorabilirsiniz ve yumurta takibi yaptırmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

canim internetten ovulasyon testleri alirsan daha rahat edersin çünkü günlerde değişiklik olabiliyor, su kedisi arkadasin dediğide mantıklı

Bana doktor düşük yaptığım adetten sonra bir adet daha geçirdikten sonra düşünebilirsin çocuk dedi.
Sanırım düzene girme ihtimali daha yüksek

ben 2 defa üst üste kimyasal yaşadım,hiç ay geçmeden 3.ye hamile kaldım arkadaşlarr yani bu ay, şuan 6+3 hamileyim çok şükür...1. gebeliğimde adetim 4 gün geçmişti hcg 34 çıkmıştı, doktor biraz düşük olduğunu 2 gün sonra gel, 2 ye katlaması lazım dedi, 2 gün sonra 26 ya düşmüştü, o hayal kırıklığını anlatamam size, çok ağladım, çok da bilinçli değildim bu konularda, akşama kanamam başladı,bu şekilde düştü,doktor sebep söylenemeyeceğini , her kadında yaşanabileceğini, özellikle ilk ve çalışan gebelerde çok rastlanıldığını söyledi,,,, ardından diğer ay tekrar adetim gecikti, bu sefer 44 çıktı, ben yine kimyasal dedim, yine ağlamalar, hüsranlar, 2 gün sonra 88 oldu,azıcık umut oldu ama değerin yine düşük olduğunu az çok hissediyordum, 2 gün sonra 154 oldu, 1-2 gün sonra yine kanamam başladı,,,,, yine doktora gittim testler yaptırmak istedim pıhtılaşma , uyuşmazlık, rahim filmi falan, doktor bunlara gerek olmadığını yani bu problemler olsa bile kimyasal gebeliklerimin bundan kaynaklanmayacağını söyledi, ben çok tatmin olmadım, doktor beni ankaraya sevk ediyim, zaten burda bu testleri yapmıyoruz dedi, bence 3. dene ondan sonra uğraş bunlarla dedi, 3. ye şans verdim, hemen diğer ay yani bu ay adetim gecikti, 22 eylül kimyasal gebelik kanama başlangıcıydı, yani şuan 7+2 olmam gerekiyordu hamilelikte ama pazar günü kan verdim değerim 50.000 çıktı çok mutlu oldum değerin iyi olduğunu biliyordum, bugün ultrasona girdim 6+3 dedi, keseyi ve kalp atışını duyduk çok şükür , hatta doktor gebelik haftama göre erken duyduk dedi,
demem o ki kızlar, 2 defa üst üste yaşadım ama şuan hamileyim ve bu kimyasalların çok şükür bir sebei yokmuş ben de , iyi ki doktoru dinlemişim gitmemişim hemen ankaraya.... umarım sağlıkla devam eder gebeliğim ve size de moral olur, yani kimyasal gebelikler şundan da kaynaklanabiliyormuş, sperm tam canlılığını yitirmeye başlamışken benim yumurtamla karşılaşıyormuş , ya da benim yumurtam canlılığını yitirirken spermle karşılaşıyormuş,ve çok sağlıklı döllenme olmayabiliyormuş.... ALLAH tez zamanda size de nasip etsin sağlıkla, bana da dua edin ...

yumurtalamam ilkinde en az 1 hafta gecikmeli oldu, ama 2. sinde gecikme olmadı, genelleme yapılamaz bence, herkesin farklı olabiliyor..

canim bende 5 aylik evliyim iki kimyasal gebelik yasadim hatta gecen ay kimyasal yasadim halende adet olmadim çünkü hamileyim :) çok şükür kimyasal gebeliklerden kisa bir süre sonra hamile kaliniyor içinizi rahat tutun

arkadaslar bende sizin gibi kimyasal gebelik yasadim adetim martta 3 gun gecikti sonra adet oldum ama benim parca kaldigi icin 3 mayisa kadar o parcayi atmam surdu mayistan beri cocuk istiyoruz ama haaala kalmadi umarim bende sizin gibi bir an once hamile kalirim

canim öncelikle bir araştirma hastanesine git hormon testi yaptir birden fazla düsük yaptigini söyleki yapsinlar. kimyasal gebelik kalitesiz yumurta veya spermden oluyor spermi kaliteli yapmak için keçiboynuzu kürünü eşine yap . kendin içinde incir kürünü yap kaliteli yumurta olusturuyor yalniz hormon testinde prolaktinin yüksekse eğer inciri asla yeme dahada yükseltir. bu durumda testere dişli aslan pençesi öneririm sana ibrahim saraçoğlunun tarifinden yap canım

canim öncelikle bir araştirma hastanesine git hormon testi yaptir birden fazla düsük yaptigini söyleki yapsinlar. kimyasal gebelik kalitesiz yumurta veya spermden oluyor spermi kaliteli yapmak için keçiboynuzu kürünü eşine yap . kendin içinde incir kürünü yap kaliteli yumurta olusturuyor yalniz hormon testinde prolaktinin yüksekse eğer inciri asla yeme dahada yükseltir. bu durumda testere dişli aslan pençesi öneririm sana ibrahim saraçoğlunun tarifinden yap canım
doktor takibindeyiz canim su anda adet olursam adetimin 3 cu 4 cu gunudoktora gidicem hem baska tedavi verecek hemde esimden tahlil istiyecek olmazsamda bebek varmi diye bakicak yoksa adet sokturucu vericek sanirim yine

anladim alternatif tıptan da yararlan canım kimyasal düsük yaptiysan en kısa sürede olacak buna inan dua et meryem suresini ,ali imran 38. ayetini bol bol oku

anladim alternatif tıptan da yararlan canım kimyasal düsük yaptiysan en kısa sürede olacak buna inan dua et meryem suresini ,ali imran 38. ayetini bol bol oku
ben kan pihtilasmasindanda supheleniyorum bacaklarim en ufak seyde uyusuyor bu tahliller nerede yapiliyo bir bilgin varmi canim

Bugün itibarı ile düşük yaptım. Çok zor bir durum. Kimyasal gebelikmis. Rabbim bir daha yasatmasin. Bu dönemden sonra hemen gebe kalanlar oldu mu. Of offff

bu arada ben hemen kalamadimneredeyse 7 8 aydir istiyoruz doktora basladim doktorda tedavi uzerine tedavi veriyo iste cok zor bisey gelisemeyen kimyasal gebelik:KK43::KK43::KK61:

ben 2 defa üst üste kimyasal yaşadım,hiç ay geçmeden 3.ye hamile kaldım arkadaşlarr yani bu ay, şuan 6+3 hamileyim çok şükür...1. gebeliğimde adetim 4 gün geçmişti hcg 34 çıkmıştı, doktor biraz düşük olduğunu 2 gün sonra gel, 2 ye katlaması lazım dedi, 2 gün sonra 26 ya düşmüştü, o hayal kırıklığını anlatamam size, çok ağladım, çok da bilinçli değildim bu konularda, akşama kanamam başladı,bu şekilde düştü,doktor sebep söylenemeyeceğini , her kadında yaşanabileceğini, özellikle ilk ve çalışan gebelerde çok rastlanıldığını söyledi,,,, ardından diğer ay tekrar adetim gecikti, bu sefer 44 çıktı, ben yine kimyasal dedim, yine ağlamalar, hüsranlar, 2 gün sonra 88 oldu,azıcık umut oldu ama değerin yine düşük olduğunu az çok hissediyordum, 2 gün sonra 154 oldu, 1-2 gün sonra yine kanamam başladı,,,,, yine doktora gittim testler yaptırmak istedim pıhtılaşma , uyuşmazlık, rahim filmi falan, doktor bunlara gerek olmadığını yani bu problemler olsa bile kimyasal gebeliklerimin bundan kaynaklanmayacağını söyledi, ben çok tatmin olmadım, doktor beni ankaraya sevk ediyim, zaten burda bu testleri yapmıyoruz dedi, bence 3. dene ondan sonra uğraş bunlarla dedi, 3. ye şans verdim, hemen diğer ay yani bu ay adetim gecikti, 22 eylül kimyasal gebelik kanama başlangıcıydı, yani şuan 7+2 olmam gerekiyordu hamilelikte ama pazar günü kan verdim değerim 50.000 çıktı çok mutlu oldum değerin iyi olduğunu biliyordum, bugün ultrasona girdim 6+3 dedi, keseyi ve kalp atışını duyduk çok şükür , hatta doktor gebelik haftama göre erken duyduk dedi,
demem o ki kızlar, 2 defa üst üste yaşadım ama şuan hamileyim ve bu kimyasalların çok şükür bir sebei yokmuş ben de , iyi ki doktoru dinlemişim gitmemişim hemen ankaraya.... umarım sağlıkla devam eder gebeliğim ve size de moral olur, yani kimyasal gebelikler şundan da kaynaklanabiliyormuş, sperm tam canlılığını yitirmeye başlamışken benim yumurtamla karşılaşıyormuş , ya da benim yumurtam canlılığını yitirirken spermle karşılaşıyormuş,ve çok sağlıklı döllenme olmayabiliyormuş.... ALLAH tez zamanda size de nasip etsin sağlıkla, bana da dua edin ...

yumurtalamam ilkinde en az 1 hafta gecikmeli oldu, ama 2. sinde gecikme olmadı, genelleme yapılamaz bence, herkesin farklı olabiliyor..

Merhba cnm yazdklrn bana çok umut verdi neden die düşünüyordum çünkü ve canlılığıni yitiren yumurta veya sperm birleşmesi çok mantıklı geldi çünkü düzenli calisamamstk bu ay ve hareketli yasiorm hergün bi programm var.
Daha dün düşük yapmssn dedi doktor kimyasal mi değil mi bilmiorm ama cuma günü adetimn 8. Günüydü kahve lekeyle adet oluyrm zannettm ama lekelrm azaldı 7.gün idrar pozitif çıktı 8.gün cuma günü kan da 85 çıktı 3.ayimizdi istedgmz tabi ben kimyasal falan bilmedgmdn tahmin etmedgmdn herkese haber verdk sevmdk eşim belli değil sevinme demeye çalıştı ama en sonunda o da inanmıştı.Dün dayanamayp gittim doktora değerim 24 e düşmüş doktor düşük yapmssn dedi kimyasal falan bişey de demedi zaten çok konuşmadı da.büyük iht.adet oluyrm zannettgn zaman dusurmussndr dedi ben şok tabi kaçıncı düştüğün falan dio kadın neyse sonra bana 2 3 ay korunun dedi sonra yine gel dedi 3 ay mi dedm ben tabi düşük yaptin dedi.
Benm kafam karıştı takvime göre 5+1 dm dün ama degerlrm böyle benm kimyasal mi kimyasal da neden 3 ay dedi bana anlamadm.
Bi de dün akşam kanamam başladı su an hâlâ dvm edio.siz çalışmalara ne zaman basladnz bat i kanama gününe göre mi hesapladn yoksa önceki bat a göre mi kafam karışıo hep
Bu aras yeni hamilelign hayirli mübarek olsn inşallah sağlıklı bi hamilelik ve doğum gecirirsn

KIZLARRR acil bi bakar mısınız, ben gecen ay kimyasal yasadım değerim 15 den 5 e düştü.. bu ay ise su an 5 gündür kahverengili kanamam oluyor dün kan vermiştim BETAHCG 16,2 çıkmışş ne demek oluyo bu??

Back